Sevmiyorum çok yeterli bir sebep. Sevmediğim bir adamla da evli kalmak istemiyorum bu da çok yeterli bir sebep.Evlenmeden önce bu çocuk meseleleri konuşulmuyor mu ?
Güveninizi sarmış ise,bir açığını yakalamış iseniz,yahut kocanız sonradan sonraya kötü bir şekilde yaşamaya (içki,kumar,şiddet) başlamıs ise o ayrı pek tabi.
Ancak sizi seven ve çocuk isteyen bir adamı sırf bu nedenleri sunarak bosamaniz biraz zor bence.
Teşekkür ederim yanıtınız için. Yargılamadan kendi doğrularınızı telkin etmeden tamamen yardımcı olma niyeti içeren bir mesajAnlasmali istemiyorsa cekismeliye mecbur gidiceksin. 1 ile 3 yil suruyor davalar bulunduğun ilin yogunlugina gore 10 ayda bitirende var 3 ile 5 celsede cekismeli bitiyor karsi taraf cok yokuşa surmezse yok tanik beyani gelmedi yok vsvcls siz bikere acin dava evi terk etmeyin kusurlu sayiliyorsunuz. Avkt daha iyi yonlendirir tabiki avukatsiz cekismeli olmaz adaama hakaret vs etmeyin sozlu sesli yazili vs hep sakin kalin yaninda sinir krizine girmeyin sakince çözün
O halde çocuk mevzularini dile getirmek yerine sevmedigim kocamdan boşanmak istiyorum desen ya.Sevmiyorum çok yeterli bir sebep. Sevmediğim bir adamla da evli kalmak istemiyorum bu da çok yeterli bir sebep.
Eşiniz boşanmak istemiyorsa çekişmeliye döner ve boşanmanız uzun sürer. Hemen boşanmak istiyorsanız bir şekilde anlaşmanın yolunu bulmalısınız. arkadaşım 4 yılda boşanabildi aldatıldığı haldeEşimle ciddi fikir ayrılıklarımız var ısrarla çocuk istiyor, ben ise asla istemiyorum. Sevdiğini belirterek anlaşmalı boşanmayı kesinlikle kabul etmiyor. Maddi manevi bir tazminat talebim veya paylaşılacak herhangi bir malımız yok. Tek istediğim en kısa sürede boşanmak. Böyle bir durumda süreç ne kadar uzar. Dediğim gibi tek talebim boşanmak. Hakim ısrarla yok siz evli kalacaksınız demez herhalde. Bu süreci yaşayanlar ne olur yorumlarınıza ihtiyacım var. #boşanma #boşanmak #çekişmeliboşanma
Adamın bundan haberi var mı? Kendisini sevmeyen kadından çocuk isteyecek kadar gözü kör olmamalı.Sevmiyorum çok yeterli bir sebep. Sevmediğim bir adamla da evli kalmak istemiyorum bu da çok yeterli bir sebep.
Maksimum 3 yıl sürer avukat tutmasanız bile.Tabiki eş kişisi mahkemelere katılmazsa hakim direk sizi haklı görüp davayı bitiyor. Bende öyle olmuştu.Eşimle ciddi fikir ayrılıklarımız var ısrarla çocuk istiyor, ben ise asla istemiyorum. Sevdiğini belirterek anlaşmalı boşanmayı kesinlikle kabul etmiyor. Maddi manevi bir tazminat talebim veya paylaşılacak herhangi bir malımız yok. Tek istediğim en kısa sürede boşanmak. Böyle bir durumda süreç ne kadar uzar. Dediğim gibi tek talebim boşanmak. Hakim ısrarla yok siz evli kalacaksınız demez herhalde. Bu süreci yaşayanlar ne olur yorumlarınıza ihtiyacım var. #boşanma #boşanmak #çekişmeliboşanma
Ya neden herkes boşanma sebebinin adamın çocuk istemek olduğunu söylemiş ki, konu sahibi ciddi fikir ayrılıklarının da olduğunu söylemiş yani tek fikir ayrılığının çocuk istemek olduğunu söylememiş kiEşimle ciddi fikir ayrılıklarımız var ısrarla çocuk istiyor, ben ise asla istemiyorum. Sevdiğini belirterek anlaşmalı boşanmayı kesinlikle kabul etmiyor. Maddi manevi bir tazminat talebim veya paylaşılacak herhangi bir malımız yok. Tek istediğim en kısa sürede boşanmak. Böyle bir durumda süreç ne kadar uzar. Dediğim gibi tek talebim boşanmak. Hakim ısrarla yok siz evli kalacaksınız demez herhalde. Bu süreci yaşayanlar ne olur yorumlarınıza ihtiyacım var. #boşanma #boşanmak #çekişmeliboşanma
Mahkemeye de sevmiyorum derseniz, ağır kusurlu sayılırsınızSevmiyorum çok yeterli bir sebep. Sevmediğim bir adamla da evli kalmak istemiyorum bu da çok yeterli bir sebep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?