ben yaşadıklarından ögrendim ki degerlerini yitirmeyen insanlar mutludur. Acılar degildir insani üzen bakış açısıdır.İnsan yaşadıklarından sebep sonuç ilişkisi çıkartmalıdır.Birini kaybettiginizde sevdiginiz birini birdaha onu göremiyeceginiz için üzüle bilir aglıya bilirsiniz aglamakta gülmek kadar varlıgı yüceltir. sevdiginiz neden gitmiştir sizin önünüze açılan yeni bir hayat için şimdi size düsen yeni hayata gülerek bakabilmek kabullenmeyi ögrenebilmektir.Çünki insan kendini nerede görürse başkalarına onu aynı yerde görür.Sen busun örnegin ben evren erim 158 boyunda kuçukken zeki mürene benzeyen çirkin şişman kız boyuma takmadım degiştiremem severek kabullendim madonnada kısa ne yapayım yanı aklım uzun olsun dedim kendimi kabullenmeye başlayıp öyle görünce etraftakilerde beni öyle görmeye başladı ünv.tede en pöpüler erkekle çıkmaya başladım küçük zeki müren
kendini dev aynanda sanıyor diyenler oldu güldüm geçtim popülerle evlendim [ bu arada çocuga daha fazla kötülük yapamazdım barı burnumu yaptırıyım biraz kılo vereyim dedim onlarıda yaptım inandımya güzel olduguma valla güzellesmeye başladım anam bir süre sonra herkez beni bir seksi bir havalı buluyor sorma sanırsın barbie bebek valla hala oyleyım 3. kocayı aldıgıma göre bu arada ünv en populer kızlarına ne oldu biliyormusunuz biri 40 yaşında evde kaldı hatun 170 boylarında taştı mubarek biri evlendi su an 90 kıloda agır sıklet gürese hazırlanıyor.amann ben kendime bakarım işin sırrını veriyorum KENDİNİZİ BİR ŞEY SANMAYIN KENDİNİZİN BİR ŞEY HATTA BİR ÇOK SEY OLDUGUNU SANMALARINI SAĞLAYIN.