Çekip gitmek için sabahı bekliyorum!

Senin anlattığından ne çıkıyor ben ne anladım biliyor musun?
sen iştesin. Adam evde. Seni arıyor ve sen diyorsun ki birlikte yiyelim
Ben burada hastalıktan işe bile gitmemiş bir adam düşünüyorum kim nerede belli değil ilk anlatımda. Düzenle istersen.
Aa tamam güncelledim şimdi teşekkür ederim

Bugun yemek yiyeceğinizi biliyor demişsiniz bir yorumda normal zamanda yemiyor musunuz? Haftada birkac gün kalmak ile deprem fobisi denklemini çözemedim.
Adam 1 e kadar uyuyor sizde köşede bekliyorsunuz. Evladı yiyemeyince iştahı kesilen anne gibi. Çok ilginç bir konu
Yok hep beraber yeriz zaten ama bugün özellikle belirttim yiyelim diye o yüzden öyle yazdım. Normalde haftada 3 gün kalıyorsam şuan 1 haftadır burdayım. Kendi evim 6. Katta ve 99 depreminden önce yapıldığını öğrenince eve giremiyorum son depremden beri. Deprem fobisi oldu. Onun evi yeni ve zemin katta o yüzden kendimi güvende hissediyorum. Evet sormayın dediğiniz gibi o yemeden yemedim bir köşede bekledim çünkü neden? Aptalım o yüzden.

Dün bir ton yemek yapmıştım yenmedi hasta diye ben de bugün yemekler atılmasın birlikte yiyelim dedim ki bir kere söyledim zaten tutturmadım yani. İşyerinde hiç hasta yada iştahsız değil. Eve gelince başlıyor heralde. Beni düşünen insan sen ye der zaten biz hiç ayrı yemek yemeyiz. Ama gidip uyuyup sonra gece 1de gelip yiyip bişi demeden gidip tekrar yatması bence bana gayet saygısızlık. Umrumda değilsin der gibi. Bilmiyorum çekilmezimdir belki böyle şeylere dikkat ederim. Yatsın yatağında yayıla yayıla bundan sonra

Adamin hastaligina inanmiyorsaniz birsey diyemem ama hasta insan açsa aç aç sizi bekleyecek degil birlikte yemek için. Belki yemiştir ya da o saatte iştahi yoktur kesilmiştir uykusu gelmiştir bir ton şey olabilir.

"Biz hiç ayri yemeyiz" diyorsun kirk yilda bir yeme düzeni bozuldu diye bu hareketler fazla.
Ben hastayken yemek düzenim şaşıyor esimle ayni anda yiyemeyebiliyoruz. Çok abartmissiniz "sen ye" demedi diye de gecenin yarisina kadar beklenmez. Herseyi abartiyorsunuz ayni sekilde kendi davranislariniz da cok abartili ve ayni abartiyi karsidan da bekliyorsunuz. Hep boyleyseniz cok yorucu tavirlariniz.

Ee niye demediniz uyumaya giderken yemek yemeyeceksen ben yiyeyim açım diye :KK51:
Ay saniyelik kalktı gitti sinirli sinirli sonra gittim yanına ne oldu diye ters ters ne noldu diyince hiçbişey diyip geri gittim içeri. Bir de yemek yemedik seni bekliyorum mu dicem o cevabın üzerine. Kendisi düşünmemiş yatmış uyumuş sonra keyfi gelince kalkıp yiyor. Ben evde hizmetçiyim çünkü onun keyfine göre yaşıcaz

Biz hep beraber yeriz hiç ayrı yemedik ve özellikle belirttim. İşyerinde gayet yiyor işini yapacak kadar da iyi maşallah ama iştahı ve ağrısı eve gelince başlıyor heralde. Ben zaten benden rahatsız olup sinirli sinirli gidip uyumasına sonra da keyfi gelince gecenin 1imde yemek yiyip sonra yine gel vs demeden yatağına gitmesine sinir oldum. Sen kimsin der gibi.
Fazla gereksiz öfkeniz. O an iştahı yoktur,toktur,canı istemiyordur vs vs .
Erkek arkadaşınızın size hissettirdiklerinden ziyade sizin öfke patlaması yaşamanız ve tepkileriniz aşırı. Hep beraber yermişsiniz ama istisna olmuş olamaz mı olmuş.. o yemeği de tribiniz ve suratsızlığınızdan kurtulmak için koymuştur önünüze ama tırt

Adamin hastaligina inanmiyorsaniz birsey diyemem ama hasta insan açsa aç aç sizi bekleyecek degil birlikte yemek için. Belki yemiştir ya da o saatte iştahi yoktur kesilmiştir uykusu gelmiştir bir ton şey olabilir.

"Biz hiç ayri yemeyiz" diyorsun kirk yilda bir yeme düzeni bozuldu diye bu hareketler fazla.
Ben hastayken yemek düzenim şaşıyor esimle ayni anda yiyemeyebiliyoruz. Çok abartmissiniz "sen ye" demedi diye de gecenin yarisina kadar beklenmez. Herseyi abartiyorsunuz ayni sekilde kendi davranislariniz da cok abartili ve ayni abartiyi karsidan da bekliyorsunuz. Hep boyleyseniz cok yorucu tavirlariniz.
Bilmiyorum olabilir belki de abartıyorumdur ama elimden bir şey gelmiyor. Ben zaten yememesine değil, yanına gidip ne oldu dediğimde beni terslemesine sonra ben bozulunca kalkıp sorun çıkarıyorsun diyerek ben eşyalarımı topladığım halde, yastığım salonda olduğu halde yemek yiyip tek kelime etmeden yatmasına bozuldum. Git demek bu bana göre. Bitecekse de bitsin gerçekten böyle şeylere aşırı önem veriyorum karakterim bu maalesef. Bana git der gibi davranamaz yani. Ne münasebet.

Fazla gereksiz öfkeniz. O an iştahı yoktur,toktur,canı istemiyordur vs vs .
Erkek arkadaşınızın size hissettirdiklerinden ziyade sizin öfke patlaması yaşamanız ve tepkileriniz aşırı. Hep beraber yermişsiniz ama istisna olmuş olamaz mı olmuş.. o yemeği de tribiniz ve suratsızlığınızdan kurtulmak için koymuştur önünüze ama tırt
İyi de ben yemek yemediği için tepki vermedim. Bana olan hal ve hareketlerine tepkim. Yatarken tek kelime etmemek, eşyamı toplarken ses çıkarmamak git demektir. Ortada bir şey yokken ben günlerdir o kadar ilgilenmişken sinirli sinirli gidip uyuması ne oldu diyince tersleyip sonrasında bunları yapması normal mi yani..

Yok hep beraber yeriz zaten ama bugün özellikle belirttim yiyelim diye o yüzden öyle yazdım. Normalde haftada 3 gün kalıyorsam şuan 1 haftadır burdayım. Kendi evim 6. Katta ve 99 depreminden önce yapıldığını öğrenince eve giremiyorum son depremden beri. Deprem fobisi oldu. Onun evi yeni ve zemin katta o yüzden kendimi güvende hissediyorum. Evet sormayın dediğiniz gibi o yemeden yemedim bir köşede bekledim çünkü neden? Aptalım o yüzden.
[Q,

Bir de yemek yemedik seni bekliyorum mu dicem o cevabın üzerine.
Bunu soylemeye tenezzül etmeyen biri olan siz kahvaltiyla geceyi kapadiniz yani. 🤦🏻‍♀️
Son dediğinize bende hak verdim şuan 😃

İyi de ben yemek yemediği için tepki vermedim. Bana olan hal ve hareketlerine tepkim. Yatarken tek kelime etmemek, eşyamı toplarken ses çıkarmamak git demektir. Ortada bir şey yokken ben günlerdir o kadar ilgilenmişken sinirli sinirli gidip uyuması ne oldu diyince tersleyip sonrasında bunları yapması normal mi yani..
Ortada normal bir durum yok ki bu normal olsun. Kayış kopmuş bi kere

[Q,

Bunu soylemeye tenezzül etmeyen biri olan siz kahvaltiyla geceyi kapadiniz yani. 🤦🏻‍♀️
Son dediğinize bende hak verdim şuan 😃
Evet Kahvaltıyla kapadım. Aptalım evet hak verebilirsiniz. Bundan sonra kendi yapsın yesin yemeğini başka bir aptal bulana kadar

Bilmiyorum olabilir belki de abartıyorumdur ama elimden bir şey gelmiyor. Ben zaten yememesine değil, yanına gidip ne oldu dediğimde beni terslemesine sonra ben bozulunca kalkıp sorun çıkarıyorsun diyerek ben eşyalarımı topladığım halde, yastığım salonda olduğu halde yemek yiyip tek kelime etmeden yatmasına bozuldum. Git demek bu bana göre. Bitecekse de bitsin gerçekten böyle şeylere aşırı önem veriyorum karakterim bu maalesef. Bana git der gibi davranamaz yani. Ne münasebet.

Eee adamin sinirlerini bozup "ne oldu" dersen biyerde patlayabilir. Ben okurken darlandim bir de bu davranişlari yaşasam baya sinirlenirdim. Boyle davranmaya devam ederseniz siz ayrilmasaniz da adam ayrilabilir ileride birgun zaten cunku katlanmak icin saglam sabir lazim 😁

Yani bakın.. ben onun evinde kalıyorum ve kaldığım her gün yemek temizlik vs evli gibi düşünün değer veriyorum bir zorunluluğum yokken. Hastayken kıyamıyorum sürekli ilgileniyorum. Ama ben bunları yaparken beyefendi gidip uyuyor zerre umursamıyor yani olay ben olunca. Git diyor resmen. İşte bu yüzden kendimi çok değersiz hissettim. Umarım anlatabilmişimdir.

Eee adamin sinirlerini bozup "ne oldu" dersen biyerde patlayabilir. Ben okurken darlandim bir de bu davranişlari yaşasam baya sinirlenirdim. Boyle davranmaya devam ederseniz siz ayrilmasaniz da adam ayrilabilir ileride birgun zaten cunku katlanmak icin saglam sabir lazim 😁
Katlanmasın.. benim moralim bozulmuşken gidip fosurfosur uyuyorsa. Ben eşyalarımı toplarken git der gibi tepki vermiyorsa katlanmasın. Bir daha bulur benim gibi sadık, onun gözünün içine bakan birini. Yemezse yemesin banane diyip yeseydim şimdi kıymetli olurdum demekki. Öylesini bulsun madem.

Ben burda koltuk tepesindeyken, gözüme uyku girmezken gidip horlaya horlaya uyuyacak öyle mi.. rahatlığa bakın siz.. Çekilmezmişim, alınganmışım. Belki de öyledir. Bu benim için bir hakaret. tek kelime etmiyor saatlerce sonra da gidip tekrar yatıyor ben yokmuşum gibi. Eşyalarımı toplarken öyleee bakacak.. bundan sonra görür. Bitecekse de bitsin madem bunu saygısızlık olarak gördüğüm için lanet biriysem. Böyle şeylere hiç takılmayan birini bulsun öyle eblek eblek bakışsınlar evin içinde.

Biri seni kimse almaz dedi.
Erkek bedeninde kadın beyni arıyormuşum.
Haklı. Ama erkek bedeninde kadın beyni aradığım için değil, olması gereken değeri beklediğim için ‘almaz’ kimse doğru. Günümüzün erkekleri alışmış çünkü her şeye he diyen, her odunluğa sabreden kadınlara. Beni ne yapsınlar değil mi. Erkektir yapar demem gerekir.

Ne güzel , evlenmeden evvel birlikte yaşama şansı elde edip gerçek yüzünü görmüşsünüz.

Eğer bu düşüncesiz tavırlara katlanamayacak hassas bir karakteriniz varsa, derdinizi anlatmanız , ortak bir paydada buluşamayacaksanız da , yol yakınken bu odunu sepetlemeniz hayrınıza olur

Ben de sizin gibi, misafir ve misafirlik konusunda hassasımdır... misal gittiğin evde ev sahibi durmadan saatine bakıyorsa , mutfağa yardım için gittiğinde ev sahibesi bundan hoşlanmadığını belli ediyorsa vs gıcık olurum , evime gelen misafire de bu tarz saygısız şeyler yapmamaya çalışırım

Siz , onun misafiri olduğunuz için ve akşam yemeğini yemek için onu beklediğinizi o bildiği için , ilk hareketi zaten falso. Üstüne diğer yaptıkları da cabası.

Hastaysa hasta , bu görgü kurallarını , nezaketini elden bırakmasını gerektirmez . Hali yoksa, Ağız ucuyla da olsa yemek yemenizi söylemesi , kendi evinde misafirini rahat ettirmesi gerekli

Ama görüyorum ki , o sizi nasıl olsa benimle diye düşünüp, sizin onu önemsediğiniz kadar önemsemiyor

Hakkınızda hayırlısı olsun

şu anlattığın şeyleri yapma canım. gerçekten söylüyorum kıymetin bilinmez.
kimse için aç durma, uykusuz kalma. bırak bozulan yemek bozulsun, atılan atılsın. o senin şu an anlattıklarını görmüyor, ne kadar huysuz diye düşünüyor.
hastalık bahanesiyle gerçek tavırlarını gördün. ilişkide fedakarlık yapma, kaybedersin.
bence kendini doldurma artık, sakinleş, sabahta kalk evine git.

Bence biraz fazla düşünceli bir insansınız.Bir insanı yemek yemek için,bir yere gitmek için,bir işi yapmak için vs çok fazla beklemeyin.Kendiniz zarara uğrayacağınız durumlarda önce kendinizi düşünün.Arkadaşınız,eşiniz,sevgiliniz neyiniz olursa olsun.Çünkü karşınızdakine bunları söylediğinizde vereceği tepki beklemeseydin ben sana beklemeni söylememiştim olacaktır genelde.Böyle davranmanızın tek artısı karşıdakini erken tanımanızı sağlamasıdır herhalde.Ayrıca kim olursa olsun başka bir insanın sorumluluğunu asla yüklenmeyin.Her yetişkin kendi sorumluluğunu alsın bir zahmet.Yoksa arkadaşınız dahi olsa hiç büyütemediğiniz bebeklerin annesi gibi olursunuz.Ve ilk sorumluluk almayı reddettiğinizde karşınızdakinin de sizi kolayca reddettiğini görürsünüz.Pek çok kadın sevgilisinin,eşinin ve artık sorumluluklarını yerine getirebilecek yaştaki çocuklarının(1 yaş civarındaki çocuklara bile alabileceği sorumluluklar var ama özellikle Türk anneler bunlardan kaçınıyorlar kendilerine bağımlı olmaları hoşlarına gidiyor belki de) kendi üsteleniyor.Bir birey bırakın da kendi yemeğiyle,giyimiyle temizliğiyle kendi ilgilensin.Siz bunları yaptığınız da insanların sizden beklentisi daha da büyüyor ve emin olun yaptıklarınız onlar için sadece yapmanız gereken bir görevmiş gibi görünüyor.Bir erkek aldığı bir çiçekle,kazandığı fazla parayla kadın ve toplum tarafından yerlere göklere sığdırılamazken kadın yaptıklarının takdirini isterken bile mecbur değilsin yapmasaydın deniyor.Evet mecbur değilsiniz yapmayın.Bırakın artık başkalarını ve sadece kendi sorumluluğunuz alın.O zaman eminim daha çok değer göreceksiniz.

Ben burda koltuk tepesindeyken, gözüme uyku girmezken gidip horlaya horlaya uyuyacak öyle mi.. rahatlığa bakın siz.. Çekilmezmişim, alınganmışım. Belki de öyledir. Bu benim için bir hakaret. tek kelime etmiyor saatlerce sonra da gidip tekrar yatıyor ben yokmuşum gibi. Eşyalarımı toplarken öyleee bakacak.. bundan sonra görür. Bitecekse de bitsin madem bunu saygısızlık olarak gördüğüm için lanet biriysem. Böyle şeylere hiç takılmayan birini bulsun öyle eblek eblek bakışsınlar evin içinde.
Ya ne bu abartı sanki adamı sen doğurdun. Hastaymış ilgilenmişsin çok güzel de yaptığın iyi davranışları böyle başına kakıp huzur vermeyeceksen hiç yapma. Kanser falan değildir yani max 1 haftaya iyileşir. Dram üzerine dram yaratıp sevgilini kendi evinde boğmuşsun resmen. Aynı evde kalacak samimiyetiniz varsa “açım yemek yiyelim” diyecek kadar da samimiyetiniz vardır. Bir de sürekli “şöyle der gibi böyle der gibi,ne münasebet,o kim ki” minvalinde konuşup duruyorsunuz. Biraz aşağılık kompleksine kapılmış bir haliniz var. Adamın eşref saatine denk gelmemiş,belki yorgundu,keyifsizdi köşesine çekilip uyumak istedi yani. Biz sürekli beraber yerdik ne demek ayrıca yahu bazen rutinlerimiz bozulabilir gayet doğal. Histerik histerik davranıyorsunuz.

Back
X