Çekip gitmek için sabahı bekliyorum!

holyowl

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
839
1.151
333
Çok sinirliyim. Bu saat oldu hala uyuyamadım.
Haftanın çoğu günü erkek arkadaşımda kalıyorum. Birkaç gündür de rahatsız. Elimden geldiğince ilgilendim. İlaçlarının yanında bitkisel çaylar, çorbalar aklıma ne gelirse.. 2 gün böyle geçti.
Bugün işteyken mesaj attı 5 gibi daha iyiyim ağrım geçti diye. Şimdi yemek yicem dedi ben de çok fazla doyurma karnını akşam beraber yiyelim dedim. Yemek yapmıştım atılmasın diye.
Bunu bekledim beraber yicez diye kahvaltıyla duruyorum. Bu geldi koltuğa uzandı ağrım var dedi. Ben de kalkar birazdan diye düşünüp bekledim duşa falan girdim yanına gittim iyi mi diye. Kahve, çerez koydum kendime açlığımı bastırsın uyanana kadar diye. Bu bi yarım saat sonra birden kalktı hiçbişi demeden yatak odasına gitti 2 3 saatte orda uyudu. Bişi demeden gittiği için yanına gittim noldu bişimi oldu diye. ‘Ne noldu’ diyor ters ters. İnsan bi gidiyorum biraz daha uyuyim falan der. Sonra kalktı geldi tabi ben hem açım hem uzandım koltuğa. Gelmiş noldu, durduk yere sorun çıkarıyorsun ne diye suratını asıyorsun bilmem ne. Beyefendi çerez yememden rahatsız olmuş ondan kalkmış gitmiş. O şekilde kalkıp gitmesine ne gerek var ben sanki bostan korkuluğuyum orda sinirli sinirli kalkıp gidiyor.
Sonra saat olmuş gece 1 gitmiş yemeği ısıtmış getirdi ‘kalk ye şunu’ diyor. Köpeğin önüne atar gibi. Ben onu onca saat bekledim beraber yeriz diye özendim beyefendiye bak kalk ye şunuymuş. İştah kalmadı zaten o an yemedim. Sonra altı götürdü tabakları gitti yattı yatak odasına ben de yastığımla koltukta kaldım. Ne bir gel ne bişey. Git koltukta zıbar çokta şeyimde dermiş gibi. Eşyalarımı topladım hiçbişi demeden gitti uyudu horlamaya başladı. Demekki ben batmaya başladım bu evde. Depremden korktuğum için onda kalıyorum zemin katta kaçması kolay olur diye.
Sabah 6yı bekliyorum.
Çıkıp gidicem evime bana böyle hissettirmeye ne hakkı var. Aşırı bozuldum.
Siz olsanız alınmaz mısınız

güncelleme: işe giden o hanımlar, evde bekleyen benim

Son düzenleyen: Moderatör:
Henüz sevgilisiniz ama inanın evli biri yazmış gibi okudum, genelde evliyken bu tarz durumlar oluyor. Bu kadar beklentiye girmeyin derim.

Kendinizce haklısınız ama erkeklerin çoğu odun, o ilk uzandığında bak seni bekliyorum yemek için deseniz belki dank ederdi kafasına.

Siz kendi kendinize bekleyip durmuşsunuz o da ağrısının derdine düşmüş gibi duruyor burdan bakınca.

Alınmazdım ben olsam yemegımı yerdim ne ac kalacagım birde hastaymış tabi ki uyur sureklı guclu hıssetmez kendini yani gereksiz bir alınganlık yapmıssınız gibi geldi insan hasta iken nazlı olur huysuz olur kimileri de yani bilemedim şartlanmıssınız sanki. Geçiştirilebilcek bir konu iken terketmeyi dusunmek vs... Bende aşırı bi olagan dışı durum sandım.

Yani beni zerre umursamadı ben yastığımla koltukta dururken kalkıp nasıl gider sen orda uyu ben yemeğimi yedim keyfime bakarım dermiş gibi. Eşyalarımı toplarken hiçbişi demedi. Çok sinirliyim ya gidip uyandırıp sen kendini ne sanıyorsun diye kavga etmek istiyorum.

Aaaa bu hayat size zor böyle.
Sizi kimse almaz böyle söyleyim
Kimseyle anlaşamazsınız.
Adam hasta olmuş sizi mi nazlayacak
Gidin yemeğinizi yiyin aç aç ne duruyorsunuz
Sonrada gidin yanına yatın.
Hatta şimdi gidin yatın yanına sabah da bişey olmamış gibi kalkın kahvaltı hazırlayın
Kafanızla konuşuyorsunuz
Sanki onu der gibi yok bunu ima eder gibi

Bir aşağılık konpleksi var gibi geldi bana.
Erkekler böyle varlıklar değil kompleks değiller.
Siz böyle kanser olursunuz
İnşallah yaşınız 20 22 falandır
Daha büyükse sıkıntı yani

Şimdi bir de onun açısından baksanız? Gelmişsiniz yorgunsunu, hastasınız kız arkadaşınız demiş akşam beraber yiyelim diye ama öğlen yedi mi aç mı akşam yedi mi bilmiyorsunuz gelip çerez yiyip kahve içiyor yanınızda. Bakın haksızsınız demiyorum ama siz düz bakmıyorsunuz. Örneğin kahvaltıyla durduğunuzu o nerden bilsin? Çok aç olduğunuzu nerden bilsin? Kendi kendinize kuracağınıza söyleyin seni bekledim çok açım hadi gel yemek yiyelim demek zor değil. Yastığınızı alıp koltuğa gitmişsiniz diyorsunuz bana gel demedi. Neden desin? Gelmek isteyen gelir. Koltukta zıbar falan bunlar sizin yüklediğiniz anlamlar. Böyle bir sebepten eşya toplasa yanımdaki insan bende demem bir şey . Ben sizi biraz fazla nazlı buldum. Sormuşsunuz cevap vereyim ben olsam alınmam. Ortada alınacak bir şey yok bence. Gereksiz bir konu gereksiz uzamış. Sorunlarınızı, isteklerinizi, beklentinizi açık net ifade etmeniz lazım yoksa çok sorun yaşaraını.

Aaaa bu hayat size zor böyle.
Sizi kimse almaz böyle söyleyim
Kimseyle anlaşamazsınız.
Adam hasta olmuş sizi mi nazlayacak
Gidin yemeğinizi yiyin aç aç ne duruyorsunuz
Sonrada gidin yanına yatın.
Hatta şimdi gidin yatın yanına sabah da bişey olmamış gibi kalkın kahvaltı hazırlayın
Kafanızla konuşuyorsunuz
Sanki onu der gibi yok bunu ima eder gibi

Bir aşağılık konpleksi var gibi geldi bana.
Erkekler böyle varlıklar değil kompleks değiller.
Siz böyle kanser olursunuz
İnşallah yaşınız 20 22 falandır
Daha büyükse sıkıntı yani

Yaşım 28. Hasta olduysa ilgilendim kaç gündür. Bugün yemek yiyeceğimizi onu aç beklediğimi biliyor. Kalkıp gece 1 de yanıma gelip yemeği önüme koyuyor bir de gidip fosur fosur uyumaya devam ediyor benimle tek kelime etmeden. Ben ona öyle mi yaptım. Günlerdir bişi yesin diye peşinde koşturuyorum.
Ayrıca ben alınacak bir eşya değilim. Aşağılık kompleksinden çok kendi değerimin gayet farkında olduğumu düşünüyorum. Teşekkürler yorum için

Kusura bakma ama cekilecek gibi degilsiniz. Erkek arkadasinizin cerezden dolayi yaptigi da garip ama sizin de hiç asagi kalir yaniniz yok yani.

Bir beraber yeriz diye tutturmuşsunuz bana bile fenalik geldi. Hasta insan sonucta iştahi olur mu olmaz mi belli olmaz bu.
O'nun yemesini gece yarisina kadar bekleyecegine yiyebilecek misin diye sorup ona gore oturup yeseydin kendin çok açsan. Baya dram yaratmissi

Yani beni zerre umursamadı ben yastığımla koltukta dururken kalkıp nasıl gider sen orda uyu ben yemeğimi yedim keyfime bakarım dermiş gibi. Eşyalarımı toplarken hiçbişi demedi. Çok sinirliyim ya gidip uyandırıp sen kendini ne sanıyorsun diye kavga etmek istiyorum.
İyi de siz kendinizi umursamamışsınız, o kadar saat aç kalmışsınız o nasıl umursasın 🙄
Eve gelmiş, yemeğe oturmamış daha ne beklersiniz ki?
İlaveten hastayken göz kimseyi görmez kolay kolay, can derdinde olmak başka bir durum. Normal şartlarda durmayın derdim ha bu şartlarda da aklamam yaptıklarını, siz bilirsiniz gidişatın doğruluğunu. Önünüze yemek koymak gibi bir zorunluluk hissetmesi ayrı dram

Kusura bakma ama cekilecek gibi degilsiniz. Erkek arkadasinizin cerezden dolayi yaptigi da garip ama sizin de hiç asagi kalir yaniniz yok yani.

Bir beraber yeriz diye tutturmuşsunuz bana bile fenalik geldi. Hasta insan sonucta iştahi olur mu olmaz mi belli olmaz bu.
O'nun yemesini gece yarisina kadar bekleyecegine yiyebilecek misin diye sorup ona gore oturup yeseydin kendin çok açsan. Baya dram yaratmissi

Dün bir ton yemek yapmıştım yenmedi hasta diye ben de bugün yemekler atılmasın birlikte yiyelim dedim ki bir kere söyledim zaten tutturmadım yani. İşyerinde hiç hasta yada iştahsız değil. Eve gelince başlıyor heralde. Beni düşünen insan sen ye der zaten biz hiç ayrı yemek yemeyiz. Ama gidip uyuyup sonra gece 1de gelip yiyip bişi demeden gidip tekrar yatması bence bana gayet saygısızlık. Umrumda değilsin der gibi. Bilmiyorum çekilmezimdir belki böyle şeylere dikkat ederim. Yatsın yatağında yayıla yayıla bundan sonra

Yaşım 28. Hasta olduysa ilgilendim kaç gündür. Bugün yemek yiyeceğimizi onu aç beklediğimi biliyor. Kalkıp gece 1 de yanıma gelip yemeği önüme koyuyor bir de gidip fosur fosur uyumaya devam ediyor benimle tek kelime etmeden. Ben ona öyle mi yaptım. Günlerdir bişi yesin diye peşinde koşturuyorum.
Ayrıca ben alınacak bir eşya değilim. Aşağılık kompleksinden çok kendi değerimin gayet farkında olduğumu düşünüyorum. Teşekkürler yorum için
Hımm belli🤦‍♀️ nick sinirli biri
Siz sinirli biri yok alınacak eşya değilim değerimin farkındayım
Salonda tek başına oturanda sensin ama.
Bu kadar sinir iyi değil.
Adam şu anda hasta
Farkında mısın hasta.
Yine de yemek ısıtmış önüne koymuş
Sen erkek vücudunda bir kadın beyni istiyorsun
Öyle bir varlık yok dünyada...
Keşke olsa hepimiz mutluluktan çıldırırdık herhalde.
Senin dediğin gibi olsa emin ol adam düşüncesiz derdim ama anlattıklarından görünen o değil.

Alıngansın üzgünüm.

İyi de siz kendinizi umursamamışsınız, o kadar saat aç kalmışsınız o nasıl umursasın 🙄
Eve gelmiş, yemeğe oturmamış daha ne beklersiniz ki?
İlaveten hastayken göz kimseyi görmez kolay kolay, can derdinde olmak başka bir durum. Normal şartlarda durmayın derdim ha bu şartlarda da aklamam yaptıklarını, siz bilirsiniz gidişatın doğruluğunu. Önünüze yemek koymak gibi bir zorunluluk hissetmesi ayrı dram
Biz hep beraber yeriz hiç ayrı yemedik ve özellikle belirttim. İşyerinde gayet yiyor işini yapacak kadar da iyi maşallah ama iştahı ve ağrısı eve gelince başlıyor heralde. Ben zaten benden rahatsız olup sinirli sinirli gidip uyumasına sonra da keyfi gelince gecenin 1imde yemek yiyip sonra yine gel vs demeden yatağına gitmesine sinir oldum. Sen kimsin der gibi.

Haftanın çoğu günü kalıyor olsanız bile aranızda asgari düzeyde dahi olsa misafir/ev sahibi ilişkisi vardır herhalde. Kendi içinize konuşarak aç beklemenizi anormal bulsam da sevgiliniz de hasta olmasının arkasına sığınmayıp eser miktarda ev sahibi nezaketi gösterebilirdi size. Saat olarak 6’yı belirleme sebebiniz nedir bilemiyorum ama kendinizi daha fazla doldurmadan evinize gitmeniz bence de yerinde bir karar.

Biz hep beraber yeriz hiç ayrı yemedik ve özellikle belirttim. İşyerinde gayet yiyor işini yapacak kadar da iyi maşallah ama iştahı ve ağrısı eve gelince başlıyor heralde. Ben zaten benden rahatsız olup sinirli sinirli gidip uyumasına sonra da keyfi gelince gecenin 1imde yemek yiyip sonra yine gel vs demeden yatağına gitmesine sinir oldum. Sen kimsin der gibi.
Senin anlattığından ne çıkıyor ben ne anladım biliyor musun?
sen iştesin. Adam evde. Seni arıyor ve sen diyorsun ki birlikte yiyelim
Ben burada hastalıktan işe bile gitmemiş bir adam düşünüyorum kim nerede belli değil ilk anlatımda. Düzenle istersen.

Hımm belli🤦‍♀️ nick sinirli biri
Siz sinirli biri yok alınacak eşya değilim değerimin farkındayım
Salonda tek başına oturanda sensin ama.
Bu kadar sinir iyi değil.
Adam şu anda hasta
Farkında mısın hasta.
Yine de yemek ısıtmış önüne koymuş
Sen erkek vücudunda bir kadın beyni istiyorsun
Öyle bir varlık yok dünyada...
Keşke olsa hepimiz mutluluktan çıldırırdık herhalde.
Senin dediğin gibi olsa emin ol adam düşüncesiz derdim ama anlattıklarından görünen o değil.

Alıngansın üzgünüm.
Benim anlamadığım işyerinde iştah açık işini gayet yapıyor maşallah. Yoksa zaten gitmezdi işe çok kötü olsa biliyorum. Ben buna kızıyorum. Bugün yaptığı neydi gerçekten anlamadım. Salonda tek başıma kalıyorsam onun gel demesi lazım bu kız beni bekledi gönlünü alayım demesi lazım. Yanına gidip ne oldu canım dediğimde ne noldu diye tersliyor. Sonra ben bozulunca ne surat asıyorsun oluyor gidip uyuyor tek kelime etmeden. Ben anladım ki günlerdir peşinde koşuyorum iyi olsun diye araştırmadığım bitkisel şey kalmadı. Demekki yapmamak gerekiyormuş. Ne karşımdaki kocam ne ev benim. Gitmesi gereken benim sonuçta kendi evi istediği gibi davranır. Kendimi bu konuma ben düşürdüm

Bugun yemek yiyeceğinizi biliyor demişsiniz bir yorumda normal zamanda yemiyor musunuz? Haftada birkac gün kalmak ile deprem fobisi denklemini çözemedim.
Adam 1 e kadar uyuyor sizde köşede bekliyorsunuz. Evladı yiyemeyince iştahı kesilen anne gibi. Çok ilginç bir konu

Haftanın çoğu günü kalıyor olsanız bile aranızda asgari düzeyde dahi olsa misafir/ev sahibi ilişkisi vardır herhalde. Kendi içinize konuşarak aç beklemenizi anormal bulsam da sevgiliniz de hasta olmasının arkasına sığınmayıp eser miktarda ev sahibi nezaketi gösterebilirdi size. Saat olarak 6’yı belirleme sebebiniz nedir bilemiyorum ama kendinizi daha fazla doldurmadan evinize gitmeniz bence de yerinde bir karar.
Haklısınız. Kendi evi istediğini yapar değil mi. Gider yatar da ben koltukta yastığımla kalırım. Gitmesi gereken kişi olurum. Yok yok kendimi bu konuma ben düşürdüm zaten farkındayım. Çok alıngansın dendi ama bir kadın olarak, aylardır hastalığı da dahil elimden gelen herşey yaptım tıpkı evli gibi. Ama ben eşyalarımı toplarken yastığım salondayken gidip yatıyorsa bu git demektir zaten bana göre. Aç beklediğimi biliyor hatta kendisi dedi ben biraz atıştırayım sen de anca acıkırsın zaten geldiğimde diye. Bana saygısızlık gibi geliyor bilmiyorum.

Benim anlamadığım işyerinde iştah açık işini gayet yapıyor maşallah. Yoksa zaten gitmezdi işe çok kötü olsa biliyorum. Ben buna kızıyorum. Bugün yaptığı neydi gerçekten anlamadım. Salonda tek başıma kalıyorsam onun gel demesi lazım bu kız beni bekledi gönlünü alayım demesi lazım. Yanına gidip ne oldu canım dediğimde ne noldu diye tersliyor. Sonra ben bozulunca ne surat asıyorsun oluyor gidip uyuyor tek kelime etmeden. Ben anladım ki günlerdir peşinde koşuyorum iyi olsun diye araştırmadığım bitkisel şey kalmadı. Demekki yapmamak gerekiyormuş. Ne karşımdaki kocam ne ev benim. Gitmesi gereken benim sonuçta kendi evi istediği gibi davranır. Kendimi bu konuma ben düşürdüm
Üzmek istemiyorum seni ama tam dediğin gibi aslında. İnan evliyken bile bazen aynı durum oluşuyor ama neyse ya evliyiz oduna bağladı biraz diyorsun kendi kendine. Ama daha sevgiliyken eşinmiş gibi fazla verici ,fedakar olursan değersiz olursun böyle bir adam için. Hiç trip atma kavga etme, çünkü anlamayacak. Bir arkadaş da yazmış erkek bedeninde kadın beyni istiyorsun diye, aynen öyle. Bizim gibi düşünmüyor çoğu, o senin beklediğini bu kadar taktığını bile anlamadı muhtemelen. Sen güzel kahvaltı yap takıl biraz sonra evine geç ve mesafeli ol, yani sevgilisi gibi ol biraz. Eglen ye iç gez onunla, ama cok üstüne düşüp annesi gibi davranma. Zaten bunu fark edip hayırdır ne oldu diye o senin üstüne düşer büyük ihtimalle sonrasında.

Back
X