Çekingen erkek sorunsalı

Bende çok şaşırmıştım. okuduğu bölümün zor olduğunu ve hep önüne baktığını söyledi. Bilemiyorum elbette konuştukları olmuştur ama uzun uzadıya ciddi bir ilişkisi olmadığını söyledi
Bi de mesela,
Ben “çekingen erkek” diye bir şeye inanmıyorum. Yani insan utangaç olabilir evet ama bu ilgisizlik için bi bahane olamaz. Hoşlanan, seven, ilgi duyan adam kızara bozara da olsa belli eder ya. Hele ki karşı taraftan o gazı aldıysa. Bu sıralar çok konu açılıyor böyle. Yok sosyal anksiyetesi var benimle ilgilenmiyor, yok çok utangaç mesajlarıma cevap vermiyor vs. Bana bahane gibi geliyor açıkcası.

Neyse taktik şu:
Kendini biraz geri çek. Bakalım çekingenliği geçecek mi? :)

Çekingen değil canım... Şöyle düşün, normalde kadınlar yaradılış itibariyle erkeklerden daha çekingendir ama buna rağmen yüreğinde ki ufacık hoşlanma hissine tutunup adamı arıyor veya mesaj atıyorsun. Ondan ise bir adım gelmiyor. Bu onun çekingenliğinden değil, sana karşı şu an hoşlanma gibi bir durumu yok sadece arkadaş olarak görüyor ama çokda kıymet vermiyor. Bence sen de bundan sonra ona normal bir arkadaşına davranır gibi davran. Biraz aklı varsa ve içinde ufacık bir kıvılcım varsa zaten senin kayıtsız davranışlarından sonra alevlenir. Yok hayır hiç bir şey yoksa zaten üzülmene değmez.
Çok teşekkür ederim yaptıgınız yorum bütün hislerime tercüman oldu.. gerçekten bende çok çekingenim ama konusabiliyormuşta insan.. dediğiniz gibi şuan normal bir arkadaş olarak görüp benim onu önemsediğim gibi o önemsemiyor demekki

Üye değilken de konuları okurken dikkatimi çekerdi yorumlarınız çok beğenirdim:)) yani sanmıyorum öyle bir şey ama galiba uzun uzadıya ciddi bir ilişkisi olmamış. konuştukları elbette olmuştur bu konuyu çok da deşmedim ☺️
Teşekkür ederim :)

Deş bence , uzun uzadıya konustuklari paravan olmayı kabul etmemiştir belki :) öyle değilse de mıy mıy hiç çekilmez , yine işe yaramaz :)

Bi de mesela,
Ben “çekingen erkek” diye bir şeye inanmıyorum. Yani insan utangaç olabilir evet ama bu ilgisizlik için bi bahane olamaz. Hoşlanan, seven, ilgi duyan adam kızara bozara da olsa belli eder ya. Hele ki karşı taraftan o gazı aldıysa. Bu sıralar çok konu açılıyor böyle. Yok sosyal anksiyetesi var benimle ilgilenmiyor, yok çok utangaç mesajlarıma cevap vermiyor vs. Bana bahane gibi geliyor açıkcası.

Neyse taktik şu:
Kendini biraz geri çek. Bakalım çekingenliği geçecek mi? :)
Çok çok haklısınız kafama dank etti şimdi :) sonuçta biz bayanlar daha çekingeniz bilhassa ben de fazlasıyla var.. ama ilgimi de esirgememiştim.. artık taktiğinizi uygulamaya geçiriyorum bakalım ne yapıcak

Çok çok haklısınız kafama dank etti şimdi :) sonuçta biz bayanlar daha çekingeniz bilhassa ben de fazlasıyla var.. ama ilgimi de esirgememiştim.. artık taktiğinizi uygulamaya geçiriyorum bakalım ne yapıcak
Hadi bakalım, hayırlısı olsun Hoppa

Tıp okuyanlar diş hekimliği okuyanları hafife alıyorlar bilemiyorum dersleri o kadar ağır mıdır.
Kaldı ki hukuk tıp okuyanların bile özel hayatı varken bunu bahane etmesi ilginç olmuş.

• Beğen
Reactions: KV_
Tıp okuyanlar diş hekimliği okuyanları hafife alıyorlar bilemiyorum dersleri o kadar ağır mıdır.
Kaldı ki hukuk tıp okuyanların bile özel hayatı varken bunu bahane etmesi ilginç olmuş.
Belki de onun kapasitesine ağır gelmiştir bilmiyorum bana verdiği cevap böyleydi ☺️

ilgisi olan erkek ya da bayan bir şekilde belli ediyor elinde olmuyor insanın zaten :) sizi arkadaş olarak görüyor olabilir bence

25 yaşına kadar sevgilisi olmadı diye hemen gay demek olmaz şöyle 35 filan olsa belki dersin de.. belki tipsiz çirkin biridir kızlar beğenmemiştir hani şu an sana normal görünür de okul zamanı tipi kayıktır. ondan olmamıştır :)

roller degismis gibi :) sizde yazmayin. erkek haliyle boyle tavirlara falan giriyorsa sizde girin. aramayin bakalim sizi arayinca ne diyecek.

Seven erkek kaybedecegi korkusuyla asla pesinizi birakmaz arar sorar gorusmek ister bu yonden bakin benim esim 2.gunumuzde flortun 3 saatlik yoldan gelmisti haftaici yani istese daglari deler. Ben sunu merak ettim mesajlasma olayini kim baslatti?? Cekingen demissiniz ya onu unutun asik oldugunuzda o insanin uzerine titrersiniz resmen ben onu goremiyorum maalesef. Bir daha mesaj atmayin atarsa gec cevap verin gorusme talebinde bulunmuyorsa engelleyin gitsin.

Back
X