• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cekismeli bosanma sureci

frida_kahlo1

Mevzu, epeydir toparlanamamak.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
184
91
103
Merhaba arkadaslar
Bende bosanma asamasindayim ve davam cekismeli hala mahkeme tarihim belli degil bekliyorum ama bu kotu tecrubeyi yasayan yada bilen arkadaslara sormak istiyorum mahkemede hakim ne gibi sorular soruyor mahkeme gidildigindeki surec nasil oluyo mesela hakimle konusurken kimler oluyo yanimda bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim oraya gidince zaten uzuntum olcak bide bilgisiz kalmak istemiyorum

Canım durusma 3 dakika ancak sürer boşuna gerilme yani büyükşehirlerde durum böyle.bana kimse soru sormadı avukatim konuştu.ikinci durusmada sahit dinlendi üçüncüde karar çıktı ve boşandık.tabi davayı actik bi 6 ay bekledik celse aralarida 6 sar ay 3 durusma 2 yıla yakın sürdü.gerilme sadece ilk durusmaya katıldım ben gitmesemde olurmuş Allah yardımcın olsun

Canım durusma 3 dakika ancak sürer boşuna gerilme yani büyükşehirlerde durum böyle.bana kimse soru sormadı avukatim konuştu.ikinci durusmada sahit dinlendi üçüncüde karar çıktı ve boşandık.tabi davayı actik bi 6 ay bekledik celse aralarida 6 sar ay 3 durusma 2 yıla yakın sürdü.gerilme sadece ilk durusmaya katıldım ben gitmesemde olurmuş Allah yardımcın olsun
Cevap icin tesekkur ederim aslinda benimde bi yanim gitmek istiyo bi yanimda istemiyo yuzunu gormek istemiyorum. Bisey daha sorsam hakim ne soruyo ki avukat konusuyo

çoğu zaman konuşulmuyor bile. ilk itirazlar, tanığa sorunuz var mı, başka talebiniz var mı o kadar.

Bi tanidik var Karisiyla anlasamiyor kadın sürekli
hakaret ediyor kendine . En ufak biseyde evi terk ediyor . Bu kusup gidiyor geri gekiyor hamile kaliyor .hamileyken yine annesigile gidiyor orda
doğum yapıyor adam da artık bırakıyor ne hali varsa görsün diye
. Çocuğu adama göstermiyor . Adam bosanma davasi acıyor . Verdiği
ifadede çocuğumu göstermiyor aklı sorun dengeleri Var esimin diyor
. Ilk mahkemede kadın bunu duyuyor bana hakaret etti diye 50 milyar
tazminat davası acıyor para istiyor kadın 500 tl nafaka istiyor hakim . 200 TL karar kiliyor tedbir nafasi bağlıyor . Hakim mahkemeyi 4 ay erteledi . Bu arada kadında ayrılmak istediğini söylüyor mahkemede .
Ikinci duruşmada hakim erkek tarafının sahitlerini dinliyor . Yine ertelendi mahkeme 22 hazirana. 3. Durusma oldu .Davalinin sahitleri dinlendi .
Davali calismadigini soylemisti ama sahitleri onun çalıştığını ve cocuga anannesinin baktigini soylediler . Hakim bi daha ayni soruyu sahidr yöneltti yine ayni cevabi aldi.
Davalida kendi getirdigi sahidin söylediklerine itiraz etti .
Simdi 4. Mahkeme olcak .
Ne olur sizce .
Yani tanıklar dinlendi. Cocuga tedbir nafasi bağlanmıştı taa 1.celsede .
Boşanmaya karar verirmi sizce bu 4. Celse.
Bizim avukat bitti farzedin kurtuldunuz farzedin artik demis 4. De karar vercek demis ? .
Cevaplarsaniz cok sevinirim

Back
X