Çekismeli bosanma hakkında

gunesligunlerimiistiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
1.619
597
123
Merhaba bu konuda bilgisi olan veya avukat arkadaslar varsa yardım edebilir misiniz

Davamızda ilk durusma görülmek üzere. Ben bu geçen süreçte çok düşündüm ve ayrılığın öfkesi ile istediğim tazminatlar, arabadan hak, altınlar filan vazgecmek istiyorum. İyi kötü günler geçirdiğim bir insandan intikam alsam, parasını alsam ne olacak diye düşünmeye başladım. Sanki vazgeçince özgürleşecek gibi hissediyorum içimde bir şey beni rahatsız ediyor. Bunu nasıl ifade edebilirim, çünkü muhtemelen avukatsız gideceğim avukatımın ciddi bir sağlık sorunu var şu an

Yardımcı olmaya çalışayım..
Öncelikle emin misiniz ? Çünkü feragat ettiğinizde bu hususlar noktasında dava sonuçlanip kesinleştiğinde tekrar talep edemeyeceksiniz.

Neden ayrılıyorsunuz bilmiyorum ama bu bahsettiklerinizde sizinde alın teriniz varsa karşınızdaki kişiye yedirmeyin derim ben 🤷🏻‍♀️
Birkaç kere beni dövmesi sebebiyle ayrılıyorum. Sinirli biri yani kendini kontrol edemiyor. Bana cok yardımı ve emeği de oldu. Severek ayrıldım diyebilirim. Şimdi benden nefret ediyormuş, hala hatasının farkında değil. Uğraşmasam mı diye düşündüm ben de artık

Birkaç kere beni dövmesi sebebiyle ayrılıyorum. Sinirli biri yani kendini kontrol edemiyor. Bana cok yardımı ve emeği de oldu. Severek ayrıldım diyebilirim. Şimdi benden nefret ediyormuş, hala hatasının farkında değil. Uğraşmasam mı diye düşündüm ben de artık
Çok üzüldüm gerçekten şu kısacık dünyaya alt tarafı bir insanı sevip diğer canlıları da sevip göçüp gitmeye geldik onu bile beceremedik zarar vermeden gidemiyoruz 🤷🏻‍♀️

Yardımcı olmaya çalışayım..
Öncelikle emin misiniz ? Çünkü feragat ettiğinizde bu hususlar noktasında dava sonuçlanip kesinleştiğinde tekrar talep edemeyeceksiniz.
Emin değilim😞 bizim davamız açıldıktan sonra bebeğimiz doğdu. Aylar geçti bir kere bile görmedi, çünkü bana öyle öfkeli ki dava açtığım için. Ortak tanıdıklarımızdan duyuyorum, resmen öfkeden acı çekiyormus yani hak etmediğini düşünüyor. Ben de rahatsız oldum bir insana bunları yaşatmak istemedim neticede ben parasını alsam da vicdanen rahatsız olacağım. böyle bir adam bir de bana para verse kahrından ölür heralde

Emin değilim😞 bizim davamız açıldıktan sonra bebeğimiz doğdu. Aylar geçti bir kere bile görmedi, çünkü bana öyle öfkeli ki dava açtığım için. Ortak tanıdıklarımızdan duyuyorum, resmen öfkeden acı çekiyormus yani hak etmediğini düşünüyor. Ben de rahatsız oldum bir insana bunları yaşatmak istemedim neticede ben parasını alsam da vicdanen rahatsız olacağım. böyle bir adam bir de bana para verse kahrından ölür heralde
Çok üzüldüm, geçmiş olsun öncelikle..
Fakat bal bebeğinde varmış, tabiki ihtiyacın olmaya bilir ama onun parası diye nitelendirme kanunen altınlar sana verilmiş bir hak. Düğünde takılan altınların hepsi ( ispatlanan kısmı) senin, sana hediye bunları onun parası gibi düşünme.. ama ekstra olarak tabiki hangi tazminat türünü istediniz bilmiyorum maddi manevi ? Ya da onun evlilik birligi icinde almış olduğu araba vs talep etmemek senin tercihin.. ama Altınlar yasalar önünde zaten kadının.

Çok üzüldüm, geçmiş olsun öncelikle..
Fakat bal bebeğinde varmış, tabiki ihtiyacın olmaya bilir ama onun parası diye nitelendirme kanunen altınlar sana verilmiş bir hak. Düğünde takılan altınların hepsi ( ispatlanan kısmı) senin, sana hediye bunları onun parası gibi düşünme.. ama ekstra olarak tabiki hangi tazminat türünü istediniz bilmiyorum maddi manevi ? Ya da onun evlilik birligi icinde almış olduğu araba vs talep etmemek senin tercihin.. ama Altınlar yasalar önünde zaten kadının.
İhtiyacım var aslında ailemin yanında yaşıyorum ama geldiğimiz bu hale de çok üzülüyorum. Altınları birkaç düğün fotoğrafı dışında ispatlayamam ama alınan araba altınlar ile alınmıştı. Ya altın olarak ya da arabadan hak olarak verilirse hakkımı almış olabileceğim ancak

Sizi darp eden döven bir mahluka neden acıyorsunuz.
Çatır çatır alın hakkınızı.
Yapmış olduğu iyilikler size vurduğu bir fiskeye bile değmez.
Etrafındakilerin söylediklerine bakmayın. Yok şöyleymiş yok böyleymiş, öfkeden acı çekiyormuş falan filan laflarını boşverin.

Sakın pes etmeyin. Evladını bile görmeyen bir adam hakkında iyi düşünceleriniz olmasın.

Sizi darp eden döven bir mahluka neden acıyorsunuz.
Çatır çatır alın hakkınızı.
Yapmış olduğu iyilikler size vurduğu bir fiskeye bile değmez.
Etrafındakilerin söylediklerine bakmayın. Yok şöyleymiş yok böyleymiş, öfkeden acı çekiyormuş falan filan laflarını boşverin.

Sakın pes etmeyin. Evladını bile görmeyen bir adam hakkında iyi düşünceleriniz olmasın.
Ben yumuşak kalpliyim o da tam tersi kinci. Öfkeden, kinden kendini yiyip bitiriyor. Benim yüzümden kimse bu kötü duygulara maruz kalmasın diye düşündüm rahatsız oldum ama emin de değilim

Bebeğini görmeyen, masraflarını karşılamayan biri nasıl iyi biri oluyor?
Bunu bir açıklar mısınız?
bilmiyorum evliliğimde eşimin iki yüzü vardı. Bir tarafı sevgi dolu merhametli, bir tarafı yakıcı öfkesi. Bana öfkesinden çocuğa da yaklaşmıyor. Ama bu kin ve öfke kendisini de yıpratıyor farkında değil. Benim de kafam karışık

bilmiyorum evliliğimde eşimin iki yüzü vardı. Bir tarafı sevgi dolu merhametli, bir tarafı yakıcı öfkesi. Bana öfkesinden çocuğa da yaklaşmıyor. Ama bu kin ve öfke kendisini de yıpratıyor farkında değil. Benim de kafam karışık
Arkadaşım aklını kimler karıştırıyorsa onlardan uzak dur.
Senin kocan gibi insanlara iki yüzlü, güvenilmez deniyor.
Ayrıca merhametsiz. Bebeğini umursamayan merhametsiz biri iyi olamaz.
O yüzden alabildiğini al. Eşin isterse kendisini duvardan duvara vursun. Onun öfkesi maaşı eksileceği için. Seninle ilgisi yok.

Eşimin sinir problemi de vardı alttan almazsam şiddete maruz kalıyordum hem eve kapan hem huyuna git ağır geldi ayrıldım
Nafaka ödememek için hesaplarını kapattırdı, adresini değiştirdi yeni adresini bilmiyoruz. İcra tebligatı eline gitmediği için bir şey de yapamıyoruz
4 yıl çabalamışsın. En son seni öldürürüm dediği için, hayatta kalmak için terkettin bu adamı. Ve bu adamla kalsaydın bebeğin de dayak yiyecekti.

O kadar şer...siz ki parası senden ve bebeğinden daha önemli olduğu için kayıplara karışmış adi herif.

Haklarından vazgeçme.

Dava açıldıktan sonra bebeğiniz doğduğuna göre, hamileyken de şiddet görmüşsün. O sıkıntıların içinde onun da evladını doğurmuşsun. Kendisinden olan bebeğini bir kez bile görmek istememiş. Bu adam nasıl iyi biri olabilir ki? Sana hiç merhameti yok, madem canı sadece parasıyla yanıyor, öyle yap sende.

Arkadaşım aklını kimler karıştırıyorsa onlardan uzak dur.
Senin kocan gibi insanlara iki yüzlü, güvenilmez deniyor.
Ayrıca merhametsiz. Bebeğini umursamayan merhametsiz biri iyi olamaz.
O yüzden alabildiğini al. Eşin isterse kendisini duvardan duvara vursun. Onun öfkesi maaşı eksileceği için. Seninle ilgisi yok.
Gerçekten buraya danıştığım zaman farkındalığım artıyor, arada bir kendime gelmem lazım sanırım. Beynim onun davranışlarını olumluyor. Ben onu kızdırdım, çocuğunu görmüyor diye düşündürüyor. Kendisi sonuna kadar bunu savunduğu için de olabilir bilmiyorum bazen direncim zayıflıyor

Back
X