- 13 Haziran 2017
- 123
- -9
- 48
- Konu Sahibi What goes around
Gerçekten çok iyi niyetliler. Ve kıyamıyorum ben de. Arabanın ederi zaten 40.000
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten çok iyi niyetliler. Ve kıyamıyorum ben de. Arabanın ederi zaten 40.000
Ha o zaman düşünülebilir.Ederi 40.000 civarı ben yanlış yazmışım pardon![]()
Çok iyi niyetli geldi babanız ben olsam 2,3 sene bile olsa ev almayı bekletir o parayı istemezdim babamdanMerhaba bayanlar..
Hemen konuya girmek istiyorum. Benim bekarken aldığım bir arabam vardı.. Ancak 5-10 bin arası babamın katkısı olmuştu. Araba benim üzerime.
Babam evlenirken arabamı vermek istedi. Ancak ben eşimin tayin olduğu yere tayin aldırdığım, eşimin de arabası olduğu ve de babamın da hali hazırda başka arabası olmadığı için babama bıraktım.
Ama her fırsatta babam arabayı al ya da bana devret parasını vereyim diyordu. Ancak o kadar parası yok hazırda düğün de yaptık çünkü.
Şimdi eşimle yatırım amaçlı ev alalım diyoruz. Elbette kredi kullanıcaz ve kredi kullanacağımız miktarın dışında da 15 bin açık var. Sizce bu açığı babamdan talep etmeli miyim?
Annemle konuştum ve o baban verir, gerekirse kredi çekeriz diyor. Bense hiç kıyamıyorum.
Ne yapmalıyım? Eşimin ailesinin de öyle çok bi faydası olmuyor zaten beklemiyorum da. Siz ne yapardınız?
Arabanın ederi 40.000 civarı yanlış yazmışım. Ben zaten hiç istemek istemiyorum. Kıyamadığımı söyledim yorumlarda.Arabanın eder i 4binse istemeyin tabiki de hem ayıp hem mantıksız onlar sizden istese bir ton laf yaparsınız (genel insanlar)
Evet yakınlığınıza da bağlı gerçi samimi bir aileyse herşeyde birbirine koşan istenebilir belki de en doğru kararı siz verirsiniz düşünüp taşınınArabanın ederi 40.000 civarı yanlış yazmışım. Ben zaten hiç istemek istemiyorum. Kıyamadığımı söyledim yorumlarda.
Allah onların eksikliğini göstermesinin inşallah..Ben de kıyamazdım babama
İstemezdim sanırım :)
Ama o bir şekilde benden habersiz birşeyler yapardı
Canımın canı
Aminnn canım aminAllah onların eksikliğini göstermesinin inşallah..
Kesinlikle katılıyorum bu yüzden almak istemiyorum. Bizleri bu yaşa getirene kadar maddiyata ölçülmeyecek kadar fedakarlık yaptılar. Hayırlı bi çözüm bulurum umarımCanim babanin maddi durumu iyi ise alabilirsin
Ama ben ne olursa olsun kredi cektirmezdim yaSli adama bosver onlar bizim icin neler feda etti
Kesinlikle katılıyorum bu yüzden almak istemiyorum. Bizleri bu yaşa getirene kadar maddiyata ölçülmeyecek kadar fedakarlık yaptılar. Hayırlı bi çözüm bulurum umarım
Gerçekten çok iyi niyetliler. Ve kıyamıyorum ben de. Arabanın ederi zaten 4.000