Çekingen erkek sorunsalı

Kaçayım yani.. peki sosyal medyaları kapatayım görmesin mi, yoksa hiç yokmuş gibi davranıp onunla alakasız paylaşımlara devam mı edeyim..
Bence hiçbirsey yapma
Hayatına normal şekilde devam et
Ama ilgilenme
Bunun utangaçlıkla ilgisi yok
Üniverste mezunu biri sonuçta belli bir eğitimden geçmiş
Neyden utanıcak ki
Belli ki senin ilgin onu havaya sokmuş
O yüzden çekmelisin kendini
Erkek yazmıyorsa sende yazmıcaksın o kadar.değerini düşürme ..

Bence hiçbirsey yapma
Hayatına normal şekilde devam et
Ama ilgilenme
Bunun utangaçlıkla ilgisi yok
Üniverste mezunu biri sonuçta belli bir eğitimden geçmiş
Neyden utanıcak ki
Belli ki senin ilgin onu havaya sokmuş
O yüzden çekmelisin kendini
Erkek yazmıyorsa sende yazmıcaksın o kadar.değerini düşürme ..
Çok haklısınız cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ben kendimi çektim dün hiç yazmadım normal şeyler paylaştım oda gece mesaj atmış demekki bunlara böyle olmak lazım ☺️

Çok haklısınız cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ben kendimi çektim dün hiç yazmadım normal şeyler paylaştım oda gece mesaj atmış demekki bunlara böyle olmak lazım ☺️
Evet
O alıştı senin ilgine
Bence sana yazıncada geç ve kısa cevap ver ki değerini anlasın
Bu erkeklere ne kadar ilgini gösterirsen o kadar kaçıyorlar
Gerek yok bunlara
Kaybetme korkusu olsun
Erkek kaybetme korkusu duymadığı kadına aşık olmaz

Size karşı ilgisi yok yazacaktım ama mesaj attıysa ilgi var o zaman :) belki kısa bir süre olduğu için yavaştan almak istiyordur. Kaçmaya devam edin siz :)

Seven erkek kaybedecegi korkusuyla asla pesinizi birakmaz arar sorar gorusmek ister bu yonden bakin benim esim 2.gunumuzde flortun 3 saatlik yoldan gelmisti haftaici yani istese daglari deler. Ben sunu merak ettim mesajlasma olayini kim baslatti?? Cekingen demissiniz ya onu unutun asik oldugunuzda o insanin uzerine titrersiniz resmen ben onu goremiyorum maalesef. Bir daha mesaj atmayin atarsa gec cevap verin gorusme talebinde bulunmuyorsa engelleyin gitsin.
Haklısınız sanırım dün buraya yazınca uğurlu geldi gece mesaj attı :) mesaj atan o çünkü ben onun hastasıyım zaten konu öyle başlamıştı Sonra normal muhabbete döndü :) eşiniz ne güzel düşünmüş değer vermiş ve gelmiş şanslısınız ☺️

Size karşı ilgisi yok yazacaktım ama mesaj attıysa ilgi var o zaman :) belki kısa bir süre olduğu için yavaştan almak istiyordur. Kaçmaya devam edin siz :)
Akşam mesaj attığında hatta memleketine döneceğini söyledi meğer şaka yapıyormuş bende hiç oralı olmadım kısmet hayırlısı olsun dedim bu sefer şaka yaptım dedi üstelemeye başladı aynen taktik çok güzel kaçmaya devam :))

Evet
O alıştı senin ilgine
Bence sana yazıncada geç ve kısa cevap ver ki değerini anlasın
Bu erkeklere ne kadar ilgini gösterirsen o kadar kaçıyorlar
Gerek yok bunlara
Kaybetme korkusu olsun
Erkek kaybetme korkusu duymadığı kadına aşık olmaz
Ben güzel tavsiyeler altın değerinde valla . Sizi dinleyeceğim artık top onda bakalım ne yapacak :)

Haklısınız sanırım dün buraya yazınca uğurlu geldi gece mesaj attı :) mesaj atan o çünkü ben onun hastasıyım zaten konu öyle başlamıştı Sonra normal muhabbete döndü :) eşiniz ne güzel düşünmüş değer vermiş ve gelmiş şanslısınız ☺️

Yani şunu bilin ki istese sizi elde etmek icin kirk takla atar :) bunu bilip oyle hareket edin birakin o sizi kazanmaya calissin o cabalasin siz orali olmayin o konu acmaya calissin niyeti varsa zaten bi kahve icelim der yemek yiyelim der demesi lazim yani konuyu takipteyiz haberdar edin bizi :)

Yani şunu bilin ki istese sizi elde etmek icin kirk takla atar :) bunu bilip oyle hareket edin birakin o sizi kazanmaya calissin o cabalasin siz orali olmayin o konu acmaya calissin niyeti varsa zaten bi kahve icelim der yemek yiyelim der demesi lazim yani konuyu takipteyiz haberdar edin bizi :)
Evet çok doğru söylediniz o çabalasın zaten ben niyetimi belli ettim. Aslında bir kahve muhabbeti olmuştu, burayı bilmediğini söyledi hatta şakayla karışık öğretirsin falan demişti. 24 saatlik ve 16 saatlik nöbeti üst üste gelmiş cok Yorgun’um bu günlerde demişti. Şimdi bekliyorum ki tekrar kahve muhabbetini açsın :) ilginize ayrıyeten çok teşekkür ederim bütün soru işaretlerimin cevabını buldum sizi mutlaka haberdar edeceğim gidişatı :)

şu erkek istese peşini bırakmaz takla atar diyerek resmen erkek şiddetini meşrulaştırıyorsunuz farkında mısınız?,
nice genç kız vay beni nasıl reddeder diye karşısındaki kıza şiddet gösterme hatta öldürme hakkını gören erkek şiddetin mağduru oluyor bu zihniyet yüzünden.

burada bir kız konu açsa peşimde biri var bırakmıyor diye bin şey sayarız ama lafa gelince erkek dediğin peşinden ayrılmaza dönüyor konu.
herkes bir değil. aklı başında erkek hayırdan anlar. zorlamaz. kurcalamaz.
kadın cinayetleri işte bu zihniyet yüzünden artıyor.

şu erkek istese peşini bırakmaz takla atar diyerek resmen erkek şiddetini meşrulaştırıyorsunuz farkında mısınız?,
nice genç kız vay beni nasıl reddeder diye karşısındaki kıza şiddet gösterme hatta öldürme hakkını gören erkek şiddetin mağduru oluyor bu zihniyet yüzünden.

burada bir kız konu açsa peşimde biri var bırakmıyor diye bin şey sayarız ama lafa gelince erkek dediğin peşinden ayrılmaza dönüyor konu.
herkes bir değil. aklı başında erkek hayırdan anlar. zorlamaz. kurcalamaz.
kadın cinayetleri işte bu zihniyet yüzünden artıyor.
Siz konuyu yanlış anlamışsınız tamamen. ☺️

Hepinize iyi akşamlar. Uzun zamandır konuları okuyordum bende bugün üye olup size derdimi açmaya karar verdim.
10 gündür birisiyle konuşuyorum.. 25 yaşında diş hekimi bu Yıl mezun olmuş. Bana yakın bir klinikte çalışıyor ve 12saat uzaklıktan işini internetten bularak gelmiş. Bu şehirle hiç bir alakası Yok. 2yıl sonra gitmeyi düşünüyormuş.
Bu zamana kadar hiç kız arkadası olmamış. Zaten kendi halinde sessiz birisi. Sosyal medyada aktif değil, konuşmadığımız süre zarfında whatsaba bile girmiyor. Epey de çekingen.
Her şey o kadar güzel uyumluydu ki ister istemez aramızda olan hoşlantı belli ediliyordu.İşte bu dedim tam bu sefer olucak diye düşünüyordum. Fakat Arkadaşlar bu insan ben mesaj atmasam atmıyor, yazsa bile nadir. tamam anlıyorum işi çok yoğun ve yorucu ama bende birkaç defa rahatsız ettiğimi düşünüp konusmayı bitirmek istediğimi söyledim bunu da kabul etmiyor. Ben yazınca gayet iyi konuşuyoruz. Yarın o klinikte ufak bir işim var bunu söyledim. “ben diğer şubede olabilirim ama gitmezsem görüşürüz tabi”dedi. Çekiniyormu istemiyor mu yoksa acemiliğinden mi anlamadım. Yarın ve bundan sonraki süreçte nasıl davranmalıyım. Güzel yorumlarınızı bekliyorum☺️
isteyen erkek yazar arar sorar çekingen erkek diye birşey yoktur kaçanda kovalanır kaldırmayın şıu erkeklerin totolarını artık

Valla senden gerçek anlamda hoşlansa gram çekingenlik kalmaz. En çekingen tipler bile gerçekten hoşlanınca kaplana dönüşüyor merak etme. Senin onunla ilgilenmen ve sohbetin hoşuna gidiyordur. Sen kendini biraz geri çek ve nasıl davrandığını gozlemle

Valla senden gerçek anlamda hoşlansa gram çekingenlik kalmaz. En çekingen tipler bile gerçekten hoşlanınca kaplana dönüşüyor merak etme. Senin onunla ilgilenmen ve sohbetin hoşuna gidiyordur. Sen kendini biraz geri çek ve nasıl davrandığını gozlemle
Haklısınız o yazmadıkça yazmıyım arayıp sormayayım o halde

Back
X