• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilmez hale gelen evliliğimiz

bizimde böyle bi tartışmamız oldu

annesi küçük kaynım için bizim şehrimize taşınacaktı
eşimde önce bizim evde kalırlar dedi
sonra aynı apartmanda yada yan binalarda bakarız dedi
kv ile çok zıttız, o biraz daha söz dinlenen dediğim olacak bir tip bende buna gelemiyorum

kendi annem bana 4 bina yakında oturuyo
niye gelmedin, neden uğramadın
bu akşam gel bunu yapalım ki işim yoğun biliyor
sonra küsmeler , kocan mı izin vermiyor diye trip atmalar
kocanın haberi yok halbuki

dedim benim anam böyle yapıyorsa senin anan daha çok alınır
ben anama laf anlatırım olmaz gelmem işim var derimde seninkine diyemem
o yüzden lütfen aynı sokakta bile olmasın , huzurumuz kaçmasın dedim

şimdilik kv köyde daha bi gün gelir mi bilmem

Umarim gelmez huzurunuz kacmaz. Hep mutlu olun insallah

bizde çok kalabalık aileyiz. daha doğrusu eşimin ailesi kalabalık. ben çok olaylar yaşadım haksızlıklar daha doğrusu. kendime dert ettiğimde anladımki kendime haksızlık yapıyorum iç huzurum kalmamıştı. ne zamanki affettim herşey çok daha kolay oldu. gidip geliyorumda , Allah bize iyilik yapın diyor insanlara hayvanlara insana iyilik yapın diyor , dini dili yok iyiliğin. neden düşündün mü? çünkü ruhumuZa en iyi gelen duygu iyilik yapma duygusu. eşinin ailesine yaptığın en ufak iyilik sana huzur versin. sana bana bize...

Haklısınız. Bakalım artık. Zamana bırakmaktan başka carem yok zaten :)

Karlı bi gün eşime demistimki bu havada eve gelirsen hakkımı helal etmem sana.Annene git kal ben tek kalabilirim demiştim. Gece yarısı eşim kardan adam olarak eve gelmişti beni tek bırakmamak adına yollar kapalı yürüyerek gelmişti. Evliligimiz boyunca en etkilendiğim olay budur..demem o ki eşler birbirinden ilk zamanlar ayrılamaz ilk seneler daha belirgindir bizim bu yaşadığımız ilk yillimizda olmuştu.

Karlı bi gün eşime demistimki bu havada eve gelirsen hakkımı helal etmem sana.Annene git kal ben tek kalabilirim demiştim. Gece yarısı eşim kardan adam olarak eve gelmişti beni tek bırakmamak adına yollar kapalı yürüyerek gelmişti. Evliligimiz boyunca en etkilendiğim olay budur..demem o ki eşler birbirinden ilk zamanlar ayrılamaz ilk seneler daha belirgindir bizim bu yaşadığımız ilk yillimizda olmuştu.

Maşallah. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ❤

Nedir bu dip dibe oturmadaki haz, hiç bi zaman anlayamıyorum. :KK11:Tek anladığım birbirine düşman olur çıkarsın. Başkada bi halta yaramaz.:stop: Ben olsam çeker annemlere giderdim. Onları nasıl ki getirip huzuru bozduysa,geri gönderip huzuru geri getirmesini de bilecek. Sende aynı bina da boş bi daire annenlere ayarla Onlarda gelsin madem. Var mı öyle bencillik ya!

Maşallah. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ❤
Amin teşekkürler umarım halledersiniz ama işin içinden cikamiyorsanizda dert etmemeye çalışın ve mesafe koyun. Çalışıyorsanız çok muhatap olmazsınız.Bi arkadasimin eşinin ailesi 3 aylık yatıya arkadaşıma gelmişti arkadaşım eşiyle sorun yaşadı istemediğini vs belirtmişti çaresiz kalınca gündüz kursa gidicem çocugu Kv ile kp. birakcam gündüz evden cikicam diyordu.bu arada bu arkadaşım normalde bayag dişli. Ama bazen çaresiz kalıyor insan evlilik zor zanaat gerçekten Allah yardimcnz olsun.

Nedir bu dip dibe oturmadaki haz, hiç bi zaman anlayamıyorum. :KK11:Tek anladığım birbirine düşman olur çıkarsın. Başkada bi halta yaramaz.:stop: Ben olsam çeker annemlere giderdim. Onları nasıl ki getirip huzuru bozduysa,geri gönderip huzuru geri getirmesini de bilecek. Sende aynı bina da boş bi daire annenlere ayarla Onlarda gelsin madem. Var mı öyle bencillik ya!
Ben soyliyim oğullarına aşırı düşkün annelerde oluyor bende de 1 adet ondan var uzakken resmen kiskaniyodu yüzü düşüyordu.Başlarda anlam veremedim sonra yakınına zorunluluktan tasininca kadın okadar mutluki eskiden yasadgmz problemlerin hiçbirini yasamiyoruz tek bir sorun bile yaşamadık. Çünkü oğlu yakınında. .haberi yok ama yaza yurtdışına yerlesince kalp krizi geçirmez umarım ben eşimi iknaya bayag mesafe katettim çünkü :)

Simdi ailesinin yaninda aslan kesiliyor. Oyle bi hamle bizi idama götürür. Evliligimiz ölür. Ailesi yokken o hamleyi yapayim ki degerimi anlasin.

Kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin okuyup cevap verenlerden simdiden Allah razı olsun. :KK200:

Kızlar esimin annesi kayınlarımı alıp yanımıza geldi. Esim bütün ısrarlarıma ragmen babasına olmaz diyemediği için binamızdaki kiralık daireyi annesi ve kardeşlerine tuttu. Kaynanam bana gelmiyorsun istemiyor musun demeye başladı, kayınbabam gelin ben geldim elimi öpmedin diyor(regl ağrısından alt katta kıvranmakla meşguldum.) Esim baba cok rahatsiz demesine ragmen durmamış. Ki 2 3 saat sonra gidip hoşgeldiniz kusura bakmayin hastaydim diyorum. Bizde hemen gelip el opülur ben de sana kizacaktim diyor. bugün bize gelmedin demeler, esime sürekli kardeslerinin yaninda el ele tutusmayin size ozenip sevgili yapmasınlar okutmaya getirdim demeleri... hepsi iyice gözüme battı ve huzursuz oldum evde yüzüm gülmez oldu. Esim herseye gerilir oldu. Aranizda kalmaktan bıktım demelere başladı. Ben de tabiki; getirme dedim sana neden dibimize soktun dedim. Baska il mi yok cocuk okutacak dedim. Ben dedim o dedi ben dedim o dedi...

Sonunda birbirimizi günlerce bunalttik. Ben de gercekten evlendigime pisman hissettim. 4 sene nasıl gececek bu çocukların lisesi bitene kadar . Ama bisey dememistim. Uzak kalalim bir sure dedi. Ve esim annesinin evine cıktı. Kapiyi çalmadan aşağı indi geldi simdiden cok ozledim dedi sarıldı. Biraz daha konustuk. Ben artik cok yoruldum. Ben artik ugrasmak istemiyorum dinginlik istiyorum dedim. Bana tahammülsüzlüğünü sinirliligini fevriligini anlattim. Haklısın dedi. Uzak kalmak bana iyi gelecek degerini anlayacağım özlemek istiyorum cok boguldum dedi tekrar gitti. Ilk anda cok uzuldum ama sonra garip bi sekilde mutlu oldum. Basta cok korkmustum ama suan huzurlu hissediyorum.

Şimdi 1. Sorum yapacağımı bilmiyorum ne yapmalıyım bu süreçte? Nasıl davranmalıyım ?

2. Sorum da Sizce esim uzak kalmayalim yeter diye geldiginde ne yapmalıyım. Nasıl davranmalıyım?

En Büyük TÜRKİYE En Büyük KK
Geri geldiginde ben yeterince ozlemedim az daha uzaklas de sepetle anasinin evine..

Kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin okuyup cevap verenlerden simdiden Allah razı olsun. :KK200:

Kızlar esimin annesi kayınlarımı alıp yanımıza geldi. Esim bütün ısrarlarıma ragmen babasına olmaz diyemediği için binamızdaki kiralık daireyi annesi ve kardeşlerine tuttu. Kaynanam bana gelmiyorsun istemiyor musun demeye başladı, kayınbabam gelin ben geldim elimi öpmedin diyor(regl ağrısından alt katta kıvranmakla meşguldum.) Esim baba cok rahatsiz demesine ragmen durmamış. Ki 2 3 saat sonra gidip hoşgeldiniz kusura bakmayin hastaydim diyorum. Bizde hemen gelip el opülur ben de sana kizacaktim diyor. bugün bize gelmedin demeler, esime sürekli kardeslerinin yaninda el ele tutusmayin size ozenip sevgili yapmasınlar okutmaya getirdim demeleri... hepsi iyice gözüme battı ve huzursuz oldum evde yüzüm gülmez oldu. Esim herseye gerilir oldu. Aranizda kalmaktan bıktım demelere başladı. Ben de tabiki; getirme dedim sana neden dibimize soktun dedim. Baska il mi yok cocuk okutacak dedim. Ben dedim o dedi ben dedim o dedi...

Sonunda birbirimizi günlerce bunalttik. Ben de gercekten evlendigime pisman hissettim. 4 sene nasıl gececek bu çocukların lisesi bitene kadar . Ama bisey dememistim. Uzak kalalim bir sure dedi. Ve esim annesinin evine cıktı. Kapiyi çalmadan aşağı indi geldi simdiden cok ozledim dedi sarıldı. Biraz daha konustuk. Ben artik cok yoruldum. Ben artik ugrasmak istemiyorum dinginlik istiyorum dedim. Bana tahammülsüzlüğünü sinirliligini fevriligini anlattim. Haklısın dedi. Uzak kalmak bana iyi gelecek degerini anlayacağım özlemek istiyorum cok boguldum dedi tekrar gitti. Ilk anda cok uzuldum ama sonra garip bi sekilde mutlu oldum. Basta cok korkmustum ama suan huzurlu hissediyorum.

Şimdi 1. Sorum yapacağımı bilmiyorum ne yapmalıyım bu süreçte? Nasıl davranmalıyım ?

2. Sorum da Sizce esim uzak kalmayalim yeter diye geldiginde ne yapmalıyım. Nasıl davranmalıyım?

Sizin işiniz yaş üzgünüm

Simdi ailesinin yaninda aslan kesiliyor. Oyle bi hamle bizi idama götürür. Evliligimiz ölür. Ailesi yokken o hamleyi yapayim ki degerimi anlasin.
Kolay gelsin. Ne yapıp edip bu saçmalığa bi son verin. Asla kabul edilemez böyle bişi. Eşiniz ve siz güvenlikçi misiniz, polis misiniz,Onları mı koruyorsunuz. Yan binadan ev kiralasalardı. Aynı bina nedir ya.:kızgın:

Umarim gelmez huzurunuz kacmaz. Hep mutlu olun insallah

cümlemizin inşAllah

şunu farkettim
evet kv ile çok farklı iki karekteriz ve kv hep
dediği yapılmış herkesi emrine almış biri oldu
ona ters yaptığın zaman sana asık suratı ile hayatı zindana cevirir

kendince akıllar verir, bişyler söyler, emir vermez ama kesin bi dille söyler
eeee eşimde az anacı değildir :)

ne zaman ki hee diyip geçtim, tamam doğru diyip kendi bildiğimi okudum
o mutlu ben mutlu
bi de kocam yeter aranızda kamaktan cok sıkıldım beni karışştırmayın ne yaparsanız yapına döndü
ikimizde dert yanmıyoruz birbirimize, ailecek veri hepi :D

olumlu yönlerine bakmaya çalış yoksa bu 4 sene gecmez

Anladığım kadarıyla KV yeme içmeniz bir olsun yatmadan yatmaya ayrılın istiyor klasik .. başta müsade ederseniz hep öyle gider. Eşinizle sorun edecek birşey yok ona yüklenmemek gerek bu ilişkinizi çok yıpratmis. İş size düşüyor KV niye gelmedin dediğinde işlerim var çamaşır bulaşık her evin olduğu gibi , her an müsait olamıyorum diyin... Oraya gittiğinizde işe güce çok yardımcı olmayın . Mesafeli yaklaşın bir süre böylece beklenti azalmış olur..

Eşinizin babamın evine gidiyorum demesi çok çocukça bir hareket çok fazla yanlış... Bu kadarcik şeyde evden gidilmez evlisiniz siz ciddi birsey ailesiniz.. evliliğin sorumluluğunu zamanla kavrar umarim

Anladığım kadarıyla KV yeme içmeniz bir olsun yatmadan yatmaya ayrılın istiyor klasik .. başta müsade ederseniz hep öyle gider. Eşinizle sorun edecek birşey yok ona yüklenmemek gerek bu ilişkinizi çok yıpratmis. İş size düşüyor KV niye gelmedin dediğinde işlerim var çamaşır bulaşık her evin olduğu gibi , her an müsait olamıyorum diyin... Oraya gittiğinizde işe güce çok yardımcı olmayın . Mesafeli yaklaşın bir süre böylece beklenti azalmış olur..

Eşinizin babamın evine gidiyorum demesi çok çocukça bir hareket çok fazla yanlış... Bu kadarcik şeyde evden gidilmez evlisiniz siz ciddi birsey ailesiniz.. evliliğin sorumluluğunu zamanla kavrar umarim

Ben esime cok sikayetlendim. Çünkü o benim dert ortagimdi. Bunlar annemle yaşansa bana destek olurdu. Ama onun annesi oldugu icin savunmalara gecti. Ve hep yanimda olan hayat arkadaşımla o kadar kavga ettik ki ayni evde kalmak bize aci vermeye başladı. Artık en kucuk olayda herkes büyük tepkiler veriyordu. Dolmuştuk. Simdi ne olacak bilmiyorum. Sadece bekliyorum

cümlemizin inşAllah

şunu farkettim
evet kv ile çok farklı iki karekteriz ve kv hep
dediği yapılmış herkesi emrine almış biri oldu
ona ters yaptığın zaman sana asık suratı ile hayatı zindana cevirir

kendince akıllar verir, bişyler söyler, emir vermez ama kesin bi dille söyler
eeee eşimde az anacı değildir :)

ne zaman ki hee diyip geçtim, tamam doğru diyip kendi bildiğimi okudum
o mutlu ben mutlu
bi de kocam yeter aranızda kamaktan cok sıkıldım beni karışştırmayın ne yaparsanız yapına döndü
ikimizde dert yanmıyoruz birbirimize, ailecek veri hepi :KK70:

olumlu yönlerine bakmaya çalış yoksa bu 4 sene gecmez

Suan o kadar yeni ki bi adapte olamadım. Ve açıkçası kabullenmek bana acı veriyor. Hemen esimi alip yurt dışına kacmak istiyorum. Bugun bana kacalim ikimiz dedi. O da istiyor biliyorum. Suanlik elimiz kolumuz bağlı. Ilerde Allah Kerim

Tartışmalariniz çok abardiki huzur ailesinin evinde bulmak istedi. Bence sakin olun paniklemeyin. Evinizde esinize relax davranin , annesinin evindeki tantanadan kaçıp size siginsin. Normalde de yani darlamayin evde sizde bulsun huzuru. Annesine sert bişey dese evde "çok ayıp ettin alttan al biraz " deyin . İdare edemeyen taraf siz değil eşiniz olsun.
Eltim kayınvalide evini fırsata çevirir hep. Kalır yer içer vs ,ben rahat edemem mesela ama o evi dagilmayacak kirlenmeyecek mutfak yaglanmayacak diye mutludur.Yeterki kendi evi dagilmasin.
Sizde biraz fırsata çevirmeye çalışın .eve inincede eşinizle başbaşa orayı yok sayarak vakit geçirin.yoksa onlara bişey olmaz olan evliliginize olur.

Surekli görüşmek gelmek gitmek istiyolar ben sevmiyorum evimde kendi halimde mutluyum. Az görüşmek istiyorum. Esim de arada kalıyor. Gerçi bu konuyu kayinvalidam ile konustuk anlaştık. Ama bu süreçte birbirimizi cok yıprattık. Ve artık hep bir gerginlik vardı
Bu kadar yakin olmasaniz iyiydi .neyse anlastik diyorsunuz gitme gelmeler azalmıştır umarim.esinizi arada birakmayin bence.bunalir kavgalar artar.yuvanizdaki huzuru kaçırmayın

Suan o kadar yeni ki bi adapte olamadım. Ve açıkçası kabullenmek bana acı veriyor. Hemen esimi alip yurt dışına kacmak istiyorum. Bugun bana kacalim ikimiz dedi. O da istiyor biliyorum. Suanlik elimiz kolumuz bağlı. Ilerde Allah Kerim

kız bu dünyada en önemli kelime
sani anlıyorum canım, onlar haksız demesi :D

sonrasında karşı tarafa yağ yaksada tınlamayız :D
benimki ilk 2 sene anam diyorsa haklıdır diyordu
şimdi başladı, o bu konuda haksız demelere

Back
X