Çekişmeli Boşanamayan Ben :(

Merak etme hakımler soracakları soruyu çok oyı bılıyorlar.Kac tane gecmıs bızım gıbı onlardan boşanan cıftler .Evet benım beynımde unutmustu .Hatırlamıodum .Çok garıbıme gelmıstı .Tabıkı buna tıpta ne denır bılmıorum .Sız Allaha guvenın .

Sanırım kötü düşünceleri silmek istiyor beyin ondan :)

Hadi inşallah. En son adam delirip elindeki kalemi fırlattı ama bakalım. İlk duruşmada hiç soru sormadı. Sadece duruşma tarihi verdi, tanıkları 2ye böldü.

Çok az kaldı duruşmaya bu hafta olacak. Notlarıma bakıp not aldım ama daha fazlasına ihtiyacım var. Bir de ben evden ayrılıp gideceğim zaman tüm mesajlarımı sildi elimde kanıt bırakmamak iç.in...
Pislik
Allah yardımcın olsun canım
inşallah kurtulursun bu kez

Ben de şu an çekişmeli boşanma aşamasındayım yazdıklarınızın çoğu benim de başımda altınları benim yediğimi ne yaptığımı bilmiyormuş öyle yazmış onun iddası yersiz çünkü altınlar altın hesabındaydı ve bozulduğunda araba parası başlığı ile havale edildi neler neler yazmışlar ve malesef onun da tanıkları güçlü aldatıldım şiddet gördüm neler neler yaşadım ama hepsini kendim yapmışım daha mahkeme görülmedi ama bakalım inşallah hayırlısı olur o yalancı şahitlerin iftiracıların başına gelmeyeceği ne malum Allah ıslah etsin

Ben de yazışmaları sundum beni aldattığına dair ama beyefendi onu delil almak için kendim yazıştığını söylüyor kızlarla böyle de komik

Zaten şu Allaha olan inancımız umudumuz olmasa daha zordu çok şükür O biliyor onun adaleti yeter ben de sabırla bekliyorum

Ay benim ki de ağır psikolojik sorunlarım olduğunu aklımın yerinde olup olmadığı ile ilgili rapor istemiş ya burdaki okuduklarımdan genelde erkekler hep aynı şeyi yazıyor sanırım

Peki rapor alırken sözlü testten mi geçiriyorlar nasıl oluyor

Benim bir tanıdığım göründü adli tıpta psikiyatri bölümüne gönderiliyormuş ve ordaki doktor saçma sorular soruyormuş sizin vereceğiniz cevabı dinliyormuş soruları söylemişti ama şu an hatırlamıyorum garip sorulardı biraz

Ay benim ki de ağır psikolojik sorunlarım olduğunu aklımın yerinde olup olmadığı ile ilgili rapor istemiş ya burdaki okuduklarımdan genelde erkekler hep aynı şeyi yazıyor sanırım
Avukat taktiği sanırım bu.
Bakalım merak ediyorum ne soruluyor

Aynı tarz ama artık işe yaramıyordur. Baksanıza herkes aynı gerekçeleri savunuyormuş. Benimkinin avukatı kendşi gibi öyle çirkef mahalle ağzıyla dilekçe yazıyor ki, vurun k...hpeye misali beni,m avukatım şok içinde okuyor dilekçeyi :) Trajikomik resmen artık sinirden gülüyorum. Oturup ağladığım da çok oldu tabi

Ben de açıkçası karşı taraftan hakimi kalem kırmaya kadar götürmelerini beklerim o dilekçede yazdıkları gibi kendilerini savunurlarsa....

Benim ki de öyle bir de teyzesinin oğlu avukatı öyle şeyler yazmışlar ki ne yalancılığım ne iftiracılığım ne anneliğim ne kadınlığım ne afedersiniz namusum kalmış Allah onları bildiği gibi yapsın ben Allaha havale ediyorum Allaha çok şükür kendimden eminim elimde kanıtlarım var ama işte tanık beyanı çok öenmli diyorlar onun tanıkları da çirkef birisi ablası malesef arayıp bana saymadığı laf kalmadı mahkemede neler der kim bilir diğerlerini bilmiyorum isimlerini girmemişler daha tanıkların

Avukat taktiği sanırım bu.

Bakalım merak ediyorum ne soruluyor

Ses kaydı olarak göndermişti bir dinleyeyim silmedim onları size yazayım burdan geri neler olduğunu

Soruların çoğu saçmaymış bazıları şunlarmış

Yangın çıktığında ne yaparsın
Duvara baktığın zaman insanlar görüyor musun
Kendini özel hissediyor musun vs gibi gibi sorular sormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…