Sizin azospermi sebebiniz nedir ?Tam tamına 19 aydır celalettin hocada tedavideyiz şunu anladımki azospermi sebebi ne olursa olsun bütün hastalarına aynı tedaviyi uyguluyor hastanın bünyesine göre tedaviye yanıt verenler olumlu sonuç alıyor ama hastaya göre tedavi yapmıyor biz şu anda tedaviye devam etsekte celalettin hocadan pek bir beklentimiz kalmadı inşallah şanslı olan hastaları tedavilerinden yanıt alır bizim gibi aylarca beklemez
bizde tam bilmiyoruz genetik sıkıntı var prostatta kist vardı hormon düşüklüğü vardı bide en son kist ameliyatında kanallarında tıkalı oldugunu ögrendik içerde üretim varmı yok mu onuda Bilmiyoruz artık en son çare mikro tese olacak gibiyizSizin azospermi sebebiniz nedir ?
Hiç tedavi oldunuz mu pekibizde tam bilmiyoruz genetik sıkıntı var prostatta kist vardı hormon düşüklüğü vardı bide en son kist ameliyatında kanallarında tıkalı oldugunu ögrendik içerde üretim varmı yok mu onuda Bilmiyoruz artık en son çare mikro tese olacak gibiyiz
Dedim ya 19 aydır celalettin hocada tedavideyiz ama sonuç alamadık onun tedavisindenHiç tedavi oldunuz mu peki
Anladım... Bizde tedavi işe yaradı Elhamdülillah, Bizde ne canlı ne cansız hiç sperm yoktu şimdi 1,2 tane de olsa çıkış var. Demek ki tedavi herkeste aynı sonucu verecek diye birşey yok. Biraz da bünyeyle alakalı kimine ilaçlar iyi gelir kimine gelmez. Bu da doktorun kötü olduğu anlamına gelmiyor,her şey nasip gerçekten. Allah yardımcınız olsunDedim ya 19 aydır celalettin hocada tedavideyiz ama sonuç alamadık onun tedavisinden
bünye ile alakalı evet ama her hastalık farklı tedaviside farklı olmalı gelen her hastaya aynı tedaviyi uygulaması saçma geliyor artıkAnladım... Bizde tedavi işe yaradı Elhamdülillah, Bizde ne canlı ne cansız hiç sperm yoktu şimdi 1,2 tane de olsa çıkış var. Demek ki tedavi herkeste aynı sonucu verecek diye birşey yok. Biraz da bünyeyle alakalı kimine ilaçlar iyi gelir kimine gelmez. Bu da doktorun kötü olduğu anlamına gelmiyor,her şey nasip gerçekten. Allah yardımcınız olsun
Siz de haklısınız... Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.Başka bir doktorla görüşüp,tedaviye onunla başlayıp devam edebilirsiniz.bünye ile alakalı evet ama her hastalık farklı tedaviside farklı olmalı gelen her hastaya aynı tedaviyi uygulaması saçma geliyor artık
Canım Meraba biz de Peru ya gttik ama tavrı hoşumuza gtmedi hiç bizi dinlemedi bile hormona baktı bakmadı şak die listeyi çıkardı koydu önümüze alaycı Bi tavır sergiledi bize Peru sonra aldı Salih in yanına götürdü bize o da anlattı ilaç iğne hap macun filan hepsi anlaşmalı dedi şaştık kaldık para dönüo yani bizden sonra gireceklerle sohbetim oldu 1 yıldır gelioz çıkış yok hala bizde dediler Biz de Salihin odasındayken onlar geldi Peru yla birlikte aynı ilaçları vermiş.Biz kararsız kaldık almadık iğne filan tansel kaplancan a başladık bu hafta tedaviye ve Dr iğne filan verdi ama vermeden eşime şu hastalık var mı bu var mı filan die de sordu Peru şak die koymştu önümüze. Ne diyeyim inş insanların parasını almak için yapmıodr bu işi.Dedim ya 19 aydır celalettin hocada tedavideyiz ama sonuç alamadık onun tedavisinden
Ay bizi umutlandırmadı bile hiç konuşmadı bizle alay eder gbi konuştu çıkardı odasındanboşa giden yıllara paralara umutlara acıyorum bizleri boşa umutlandırdı
Eşimin bu ayın 27 sinde randevusu var bakalım neler diyecek bu son randevumuz zaten başka doktor araştırıyoruz büyük ihtimalde tansel kaplancana gidecek eşimAy bizi umutlandırmadı bile hiç konuşmadı bizle alay eder gbi konuştu çıkardı odasından
Biz tansel e gidiyoruz canım bakalım pzrtesi tahlil vercek eşim ona göre atıcaz sonucu ne dicek.Eşimin bu ayın 27 sinde randevusu var bakalım neler diyecek bu son randevumuz zaten başka doktor araştırıyoruz büyük ihtimalde tansel kaplancana gidecek eşim
Biz 2 senedir celalettinde hırmın tedavisi gördük tansele gidince oda tedavi verir mi direk tese yaparmı acaba eşimin hormonları iyi şu andaBiz tansel e gidiyoruz canım bakalım pzrtesi tahlil vercek eşim ona göre atıcaz sonucu ne dicek.
Tansel beyle açıkça konuşursunuz canım zaten son ay olan hormon testi istio ona göre konuşur sizle bence istemez hemen hemen aynı iğneleri veriolar ben abime atmıştım ilaçları Peru nun ürolog arkadaşa sormş öle demiş ama peru nun verdikkeri Bi anda kullanılmaz demişti abimBiz 2 senedir celalettinde hırmın tedavisi gördük tansele gidince oda tedavi verir mi direk tese yaparmı acaba eşimin hormonları iyi şu anda
bizde celalettin Peru hocamıza gidiyoruz 1.5yil oldu ilk gittiğimizde azo sperm hastasiydi eşim şuan elhamdülillahTemmuz sonunda peruya tedavi olmaya basladik.ikinci kez kasimda gittik ilk gittigimizde 15 20 sahada 1 d motil spern cikti ikinci gittigikizde ise ilaclardan dolayi meni yogunlasnis bu yuzden spermatid oranlari oncekine gore dusuk gorundu. Aslinda yine gelisme vsr sadece viskolite miydi o deger yuksek diye gorunmuyor dediler.bu sefer bana yumurta destekleyici macun ve multifer yazdi.normal yoldan spermatidle olssn gebeliktrn bahsetti.dokyotun tarzi iyi guzel seviyoruz isini de seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?