• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekişmeli boşanma ev talebi

esse42

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
60
-3
16
25
Merhaba bayanlar bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi. 3 sene olcak evliyim evlendigim günden beri çoğunluğu piskolojik şiddet fiziki şiddet dava acarım diye pek olmaz ama olduğu olmuştu çok kez şikayet eettim bebeğim var diye anlaşıp çektim. Ama dayanamıyorum artık çok ilgisiz sorumsuz çocuk hasta olur asla umrunda değil vs vs ben ve çocuk asla umrunda değil ev kira içinde ki eşyalar için bizleri yok sayıyor ailemin istemediği bi evlilik olmadığı için geri baba evine dönemiyorum evi boşanmada nasıl tahsis edebilirim yolları ne 9 aylik bebegim var ihtiyacım var bilginize

Kötü bir evliliğiniz olduğunu iddia ediyorsunuz boşanma davası açınca zaten mahkeme neyin kimde kalacağına karar veriyor diye biliyorum.
Ben olsam bebeğin biraz daha büyümesini beklerdim . Sonrasında da işimi bulur , çocuğu kreşe verir gider çalışırdım . Birikim yapıp kendime yepyeni bir sayfa açıp o negatif enerji yüklü eşyalardan da kurtulup çocuğumla güzel bir hayat yaşamaya odaklanırdım .
O ilgisizse siz iki kat ilgili davranın bebeğinize . Çocuğun sağlıklı büyümesi için huzurlu bir ortama ihtiyacı var. Çok bulaşmayın birbirinize size tavsiyem . Sakin birer ev arkadaşı gibi davranın .

Kötü bir evliliğiniz olduğunu iddia ediyorsunuz boşanma davası açınca zaten mahkeme neyin kimde kalacağına karar veriyor diye biliyorum.
Ben olsam bebeğin biraz daha büyümesini beklerdim . Sonrasında da işimi bulur , çocuğu kreşe verir gider çalışırdım . Birikim yapıp kendime yepyeni bir sayfa açıp o negatif enerji yüklü eşyalardan da kurtulup çocuğumla güzel bir hayat yaşamaya odaklanırdım .
O ilgisizse siz iki kat ilgili davranın bebeğinize . Çocuğun sağlıklı büyümesi için huzurlu bir ortama ihtiyacı var. Çok bulaşmayın birbirinize size tavsiyem . Sakin birer ev arkadaşı gibi davranın .
Yok eşya delisi olup bizi sildiği için ev talep kararındayım mahkeme sonuçlanıp bana verse yeterli içinde oturmicam bile ihtiyacı olana veYa sıpotcuya vercem yani ona yar olsun istemiyorum görmemiş sonradan görmüş biri kendisi canını al malını alma öyle. O evde yaşayamam piskolojik şiddet var hergünüm zehir cocukta etkileniyor artı evde yicek bisey bulamiyoruz sütüm olmuyor yemezsem 1 saat çekilmez mecburum

Eşyaya gelene kadar,mesleğiniz ve işiniz var mı? Boşanırken insana sadece iş lazım. Gerisi ayrıntı.

Ev kiraymış,kirayı ödeyebilecek misiniz?

Talep edilirse hakim tarafından dava süresince müşterek konutun eşlerden birine tahsisi hakkında ara karar kurulur. Dava açmak için avukatınızla görüşürken bu süreçte evde yaşamak istediğinizi söylerseniz gerekeni yapar. Hakkınızda hayırlısı olsun.
geri baba evine dönemiyorum evi boşanmada nasıl tahsis edebilirim

Avktsiz olmaz. lakin birikimsiz hic olmaz kenarda köşede yiyecek paraniz varsa bosanin bosaninca baglanan nafaka 500 1500 arasi vermemek icin cabayalan babalar da cabası. evde ben oturacam diyin yada bi sure susun ise baslayin mesleginiz olmadan zor.kenarda cok ciddi birikim yapip evde ben oturacam diyip oyle acin dvaa o surede cocuk buyur artik krese o sizde ise nafaka size sadece bez parasi olur. Altinlariniz varsa kenarda saklayin kimseye vermeyin

Avktsiz olmaz. lakin birikimsiz hic olmaz kenarda köşede yiyecek paraniz varsa bosanin bosaninca baglanan nafaka 500 1500 arasi vermemek icin cabayalan babalar da cabası. evde ben oturacam diyin yada bi sure susun ise baslayin mesleginiz olmadan zor.kenarda cok ciddi birikim yapip evde ben oturacam diyip oyle acin dvaa o surede cocuk buyur artik krese o sizde ise nafaka size sadece bez parasi olur. Altinlariniz varsa kenarda saklayin kimseye vermeyin
Destek olarak bi gelirim baba tarafından olcak o konuda sorun yok çocuğu kreşe vermem için çok beklemem lazım . ki fiziksel olarak şiddete dönecek o yüzden şu an baba evindeyim hafta ici davayi açıp eve geçicem uzaklastirmayla birlikte . Dediğim gibi gözüm eşyada evde yok sadece bize değiştiği için onları yar etmek istemiyorum 3 senedir bir kere güldürmedi sabrettim ama yeter

Eşyaya gelene kadar,mesleğiniz ve işiniz var mı? Boşanırken insana sadece iş lazım. Gerisi ayrıntı.

Ev kiraymış,kirayı ödeyebilecek misiniz?
Güvenim olmasa çıkar mıyım bu yola evliyim diye bana o mu bakıyor ben kendi paramla geçiniyorum 3 senedir

Güvenim olmasa çıkar mıyım bu yola evliyim diye bana o mu bakıyor ben kendi paramla geçiniyorum 3 senedir
O zaman eşyaları bölüşmeyi teklif ettiniz de kabul etmedi mi ben anlamadım meseleyi.
Kabul etmediyse,anlaşamadıysanız avukatla çekişmeli dava açmalısınız. Burdan toplama bilgilerle olmaz bu iş.

Son düzenleme:
Back
X