Kendini özel hissediyor musunuz sorusu narsist olup olmamadigini anlamak için olabilir.Ofke kontrolü var mı diye sorgulayici sorular da sorarlar diye tahmin ediyorum, teşekkürler:)Soruların çoğu saçmaymış bazıları şunlarmış
Yangın çıktığında ne yaparsın
Duvara baktığın zaman insanlar görüyor musun
Kendini özel hissediyor musun vs gibi gibi sorular sormuş
Kendini özel hissediyor musunuz sorusu narsist olup olmamadigini anlamak için olabilir.Ofke kontrolü var mı diye sorgulayici sorular da sorarlar diye tahmin ediyorum, teşekkürler:)
Benim eski eş dünyada eşi benzeri olmadığını, üstün olduğunu, onsuz dünyanın dönmeyeceğini falan düşünürdü. Narsist ötesi adam!Muhtemelen öyledir ama benim eski ex kişisi gitmeli bu teste kendisi narsist bir kişiliğe sahip benim gözümde bütün etmenler uyuyor ona çünkü
Aynen bizimki de öyle.Hatta bu konuda tespit yapılmasını talep etsem ukalalik olarak algılanır mi diye düşünüyorumMuhtemelen öyledir ama benim eski ex kişisi gitmeli bu teste kendisi narsist bir kişiliğe sahip benim gözümde bütün etmenler uyuyor ona çünkü
Benim eski eş dünyada eşi benzeri olmadığını, üstün olduğunu, onsuz dünyanın dönmeyeceğini falan düşünürdü. Narsist ötesi adam!
Aynen bizimki de öyle.Hatta bu konuda tespit yapılmasını talep etsem ukalalik olarak algılanır mi diye düşünüyorum
Taaa düğünden öncesini anlatmaya kalkınca adam çıldırdı. Ya benim dava çok garip hal aldı. Şu an tamamen Allaha emanetHakimi kalem fırlatmaya kadar götürecek nasıl şuursuz ifadeler verdilerse artık, dayanamamış o bile :)
Oysaki son 6 ay içindeki mevzular geçerli, şahitlikleri boşa cikacakTaaa düğünden öncesini anlatmaya kalkınca adam çıldırdı. Ya benim dava çok garip hal aldı. Şu an tamamen Allaha emanet
Benim dava gibi olmuş, hakim direkt evlilik öncesi olaylar dava konusu değildir diye reddetmişti.Taaa düğünden öncesini anlatmaya kalkınca adam çıldırdı. Ya benim dava çok garip hal aldı. Şu an tamamen Allaha emanet
Keşke öyle bir şey olabilse. Bütün iftiraları bir taraflarında patlarOysaki son 6 ay içindeki mevzular geçerli, şahitlikleri boşa cikacak
Biz sadece son 6 ayı dikkate aldık,böyle bir süre varmis.Keşke öyle bir şey olabilse. Bütün iftiraları bir taraflarında patlar
Bilmiyorum ki, hakim bir şey demedi. Sadece çok sinirlendi. Bakalım ne çıkacak davanın sonucundanBiz sadece son 6 ayı dikkate aldık,böyle bir süre varmis.
Ankakusum hersey cok guzel olacak Inşallah. Bayramin olacak tey tey tey. Dusmanlarimiz çatlasın ortalik yerinden hey hey hey...Bilmiyorum ki, hakim bir şey demedi. Sadece çok sinirlendi. Bakalım ne çıkacak davanın sonucundan
Ayyy niloşim sen çok yaşa be. Ama güzel de yaşa o mühim.Ankakusum hersey cok guzel olacak Inşallah. Bayramin olacak tey tey tey. Dusmanlarimiz çatlasın ortalik yerinden hey hey hey...
Gönlünüze göre olsunBilmiyorum ki, hakim bir şey demedi. Sadece çok sinirlendi. Bakalım ne çıkacak davanın sonucundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?