- Konu Sahibi kabardinka85
-
Bir yerde bir acı varsa, ama böyle ciğerden gelen gerçek bir acı,
işte oraya rahmet yağar...
hiçbir acı çektirenin yanına kalmaz. bilerek, isteyerek, sorumsuzca mutsuz eden muhakkak mutsuz olur. gerçekten içi yanan gerçekten yakanı bir sözüyle altüst edebilir...
edilen ah'lar bir zaman tutar.
çektirilen acı havada asılı kalmaz, çektirenin başına düşer.
gerçek hayatta işler her zaman böyle yürümez diyen de olabilir buna ama;
hayatın gerçek olduğunu kim söyledi ki....
Hz. Mevlana
Canım nasıl oldun anladıgım kadarıyla hala canın yanıyor ama gercekten eden bulur merak etme sen umarım bır ana once atlatırsın ve buraya baska konular acarsın.....
canım ondan yana hiç şüphen olmasın eden mutlaka buluyo er yada geç belki 10 gün sonra belki 2 sene sonra ama inan buluyo
iyi olmaya çalışıyorum canım, 15 ay oldu ayrılalı hala sevemedim kimseyi, adam buldu, üstüme sevdi yeniden, şuanda nişanlı ve 15 tatilde düğünü olacakmış...
Arkada gözyaşı döken mi kalmış, ağlayan mı birinin hayatının içine mi ettik diye hiç düşünen yok, meğer hiç Allah korkusu yokmuş...Allah'ım bildiği gibi yapsın...çok mutlu şuanda...herseyi yolunda. Allah bana nefes verdikçe sana beddua edeceğim diyorum, gülüyo iyi iyi tamam diyo, aşağılık...
şimdi gülüyo ama bi gün gelicek ağlıcak canım. sen merak etme hiç. Allahın adaleti çok büyük. herşeyin bir zamanı vardır elbet.
iyiki böyle biriyle evlenmedin. bunada şükret. böyle karaktersiz bir adamla olmaktansa böylesi daha hayırlı olmuş.
unutma her şerde bi hayır vardır canım.
canım okudum. üzüldüm ama daha çok sinirlendim.
böyle bi insan için inan üzülmene bile değmez.
bazı insanlar nankördür. sen verdikçe alırlar ve kıymet bilmezler.
bu da böyle biriymiş.
erkeklere aldığın kadar vericeksin canım. baktın bi kaç hatasını gördün sırtını dönüp gidicektin ama seviyordun anlıyorum.
bu ilk aşkındır büyük ihtimalle.
ama bundan sonra karşına biri çıkarsa bunları yapmıycağını biliyorum. çünkü güçlenmiş olucaksın.
hepimizin böyle bi olayı var emin ol.
hayatta herşeyin bir sebebi var. ileride üzülmiceksin bile.
karşına seni sevicek kıymet bilicek insanlar çıkıcak. görüceksin canım.
o zaman bu adamın gerçek sevgiyle hiçbir alakası olmadığını anlıcaksın.
Çektiren çeker evet ...Ama biraz da insanlara fazla güvenmemek lazım be canım...
merak etme çekicek canım. ama bi zamanı vardır onun da.
sen başını dik tut.
öldürmeyen acı güçlendirir.
ileride karşına öyle biri çıkçakki iyiki bu adam olmamış diye şükretçeksin.
ben öyle demiştim.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum.
Bana yapılanlar, yapanın bi tarafından çıkacak mı? diye.
İnançlı biriyim. Ama bazen umutsuzluğa kapılıp , çektiklerim yanıma kar kalacakmış gibi geliyor.
Ben de inanıyorum fakat onun mutlu olduğunu gördükçe, buna hiç bişe olmaz diyorum....(((((((
Benimki de o kadar umursamaz ki, bunun başına ne gelse umursamaz ki.
Ne gelecek başına da hatırlayacak beni.
Ben istiyorum ki, canı yandığında bana koşsun............
Kötü değilsin. Kötü olsan o kadar iyi davranamazdın zamanında.
Ya ben, canına ve ya sevdiklerinin sevenlerinin canına bir şey olsun istemiyorum. O tarz bir şey değil.
Sadece BENİ ANLASIN istiyorum. Bana yaptıkları için vicdanının sesini susturamasın.
Benim canım nasıl acıdıysa, onun da canı benden yana acısın. Can acısının sebebi, ben olayım.
Bana duyduğu özlemle karışık pişmanlık olsun.
Her şeyi anlasın ama bana geç kaldığını farkedip kahrolsun...
Ben ona hakkımı ahirette helal ediyorum.
Yanmasını istemem ki... Nasıl isterim, özlediğim ellerin, özlediğim tenin yanmasını.
O yüzden, bana yaptıklarından dolayı gerçekten pişman olup kahrolana kadar onu bu dünyada affetmiyorum.
Ay bugün çok duygusalım habire ağlıyorum. Seninde konunu görünce yazasım geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?