Hepinize iyi akşamlar. Uzun zamandır konuları okuyordum bende bugün üye olup size derdimi açmaya karar verdim.
10 gündür birisiyle konuşuyorum.. 25 yaşında diş hekimi bu Yıl mezun olmuş. Bana yakın bir klinikte çalışıyor ve 12saat uzaklıktan işini internetten bularak gelmiş. Bu şehirle hiç bir alakası Yok. 2yıl sonra gitmeyi düşünüyormuş.
Bu zamana kadar hiç kız arkadası olmamış. Zaten kendi halinde sessiz birisi. Sosyal medyada aktif değil, konuşmadığımız süre zarfında whatsaba bile girmiyor. Epey de çekingen.
Her şey o kadar güzel uyumluydu ki ister istemez aramızda olan hoşlantı belli ediliyordu.İşte bu dedim tam bu sefer olucak diye düşünüyordum. Fakat Arkadaşlar bu insan ben mesaj atmasam atmıyor, yazsa bile nadir. tamam anlıyorum işi çok yoğun ve yorucu ama bende birkaç defa rahatsız ettiğimi düşünüp konusmayı bitirmek istediğimi söyledim bunu da kabul etmiyor. Ben yazınca gayet iyi konuşuyoruz. Yarın o klinikte ufak bir işim var bunu söyledim. “ben diğer şubede olabilirim ama gitmezsem görüşürüz tabi”dedi. Çekiniyormu istemiyor mu yoksa acemiliğinden mi anlamadım. Yarın ve bundan sonraki süreçte nasıl davranmalıyım. Güzel yorumlarınızı bekliyorum