Çekingen Erkek

• Konu Sahibi Konu Sahibi trol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok yahu sen niye rezil olmuş gibi hissediyorsun, asıl rezil olan o. Hödük olduğunu görmüş oldun, hatta görmüş olduk. :KK53:
Bir öküzden kibarlık beklenmez sonuç olarak :KK54:

Yanlis bir yontem miydi acaba bizimkisi, internetten mesajla, boyle olmuyor heralde. gercek hayatta olur muydu diye dusundum. Ayni okuzlugu yapar miydi acaba!

Sonuçta gerçektede görmüşlüğü var ki direkt sanal ortam değil. Hem mekan ayırt etmeden her yerde adam olabilmek önemli.
Yöntemde yanlışlık yokta kişide hata var bence.

Çekingen erkek diye birsey yoktur ilgisini cekmemis hoslanti hissetmemis erkek vardir.

Yo var kendisi söyleyemeyip arkadaşıma söylettiren de var. Karşımda kızarıp bozaran da heyecanlanan da eli ayağı karışan da. Kişilik özelliği çekingen olanların aşkta da o yönlerini göstermeleri normal. Burdaki durum biraz farklı. Hem çekingen hem öküz hem de düşüncesiz idi.

Yo var kendisi söyleyemeyip arkadaşıma söylettiren de var. Karşımda kızarıp bozaran da heyecanlanan da eli ayağı karışan da. Kişilik özelliği çekingen olanların aşkta da o yönlerini göstermeleri normal. Burdaki durum biraz farklı. Hem çekingen hem öküz hem de düşüncesiz idi.

Ne yaptın trol, o günden sonra hiç yazdı mı çocuk yoksa sağlam odun mu çıktı?

Ben arkadaş listemden çıkardım onu o andan sonra benim için bitmiştir. Ne yazsa faydası yok, yalancılarla işim olmaz. İletişimi kopardım, adam olaydı açık konuşaydı. Hiç bir şey gelmedi bana başka sosyal medyalardan da.

Back
X