- 24 Aralık 2020
- 16
- 19
- 3
- Konu Sahibi herseeyguzelolacak
Merhabalar herkese :) 26 yaşıma az kaldı ve biyolojik saatim mi geldi artık ne oldu bilmiyorum ama kendimi sürekli evlilik, gerçek aşkı bulamama, nasip, kısmet konularını düşünürken yakalıyorum 
ve işin kötü tarafı şu ki içimde olumsuz düşünceler ağır basıyor. Tamamen mantıkla başlayan bir ilişkiden ziyade aşkla başlayan ve sonu evliliğe gidecek bir ilişki istiyorum. yani evleneceğim insanla tamamen bir görevmiş, gereklilikmiş gibi bir hayat kurmamalıyım diye düşünüyorum. o kişinin başkalarından bir farkı olmalı, akşam onu göreceğim için heyecanlanmalıyım, özlemeliyim, her anımı paylaşmaktan mutluluk duymalıyım :) o da aynı şekilde bana karşı bunları hissetmeli. son zamanlarda bu konu moralimi bozmaya başladı ve çok kafama takmaya başladım. tatil dolayısıyla ailemin yanındayım ve geleceğe dair bir konu konuşulurken babam bile ilk defa sen de evlenirsin artık gibi bir cümle kurdu annem de destekledi. Bi kötü oldum açıkcası. Bir kere de annem bi şeyi beceremiyorsun kimseyi bulamıyorsun şeklinde konuştu bu tatilde. Ne yapmam gerekir sizce tavsiyeleriniz var mı? dış görünüş olarak güzel ve bakımlı olduğumu düşünüyorum. Mesleğim elimde çok şükür. Şimdi şunu da belirtmek isterim ki benim karşıma değerlendirmem için bile kimse çıkmıyor. Bu da beni üzmeye başladı. Dıştan biraz sert görünüyorum ve hiç etrafıma bakmıyorum. Sizce bunun da etkisi olabilir mi? Birileriyle tanıştırmak isteyenlere de sıcak bakmıyorum. Hani sanki ısmarlama gibi geliyor o şekilde. Küçüklüğümden beri nasibim beni bulur düşüncesiyle büyüdüğüm için sanırım hiç bir çaba sarf etmiyorum. Sadece dua ediyorum ve bende bu konu takıntı olmaya başladı. Son zamanlarda çekim yasasına ve olumlamalara odaklandım ama genel olarak karamsar bir insan olduğum için sanırım bunları da çok uzun süre devam ettirip o enerjide kalamıyorum. Başkaları nasıl aşkı buluyo, birini bırakıp diğerini buluyor çok şaşırıyorum. Lütfen eleştirmeden ve yine mi bu konu demeden fikri olan yardımcın olsun. Çünkü sevmek ve sevilmek bir ihtiyaç ve insan bir ömür diye yola çıkacağı insanı sevmek ve onun tarafından sevilmek istiyor. Bu konuda deneyim, fikir, öneri vb. ne paylaşacaksanız şimdiden teşekkür ederim.