- 12 Eylül 2018
- 156
- 215
- 18
- Konu Sahibi Karmasiktt
Kızlar durumumu biliyorsunuz kısaca özet geçiyorum. Eş kişisi anneci. Annesine gik çıkaramıyor beni ezmeye çalışıyor. Nişan döneminde de çok üzdüler beni. Annesi evimde de söz sahibi olmaya çalıştı. En son emrivaki davet etti gitmedim diye telefonda eşime ne dediyse eşyalarini topladı eşim. Bloftu. Barışır gibi olduk meğer anneme tek başına git deyip özür olarak beni yollama niyeti varmış. Her türlü boyun egdirmeye çalıştı. kavga ettik bulduğun çözüm bu mu dedim. İki gün sonra eve geldiğimde camda koca bir kiralık yazisi, degismeni çok bekledim ama degismedin herkes yoluna yazmış. O gece eşyalarımin bir kısmını toplayıp aileme gittim. Dün yine mesaj attı annesiyle iyi gecinecekmisim kv beni seviyormuş (tabi eminim
) yoksa avukatla görüşmüş iki taraf da razıysa 2 dk da bitermis bu kafadaki insanla yapamazmis Benim kimseye dusmanligim yok senin şartın dusmanlik beslememekse benimki de şartım var dedim. Fazla ayrintiya girmiyorum uzamasın. Velhasıl az önce mesaj attı kapının kilidini değiştirecekmis. Kalan eşyalarini toplarsin dedi. Bu adamla hiç muhatap olmadan anlaşmalı mı boşanmali yoksa diğer türlü mu yapmalı. O kadar sinirliyim ki nasıl böyle rezil bir insanla evlendim bilmiyorum