Çekişmeli Boşanma

Benim de çekişmeli boşanma davam var,büyük sehirdeyim,nafaka bağlandı tazminat talebimiz var,başka da benim istediğim bir şey yok.Bu şartlar altında avukatım minimum 1.5 yıl süreceğini,karşı taraf itiraz ederse istinaf ile 1 yıl daha uzayabilecegini söyledi.Sartlariniz brnimkiyle aynıysa sizin de bu şekilde olur herhalde..Bizde karşı taraf eşyalar için mal davası açmak istiyo gibi,bu durum süreci etkiler mi bilmiyorum orasını

Haklısın darp raporu olmalı. Ses kaydının içinde bariz şiddet sesleri duyuluyor ama yinede darp raporu önemli. Çocuğum 1,5 yaşında henüz ve emiyor. İnşallah bahsettiğin gibi tıkır tıkır işler süreç. İsim konusuda biraz zorlayacak bizi. Şu an çocuk ismini bilmiyor ama büyüdükçe sorup öğrenmek isteyeck. Bu süreçte ben başka babası başka seslenirse çocuk içinde zor olacak. En iyisi psikolojik danışmanlık almak olabilir. Gerçi önce bir kurtulalım da Sizede yardımınız için çok teşekkür ederim. Beni bilgilendirici bir topiğe yönlendirmişsiniZ. Sağolun

Benimde büyük şehirdeyim. Buralarda boşanma konusunda dişli bir avukat bulmalıyım. Bahsettiğiniz gibi ilerler umarım. Bir sene ömür gibi geçsede sonunda kurtuluş varsa Sizede çok teşekkür ediyorum.

Benimde büyük şehirdeyim. Buralarda boşanma konusunda dişli bir avukat bulmalıyım. Bahsettiğiniz gibi ilerler umarım. Bir sene ömür gibi geçsede sonunda kurtuluş varsa Sizede çok teşekkür ediyorum.
Yani en az 2.5 yılı gözden çıkarmak gerekiyor,rica ederim kolaylıklar dilerim

Ses kayıtları delil kabul edilmiyor , yakın tarih ve can güvenliği ile ilgili bir tehdidi varsa delil olarak kullanıp şikayet edebilirsiniz, bu dosyayı da boşanmada delil gösterebilirsiniz. Çekişmeli boşanma uzun süreç alıyor. Yargıtay da dahil en az 3 yıl sürüyor. Boşanma ve diğer konular hepsi teknik konular hak kaybına uğramamak için maddi durumunuz yoksa bir işte çalışmiyorsaniz bulunduğunuz yerdeki baroya müracaat edin ve vekil talep edin, durumunuz uygun ise bir avukatla yolunuza devam edin . Geçmiş olsun

Haklısınız. Verdiğiniz bilgiler içinde sizede çok teşekkür ederim.Peki çocuğumu alıp çıkıp babamın evine gidebilir miyim? Bu durumda ortak velayet olduğu için beni şikayet edebilir mi?

Haklısınız. Verdiğiniz bilgiler içinde sizede çok teşekkür ederim.Peki çocuğumu alıp çıkıp babamın evine gidebilir miyim? Bu durumda ortak velayet olduğu için beni şikayet edebilir mi?
Boşanma davası açmadan evden çıkmayın,terk etmiş olup kusurlu sayılırsınız

evden kovulsa dahi cikmamali mi ben ciktim bir ay oluyo evimden git falan diye de mesajlari var s.. cektigi mesajlqr var.nasil durabilecektim ki o evde
Aaaa o mesajlar delil süper.Ben de kovuldum ve evden çıkmak zorunda kaldım,annemin şahitliği var keşke mesaj da olsaydı.Evden kovan kusurludur burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…