Çekingen Erkek

• Konu Sahibi Konu Sahibi trol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Okul işi olmayacak gibi görünüyor,derse gelmediği için. Mecburen hal hatır sorarak muhabbet açacağım. Sadece hal hatır sorarak konuşsam bir şey elde edemem ki,değil mi? Kahve içmeye de davet etmem tuhaf olmaz mı bilemedim?
5 ay çok uzun bir süre. Normalde kadınların adım atmasını, aktif olmasını desteklerim ama şu durumda bence temkinli olun.
Bence önce hal hatır sorup sonra kahve teklif edin. "Müsait olduğunda içelim" falan demeyin ama, "şu gün kahve içelim mi" diye direkt sorun, o gün için bahane bulursa bir alternatif daha söyleyin, yine bahane bulup kendisi başka öneride bulunmazsa peki deyin. Sonra sallayın gitsin.
Ben olsam öyle yaparım yani.

Ne yapsam bilmiyorum? İkinci bir adım daha benden olacak :KK43:

Yani öyle gözüküyor ama ileride aklında kalacağına dene gitsin. Yalnız bu seferde geçen sefer ki gibi birşey söyleyip geri çekilme, ondan bekleme bu yüzden S shot 'un dediğine katılıyorum.

Okulda göremiyorsan direkt yaz o halde nasıl olduğunu sor, ne var ne yoktan şu günü diye kahve-çay ısmarlamaya çek olayı.

Artık bi cesaret deneyeceğim :KK74::KK73:

Hazır bu kıvamdayken hiç soğutmadan yaz gitsin, kaybedeceğin birşey yok nasılsa. :KK8:
Ne olup bittiğini yaz merakta koyma beni :-)

Tamam yazarım :KK54: inş şımarmaz.

Teklifi gerçekleştirdim, hafta sonu içelim dedim, bu hafta sonu çalışıyorum dedi. Geçen hafta çalışmadığı günleri bu hafta sonu tamamlayacakmış, olabilir işleri yoğunmuş. Pazartesi? dedim. Okulda mısın diye sordu. Belki gelebilirim dedim, gelebilirsen öğle arası görüşebilirz dedi. İyi peki dedim. Yani bana iki ders arası öğle vaktini ayırabildi. İş çıkışı gelmeyi göze almıyor heralde. Bilemedim pek yakın gelmedi. İşleri yoğundur belki de bilemem ama ? Telefonumu da istemedi, ararsa kendisi bulsun artık benden bu kadar.:110:

Hımm, bu durumda yapıcak bişey kalmamış. Görüşme gerçekleşirse veya gerçekleşmezse artık kesin sonuca varırsın. En azından aklında kalmadı.

Aslında olumsuz konuşmadı, iyi sohbet ettik. Gülücükle cevap verdi tamam dedi o da memnun gibi ama .. Görüşme gerçekleşir onda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum da telefonumu istemeye bence yine çekindi. Efendi birisi, öyle şeyler yapmaya yatkın olmayabilir. Direk telefonunu istemiyim diye düşünmüştür. Anlıyorum. En azından hoşlanıp hoşlanmadığını anlasak iyi olurdu? Belli etmiyor ya da edemiyor. Görüşmede anlayacağız onu. O beni bu görüşmeden sonra arasa ben onu açarım :KK39:

Heee iyi bari bende baya odun sanmıştım, muhabbet etmişsiniz(:
Buluşmadan önce anlaman biraz zor hoşlanıp hoşlanmadığını. Hem okadar beklemişsin az daha sık dişini pazartesi herşey çıkar ortaya ;)
Numarayı sen isteme, eğer oluru varsa o ister zaten istemiyorsa kendi bilir
Hayırlısı olsun hakkında bakalım, heyecanla bekliyorum iyi haberleri ;)

Teşekkür ederim, yok yok konuştuk ben biraz daha yakınlık görmek istiyordum sadece; o da haklı beni tanımıyor çok az konuşmuşluğumuz var; beni dış görüntümle tanıyor şu anda. Çok da bi şey yapmasını beklememek lazım aslında.
Artık kendi arayacak beni :KK76:

Bence fazla ağır.
Sonuçta okulda buluşacaksınız, insan buluşmadan önce nolur nolmaz diye telefon alır normalde.

Üstelik "gelebilirsen görüşürüz" yaklaşımından da pek hoşlanmadım.

Yine de olumsuz düşünmeyelim, yarın davranışlarından belli olur ne olacağı :)

Gelmedi okuz! Gece yarisi isi cikmis sabaha kadar ona bakmis. Ozur diliyor bi de yalanci. Bosu bosuna getirtti beni buraya salak! Cok kizginim! Benim kadar durust olanadi.

Yuh! Bukadarınıda beklemiyordum.
Madem gelemicekti sen gitmeden söyleseydi bari :KK12:
Bundan bir cacık olmayacağını da öğrenmiş olduk, neyse artık önüne bak sende salla gitsin keşken olmaz en azından.:KK51:

Salak ya cok kizginim adam zannettik yazdik. Keske gorusmek istemedigini soyleseydin, benim kadar durust olamadin yazdim. Cevap vermedi. Daha yazardim ya neyse degmez, salladim gitsin. Bi de o kadar dusunuyoruz adami. :KK20:

Gelmedi okuz! Gece yarisi isi cikmis sabaha kadar ona bakmis. Ozur diliyor bi de yalanci. Bosu bosuna getirtti beni buraya salak! Cok kizginim! Benim kadar durust olanadi.
Kendi ayıbı. Boşverin, siz elinizden geleni yaptınız. En azından aklınızda soru işareti kalmadı.

İsi cikmis gece yarisi falan yalan, pazar gunu de calisiyor olamaz ona da pek insnmamistim. Telefonunu almadi ondan da suphelendim, dediginiz gibi gelebilirsrn görüşürüz laflarindan da suphelrmmistim. Tamamen yalan yani, bari once soyle de gitmeyelim. Evet soru isareti falan kalmadi. Tamamen karaktersizmis! Ogrenmis olduk.

Boşver artık önüne bak. Sen bişey kaybetmedin :KK12:

Yine de burukluk hissettim nedense. Pisman oldum biraz.

Şuan pişman hissedebilirsin, sonuçta istediğin tarzda bir sonuç olmadı. Ama zamanla bu düşüncen değişecek. En kötüsü iki gün önceki belirsizliğin artık yok, öyle düşün. O yansın haline hıhhh, değmediğini gördün yeni yol çizersin artık.

Evet yok iyi oldu hep dusunmektense,ama biraz rezil olmus gibi hissettim.Kabul etmeyebilirdi kibarca oyle soyleseydi öküzluk yapmasaydi pisman olmazdim, kirilmazdim.

Back
X