• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekim yasası ve olumlama

herseeyguzelolacak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
16
19
3
Merhabalar herkese :) 26 yaşıma az kaldı ve biyolojik saatim mi geldi artık ne oldu bilmiyorum ama kendimi sürekli evlilik, gerçek aşkı bulamama, nasip, kısmet konularını düşünürken yakalıyorum :KK42::-) ve işin kötü tarafı şu ki içimde olumsuz düşünceler ağır basıyor. Tamamen mantıkla başlayan bir ilişkiden ziyade aşkla başlayan ve sonu evliliğe gidecek bir ilişki istiyorum. yani evleneceğim insanla tamamen bir görevmiş, gereklilikmiş gibi bir hayat kurmamalıyım diye düşünüyorum. o kişinin başkalarından bir farkı olmalı, akşam onu göreceğim için heyecanlanmalıyım, özlemeliyim, her anımı paylaşmaktan mutluluk duymalıyım :) o da aynı şekilde bana karşı bunları hissetmeli. son zamanlarda bu konu moralimi bozmaya başladı ve çok kafama takmaya başladım. tatil dolayısıyla ailemin yanındayım ve geleceğe dair bir konu konuşulurken babam bile ilk defa sen de evlenirsin artık gibi bir cümle kurdu annem de destekledi. Bi kötü oldum açıkcası. Bir kere de annem bi şeyi beceremiyorsun kimseyi bulamıyorsun şeklinde konuştu bu tatilde. Ne yapmam gerekir sizce tavsiyeleriniz var mı? dış görünüş olarak güzel ve bakımlı olduğumu düşünüyorum. Mesleğim elimde çok şükür. Şimdi şunu da belirtmek isterim ki benim karşıma değerlendirmem için bile kimse çıkmıyor. Bu da beni üzmeye başladı. Dıştan biraz sert görünüyorum ve hiç etrafıma bakmıyorum. Sizce bunun da etkisi olabilir mi? Birileriyle tanıştırmak isteyenlere de sıcak bakmıyorum. Hani sanki ısmarlama gibi geliyor o şekilde. Küçüklüğümden beri nasibim beni bulur düşüncesiyle büyüdüğüm için sanırım hiç bir çaba sarf etmiyorum. Sadece dua ediyorum ve bende bu konu takıntı olmaya başladı. Son zamanlarda çekim yasasına ve olumlamalara odaklandım ama genel olarak karamsar bir insan olduğum için sanırım bunları da çok uzun süre devam ettirip o enerjide kalamıyorum. Başkaları nasıl aşkı buluyo, birini bırakıp diğerini buluyor çok şaşırıyorum. Lütfen eleştirmeden ve yine mi bu konu demeden fikri olan yardımcın olsun. Çünkü sevmek ve sevilmek bir ihtiyaç ve insan bir ömür diye yola çıkacağı insanı sevmek ve onun tarafından sevilmek istiyor. Bu konuda deneyim, fikir, öneri vb. ne paylaşacaksanız şimdiden teşekkür ederim.

Herkes tarif ettiğiniz gibi bir evlilik ister gönlünüzce olur umarım. Yani mesleğim de elimde demişsiniz kendinizi de hazır hissediyorsanız bir engel yok demek ki :)

Evet etrafınıza pek bakmamanızın etkisi vardır bence. Kimseye beyaz at üstünde bir prens gelmiyorr ki. Fazla soğuksanız o şekilde sizle tanışmak isteyen biri varsa bile çekinir. Nasip demişsiniz doğru ama ya kendiniz tanışacaksınız ya da birileri vesile olacak ikisine de yokk demeye devam ederseniz bu iş zor 😄 Bulanlar da böyle buluyor dediğim gibi kimseye hazır gelmiyor
Tanışmak istediklerinize tanışmak isteyenlere fırsat verirseniz her şey güzel olur diye düşünüyorumm

Canım ben de aynı duygular ve kaygılar icerisindeyim. Yaşlarımız da yakın. Sanırım bu yaşların imtihanı da bu. Kendim de bu soruların cevabını bulamadım ama şunu düşünmeye başladım. Bence biz ne kadar ararsak bulmamız da o kadar zorlaşıyor. Yani akışa bırakmak gerekiyor. Tabi yapmak zor ama içimizi rahat tutarsak hayatımıza odaklı şekilde olursak hiç beklemediğimiz anda karşımıza çıkar inşallah. Rabbim sana da her isteyene hayırlı insanlar nasip etsin.

Aslında 26 yaş genç bir yaş. Bende 26'da evlendim bence gençti. O yüzden canınızı sıkacak bir durum yok. Başlığınıza istinaden hayatın her anında olumlama ve çekim yasası işliyor. Evrenin düzeni bu şekilde. Bulabilecek miyim stres olmak yerine, gerçekten sevdiğiniz ve hayal edeceğiniz bir evlilik yaşayacağınıza kendinizi inandırmanız gerekiyor bence. Çünkü zaten hayat iyi şeyler çıkaracak elbetteki önünüze. Bu arada ben uzun süre ilişki yürürttüm, herkes gitmez dedi ben gideceğini o kadar iyi biliyordum ki yıllarca hiç sorunsuz ilerledi. Evlenirken sorunlar çıkar aileler karışır dediler benim aklımda hiç kötü bir kare yoktu, stresim yoktu. HAyallerimde her şey cok keyifliydi, çay içeriz yemek yeriz alışveriş yaparız diyordum hayalimden güzel oldu. Evlilik içinde aa yeni evlisiniz başlar güzeldir dediler valla 2 yılı devirdik, her şey hala çok güzel. Sizin ne istediğiniz ne hayal ettiğinizle bağlantılı. Bazen evimin bile kafamda hayal ettiğim eşyalarla dolu olduğunu farkediyorum ben. Bu sebeple hiç olumsuz bir şey düşünmem, germem kendimi.

Bu tip konular açanlara gıcık olurum genelde ama size olmadım. Çünkü nasıl koca bulurum değil, hayat arkadaşımla nasıl tanışırım hissiyatı aldım sizden.

Önce şu pembe hayalleri bi kenara koyalım. Pembe hayallerle çıkılan her yolun sonu mutsuzluktur. Öyle işteyken özleyeyim, akşam görecem diye heyecanlanayım vs. gibi bir evlilik dünya üzerinde yok. İlk üç ay belki. Sonra “gelirken ekmek yoğurt al” aşamasına geçiliyor 😂

Nasıl bulacaksınız konusuna gelirsek; sosyal olacaksınız. Şu dönemde bu nasıl yapılır ben de bilmiyorum ama birileriyle tanışmanın yolu sosyal olmaktan geçer. Ben eşimle ortak hobimiz sayesinde tanıştım mesela. Diğer flörtlerim ya da sevgililerimle sosyal yardım projelerinde, etkinlik kulüplerinde, arkadaşlarla çıkılan bir gecede, kursta, okulda, dershanede tanıştım. İş ev arasında mekik dokursanız elinizde sadece birileriyle tanıştırılma ihtimali kalır ki onu da siz istemiyorsunuz.

Bir de sert mizacın kimseye faydası yok. Sizin karşınıza iki kişi çıksa, biri güler yüzlü, pozitif, eğlenceli; diğeri çatık kaşlı, az konuşan, sert bakan. Hangisini tanımak istersiniz?

Son zamanlarda çekim yasasına ve olumlamalara odaklandım ama genel olarak karamsar bir insan olduğum için sanırım bunları da çok uzun süre devam ettirip o enerjide kalamıyorum
Nil Gün - Çekim Yasası Hayatın Temel Prensibi'ni okuyun mutlaka. Sadece aşk için değil negatif düşüncelerden kurtulmak için de çok faydasını göreceksiniz. Ek olarak da Mistik Yol kanalını öneririm

Hayal etmek kendine sorular sormak hem çekim yasasını kullanmak hem de kendine dışardan bakmak bakımından faydalı olabilir. Şu anki hayatım ve aktivitelerim içinde sevebileceğim biri bana nasıl ulaşabilir? Ulaşılabilir durumda mıyım? Nasıl bir tanışma ortamı olabilir? Bana nasıl yaklaşmasını isterdim? Nasıl karşılık verirdim? Ne yapsa ondan etkilenirdim? Hergün eve heyecanla dönmemi sağlayabilecek ne gibi özellikleri olmalı? Bu arada bence yaklaşımın çok doğru, hergün her biraraya gelişinin sevinç dolu olacağı ilişkiler var o konuda inancını kaybedip daha azını isteme. Çekim yasasıyla başlık açtığına göre neye inanırsan onu bulacağını duymuşsundur mutlaka:)

valla olumlmalar dualar falan boş. bir yazı var kader. ne önce ne sonra. o vakit gelene kadar kimseyi çekemiyorsun hayatına. ben zamanında ne ritüeller yaptım meditasyonlar falan (hurafe değil). eğer nasibinde kimse yoksaa gelmiyor.

Gel seninle arkadaş olalım:) ben de 26 ma giricem ve aynı durumdayım. Aslında evlişik istemiyorum ama artık karşılıklı aşkın olduğu sevip sevildiğim güzel bir ilişki istiyorum. Ama benim de çıkmıyor karşıma :KK43:
Meditasyonlar da yapıyorum henüz bir şey olmadı slsödl

Çok ta şey yapma yaa öyle takma yani daha yasin 26 ve hafızan da fil gibi senden geçmedi yani
Biraz rahatla evlilik kısmet işi olmazsa takmamak için bir terapi al benim de sana tavsiyem olsun

Merhabalar herkese :) 26 yaşıma az kaldı ve biyolojik saatim mi geldi artık ne oldu bilmiyorum ama kendimi sürekli evlilik, gerçek aşkı bulamama, nasip, kısmet konularını düşünürken yakalıyorum :KK42::-) ve işin kötü tarafı şu ki içimde olumsuz düşünceler ağır basıyor. Tamamen mantıkla başlayan bir ilişkiden ziyade aşkla başlayan ve sonu evliliğe gidecek bir ilişki istiyorum. yani evleneceğim insanla tamamen bir görevmiş, gereklilikmiş gibi bir hayat kurmamalıyım diye düşünüyorum. o kişinin başkalarından bir farkı olmalı, akşam onu göreceğim için heyecanlanmalıyım, özlemeliyim, her anımı paylaşmaktan mutluluk duymalıyım :) o da aynı şekilde bana karşı bunları hissetmeli. son zamanlarda bu konu moralimi bozmaya başladı ve çok kafama takmaya başladım. tatil dolayısıyla ailemin yanındayım ve geleceğe dair bir konu konuşulurken babam bile ilk defa sen de evlenirsin artık gibi bir cümle kurdu annem de destekledi. Bi kötü oldum açıkcası. Bir kere de annem bi şeyi beceremiyorsun kimseyi bulamıyorsun şeklinde konuştu bu tatilde. Ne yapmam gerekir sizce tavsiyeleriniz var mı? dış görünüş olarak güzel ve bakımlı olduğumu düşünüyorum. Mesleğim elimde çok şükür. Şimdi şunu da belirtmek isterim ki benim karşıma değerlendirmem için bile kimse çıkmıyor. Bu da beni üzmeye başladı. Dıştan biraz sert görünüyorum ve hiç etrafıma bakmıyorum. Sizce bunun da etkisi olabilir mi? Birileriyle tanıştırmak isteyenlere de sıcak bakmıyorum. Hani sanki ısmarlama gibi geliyor o şekilde. Küçüklüğümden beri nasibim beni bulur düşüncesiyle büyüdüğüm için sanırım hiç bir çaba sarf etmiyorum. Sadece dua ediyorum ve bende bu konu takıntı olmaya başladı. Son zamanlarda çekim yasasına ve olumlamalara odaklandım ama genel olarak karamsar bir insan olduğum için sanırım bunları da çok uzun süre devam ettirip o enerjide kalamıyorum. Başkaları nasıl aşkı buluyo, birini bırakıp diğerini buluyor çok şaşırıyorum. Lütfen eleştirmeden ve yine mi bu konu demeden fikri olan yardımcın olsun. Çünkü sevmek ve sevilmek bir ihtiyaç ve insan bir ömür diye yola çıkacağı insanı sevmek ve onun tarafından sevilmek istiyor. Bu konuda deneyim, fikir, öneri vb. ne paylaşacaksanız şimdiden teşekkür ederim.

Canım ben de aynı duygular ve kaygılar icerisindeyim. Yaşlarımız da yakın. Sanırım bu yaşların imtihanı da bu. Kendim de bu soruların cevabını bulamadım ama şunu düşünmeye başladım. Bence biz ne kadar ararsak bulmamız da o kadar zorlaşıyor. Yani akışa bırakmak gerekiyor. Tabi yapmak zor ama içimizi rahat tutarsak hayatımıza odaklı şekilde olursak hiç beklemediğimiz anda karşımıza çıkar inşallah. Rabbim sana da her isteyene hayırlı insanlar nasip etsin.

Kendi kendinizi mi teselli ettiniz anlamadım 🤔

Bir gün köyü su basmış.
Sular yükseldikçe yükselmiş.
Ahali kaçmış tabi. Köyün imamı ise minarenin 1. şerefesine çıkmış. Sular da o hizaya yükselmiş. O sırada bir kayıkla geçen bir kaç kişi , hocam gel boğulacaksın diye seslenmişler. Bana bişey olmaz siz gidin demiş.
sular yükselmeye devam etmiş. İmam 2. Şerefeye çıkmış, bir kayık daha gelmiş hocayı almaya gene binmemiş bana bişey olmaz demiş.
Derken minarenin en tepesine kadar çıkmış. Sular da en tepede. Bir helikopter yanaşmış, hocam gel boğulacaksın demişler.
Yok demiş bana bişey olmaz.
En nihayetinde boğulmuş.
Öbür tarafa gider gitmez,
Ben ki bunca sene ibadet ettim neden beni kurtarmadın diye Allah’a sitem etmiş.

‘İki kayık bir helikopter gönderdim daha ne istiyormuş’ diye bir cevap iletilmiş kendisine.

E bunu niye anlattım?
Belki kısmetin tanıştırmak isteyenler aracılığıyla geliyordur. 😃

Dua,nasip,kısmet derseniz çok beklersiniz :) İnsanlarla tanışarak,sosyalleşerek dedikleriniz olur.Bu aralar da bu saydıklarım çok zor.Dıştan sert görünmeniz de insanlar itebilir.Ayrıca saydıklarınız güzel hisler ama anlamını yitirdi günümüzde.

Bu da olumlamanın bi parçası mı yoksa başka bir üyeliğinizden yazacakken yine burdan mı yazdınız yanlışlıkla :KK48:

Back
X