Çekiniyorum...

Merhaba bayanlar..
Hemen konuya girmek istiyorum. Benim bekarken aldığım bir arabam vardı.. Ancak 5-10 bin arası babamın katkısı olmuştu. Araba benim üzerime.
Babam evlenirken arabamı vermek istedi. Ancak ben eşimin tayin olduğu yere tayin aldırdığım, eşimin de arabası olduğu ve de babamın da hali hazırda başka arabası olmadığı için babama bıraktım.
Ama her fırsatta babam arabayı al ya da bana devret parasını vereyim diyordu. Ancak o kadar parası yok hazırda düğün de yaptık çünkü.
Şimdi eşimle yatırım amaçlı ev alalım diyoruz. Elbette kredi kullanıcaz ve kredi kullanacağımız miktarın dışında da 15 bin açık var. Sizce bu açığı babamdan talep etmeli miyim?
Annemle konuştum ve o baban verir, gerekirse kredi çekeriz diyor. Bense hiç kıyamıyorum.
Ne yapmalıyım? Eşimin ailesinin de öyle çok bi faydası olmuyor zaten beklemiyorum da. Siz ne yapardınız?
Bence istememelisin babandan bugüne kadar sana bir sürü emek verdi onlara say

Babandan istemene gerek yok bence arabayı sat zaten baban 10 bin destek olmuş hem baban kredi cekse yazık faiz odicek bir sürü sana yardımda etmek istiyormus madem seninde araban varmış direk arabayı sat daha mantıklı adam boşa borca girmesin

Almayın ya arabayı da hediye edin:) ihtiyacınız olduğunu kredi çekeceğinizide demeseydiniz. Siz gençsiniz çalışır ödersinizde babanıza kıyamadım ya içine dert olmuş:) yıllarca bizi büyütüp besleyip yeir geldiğünde sırtında taşıyan ailemize bir araba çok mu helali hoş olsun dimi ama:KK54:Hoppa

Merhaba bayanlar..
Hemen konuya girmek istiyorum. Benim bekarken aldığım bir arabam vardı.. Ancak 5-10 bin arası babamın katkısı olmuştu. Araba benim üzerime.
Babam evlenirken arabamı vermek istedi. Ancak ben eşimin tayin olduğu yere tayin aldırdığım, eşimin de arabası olduğu ve de babamın da hali hazırda başka arabası olmadığı için babama bıraktım.
Ama her fırsatta babam arabayı al ya da bana devret parasını vereyim diyordu. Ancak o kadar parası yok hazırda düğün de yaptık çünkü.
Şimdi eşimle yatırım amaçlı ev alalım diyoruz. Elbette kredi kullanıcaz ve kredi kullanacağımız miktarın dışında da 15 bin açık var. Sizce bu açığı babamdan talep etmeli miyim?
Annemle konuştum ve o baban verir, gerekirse kredi çekeriz diyor. Bense hiç kıyamıyorum.
Ne yapmalıyım? Eşimin ailesinin de öyle çok bi faydası olmuyor zaten beklemiyorum da. Siz ne yapardınız?
Alma ya yazık binsin arabaya 10 bin senin için küçük onlar için büyük para

babaniz bu durumu bilse kesinlikle verir parayi.erkek aileleri olsa kuruş koklatmaz ama insanin anne babasi bi baska oluyor.bence sizi cok zorlamayacaksa istemeyin.en azindan bi hatira kalmis olur.onlar bizim icin o kadar sey yaparken biz hic birsey yapmiyoruz

Back
X