Çektiren çeker mi gerçekten?

çekmesini isterim ama benim elimden çeksin...acı yok :)
şöyle suratının ortasına çeksin,sürüm sürüm sürünsün

Son düzenleme:
çektiren çeker gerçekten bugün çekmesede yarın elbet çeker kaçış yok.... Allah kullarına yapılan haksızlıkları karşılıksız bırakmaz o yüzden kalbini ferah tut Allah'a sığınki için rahatlasın kalbin ferahlasın kendini üzmemeye düşünmemeye çalışırsın belki bu şekilde.

Valla leonela ben çok zor günler geçirdim, ateş düştüğü yeri yakıyor. Ben haram ediyorum hakkımı gerçekten...helallik bir yanları yok.bak sana 1 ay önce öğrendiğim iki yeni şeyi daha söyleyeyim, o annesi olacak kadın ben bununla beraberken 2 kız daha görmüş tesadüf olacak ya, kızlardan biri çalıştığım iş yerinde stajerdi, laf lafı açtı derken isimler ortaya çıkınca olaylar da çıktı.benim duyacagım kişilere gelinini övüyo ev aldık dıyo şunu yaptık bunu yaptık, meger hepsi yalanmıs. Çok kalitesiz bir kadınmıs ben o kadının her isteğini yapardım oysa...ve bir şey daha bana iftira attı babası, erkeklerle gülüşüyo demiş babası bizim ailemize yakısmaz o kız demiş.bizim oturudugumuz ilçe küçücük bir yer ve ben kendilerinin oglundan baska kimseyle cıkmadım. Herkesi Allah'a havale ettim, aldığınız gelinin hayrını görmeyin diyorum, oo hersey diyorum, gecenlerde nişanı attılar kızdan dolayı, çok değer görünce çok havaya girmiş oğlana sen adam değilsin herseyi alttan alıyosun falan dıyomus, oglan da nişanı atmıs 1 ay sonra geri barısmıslar kız yalvarmıs barısalım diye falan ama bilmiyorum ne olurlar şuanda çok mutlular...

Afmir sağolasın desteğin için, inşallah Allah bırakmaz, adamların umurunda değil zevkten dört köşe yaşıyolar...Benim anam ana değil mi neden ağladı çocuğunun haline, onun anası da ağlasın. Ben hayalet gibi gezdim günlerce evin içinde yemeden içmeden uyumadan, sabahlara kadar ağlaya ağlaya kara düşünmekten beynim yoruldu ve hafızam hiç yok şuanda. Çalıştıgım şirketten çıkarıldım çünkü artık işimi yapamıyordum inan bana, en önemli toplantıları unutuyordum daha bir sürü şey işte...Nefes alırken yorulur mu insan...baksan bana saglam dersin ama içim çürüdü...beni küçümsediklerinden bu yana 17 kilo verdim hiç kolay olmadı...yaşama sevincim yok en son kahkaha ne zaman attım hatırlamıyorum bile...

kendini üzdünde noldu olan sana oldu arkadaşım boşver takma kafana sen niye hasta olasın bir VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsin yüzünden sen neden acı çekesin bırak arkanda zor olur anlıyorum ama yapmak zorundasın Allah versin cezalarını senin annen sen değil onlar üzülsün seni kaybettiler diye çok yakında oda olur sen kendini ve aileni
düşün artık böyle insanlar için değmez

Haklısın canım . Senin haklılığın tartışılamaz zaten. Ben sadece gün geldiğinde kıyamayacağını düşünmüştüm ama işin içinde başka başka insanların olduğunu unutmuşum

ya ne diyim ki.. afmir böyle mtlu görüyorum ya onları sanki hiç bişy olmayacak gbiler olan sadece bize olmuş gbi yaşadığımz acılar yanımıza kar kalacak gbi..şimdi o da nişanlısını çok seviyo dilerim onun sevdigide onun içini yaksın allah nasl biliyorsa öyle yapsn.. bilmiyorm ya artk sözler tükendi..

Sen bana yaptı etti suanda mutlu dıye dusunuyorsun ama zamanla goreceksın cnm daha fazla o ınsanla muhatap olma zaman bırak kendınıde onuda goreceksın .......allaha havale et artık beddua da etme ...

Sen bana yaptı etti suanda mutlu dıye dusunuyorsun ama zamanla goreceksın cnm daha fazla o ınsanla muhatap olma zaman bırak kendınıde onuda goreceksın .......allaha havale et artık beddua da etme ...

Zamanla inşallah hepimiz görürüz, zaten şu intikam nedir kin nedir bilmeyen şu kalbimi nefret ve kine bürüdükleri için asla affetmeyeceğim onları, ruhumu yordukları için, 26 yaşından 56 yaşına taşıdıkları için, bir insan duyguları ile insan olur, duygularımı hırpalayıp beni insanlıktan çıkardıkları için, hayata bakış açımı değiştirdikleri için ve en önemlisi yaşama sevincimin katili oldukları için onları asla ve asla affetmeyeceğim, Allah'ım şahittir yaşadıklarıma...ben hakkımı istiyorum...biiznillah

her kimse ne kötülük yaptıysa yada benzeri mesela dedikodu yapılır iftaraya uğrar bir çok şey yada kötüsü onu tatmadan Allah o kulun canını almazmış..benzeri olacak değil ama farklı bişey yaşar anlamaz o yaptığının bedeli olduğunu ama mutlaka çıkar yani yanına kalmaz kimsenin..Allah'ın adaleti büyüktür yani..

Üzülme Ey can.. Doğruysan zarar gördüm deme...Bilki iyiler mutlaka kazanır....Hz.Mevlana
Canı yanan sabretsin...Canı yakanda canının yanacağı günü beklesin...Hz.Muhammed(s.a.v)
Birinin gözyaşları üzerine kurulan her mutluluk günü geldiğinde en büyük acılarla intikamını alır...
Bir Kadını Ağlatırken Çok Dikkat edin. Çünkü ''ALLAH'' (C.C) Gözyaşlarını Sayar...
SUSMAK;Çaresizlik Ve Zayıflık Değildir. Haklıyken Bile Susmak, En Büyük Erdemdir. Çünkü Sen Susarsan YARADAN konuşur...!
SUSTUM ve Sana Havale Ettim RABBİM, Bilirim ki, Sen Herşeyin En İyisini Bilensin, Karşılıklarını Ben Değil, En İyi Sen Verirsin!
Mazlumun ahı indirir şâhı...Her şeyin bir vakti vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…