Çekişmeli boşanma davası

umutdoludua

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2023
38
15
3
26
Kızlar çekişmeli boşanma davam var ve aldatma yok iki taraf içinde yok çok iftira atmışlar ama haksız çıkmamak için bu konuda iftira atmamışlar akrabalarımı arayıp beni şikayet etmiş demiş benim için bu yüzden telefon kayıtlarını istemiş ama ben zaten aradım ve onlarda beni aradı dilekçemde durumu anlattım dedim buna rağmen hakim GSM kayıtlarını ister mi yani merak ettim gerekli değil sırf talep edilmiş diye uzatır mı hakim bu kadar ister mi yani

Talep edilen şeyleri isteyebilirler görüşme kayıtları, otel kayıtları vs. zaten ama bu sebep için ister mi bilmem sonuçta akrabalarını normal bir şekilde aramış da olabilirsin bu hiçbir şeyin kanıtı olmaz saçma r iddia olmuş. Bunları istemese de çekişmeli uzun bir dava yani çabuk bitmesini beklemeyin

Uzun evet hani 3 ayda çıkıyor ya yani inkar etmediğim bişey sonuçta bunun için talep yerine getirmek saçmaa değil mi yani çıksa ne olucak çıkmasa

Uzun evet hani 3 ayda çıkıyor ya yani inkar etmediğim bişey sonuçta bunun için talep yerine getirmek saçmaa değil mi yani çıksa ne olucak çıkmasa
Ya şöyle sonuçta kayıtlarda aramışdınız onlar da aramış tamam nolmuş yani sohbet ettik kapattık o konular açılmadı bile belki bu bi kanıt değil ki,
Bana elle tutulur bir şey görünmedi ama o kişileri şahit gösterip konuşturur tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…