Erkek İnfertilitesi Celalettin Peru'da tedavi olanlar burda dertleselim... Elonge spermatidlerle tup bebek yapanlar???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sans varmiymis yani düzelme şansı umudumuzu yitirmiş durumdayız şuan aynen tedavilerden maddi olarak çokta geriledik bakalım artik nasıl olucak bilmiyorum
patoloji sertoli olupta hocanın yonlendirdeği ayrıntılı sperm testi yapılan yerde sperm cıkan bile var. umidinizi kaybetmeyin. maddi olarak biraz toparlandıktan sonra bence bi randevu alın. Sertolinin de asamaları var, belkide az bi tedaviyle hallolur belli olmaz.

Sans varmiymis yani düzelme şansı umudumuzu yitirmiş durumdayız şuan aynen tedavilerden maddi olarak çokta geriledik bakalım artik nasıl olucak bilmiyorum
Celalettin Hoca olumsuz birşey demedi.Mail atın size de cevap verecektir.Diğer doktorların olumsuz konuşmaları bizi de çok etkilemişti sizi çok iyi anlıyorum.2 yıl tedavi sonrası olabileceğini söyledi Celalettin Hoca.Birkaç test istiyor.Onun doşında tedaviyi devlet karşılıyormuş raporla sanırım.Biz gidemedik işte.Hakkınızda hayırlısı olsun.Üzülmeyin çok zor bu duruma alışmak ama Allah'tan ümit kesilmez.

Teşekkür ederim aminn hayırlısı peki bizim durumumuz da çocuk sahibi olanlar olmuş mu bilginiz varmı bu konuda

Teşekkür ederim aminn hayırlısı peki bizim durumumuz da çocuk sahibi olanlar olmuş mu bilginiz varmı bu konuda
En son araştırdığımda bizim durumuöuzda olup çocuğu olan yoktu.Allahtan ümit kesilmez ama bu durum çok üzüp yıpratıyor hele ki biz kadınları.Allah yardımcımız olsun, zor çok zor bu yükü taşımak.

iki yıllık rapor veriyor onunla iğneleri ücretsiz alıyorsunuz ama diğer ilaçlar ve bitkiseller ücretli arkadaşım bilgin olsun özellikle bitkiseller pahalı

TEDAVİ OLAN ARKADAŞLAR RABBİM HEPİNİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN
HOCAYLA TEDAVİ OLUP GENETİKLE İLGİLİ OLAN HASARDA DA İYİLEŞME YAŞAYAN OLDUMU
AZFC MİKRODELESYONU VAR BİZDEDE

arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 yıl önce eşimin azosperm oldugunu ögrendik hormon değerleri çok düşüktü
23 mart 2017 de fsh 0,1 lh 0,01 testesteron 0,1 di haftada 2 chıromon haftada 1 menopur kullandı 7 temmuz 2017 de fsh 2,19 lh:0,12 oldu testesteron:6,6 oldu bu sefer haftada 3 chıromon haftada 3 menopur kullandı 19 ekim de fsh 3,63 testesteron 9,59 oldu sanırım eşimin rahatsızlıgı hipogonodizim denilen hastalıktan mart ayında celalettin peruya gidecegiz bizim gibi hormonları düşük olup sperm çıkışı olan varmı ?

benım esımde azo mıkrotesede hucre cıkmadı sertoly teshısı kondu bızede.suanda kkan aydosa gıdıyoruz ama aklım hep celalettın hocada kaldı bı gıtmek ıstırouz onada.celalettın bey hangı ıgnelerı verıyo acaba bız menagon ve klomen hap kullanıyoruz fhs 10,35 dı ıgneden sonra 18 oldu halada devam edıyoruz tedavıye ay sonunda ayrıntılı analız verıcez

merhaba bızımde sorunumuz sertoly hıc yokmu cocuk sahıbı olan gercekten ben bı ıkı kısı okudum sankı doktor sayfalarından

Celalettin hoca da Ovitrelle veriyor fsh yüksekliği için testosteron düşükse onun içinde sanırım menagon igne veriyor bunların haricinde vitamin hapları ve macun veriyor..ayrıntılı sperm testi yapıyor orda hücre olup olmadığı belli oluyor. .

tesekkur ederım .bu ıstedıgı kendı yaptırdıgı yerdekı sperm testı sonucu hemen cıkıyormudur

merhaba bızımde sorunumuz sertoly hıc yokmu cocuk sahıbı olan gercekten ben bı ıkı kısı okudum sankı doktor sayfalarından
Ben araştırdığım dönemde rastlamadım.Ama üstünden çok uzun zaman geçti.Umutsuzluğa kapılmayın hemen.Şuan araştırma yapmıyorum.İlk tüp bebek masrafları için kredi çekmiştik.Henüz belimizi doğrultamadık.Kredinin bitmesini beklersek de hayli zaman geçmiş olacak.Ne zaman tekrar tedaviye başlarız bilmiyorun.Ama ben araştırmalarım sonucunda bize sadece Celalettin Peru'nun yardımcı olacağı kanaatindeyim.Biz ona gideceğiz.Bu konuda güvenilir doktor bulmak çok zor.

Giderseniz eğer yazar misiniz rica etsem

Giderseniz eğer yazar misiniz rica etsem
Dediğim gibi ilk olumsuz denemeden sonra kredi ödüyoruz.Maddi olarak durumumuzu toparladığımızda hemen gideceğiz.Ama ne zaman olur bilmiyorum.Olumlu, olumsuz gelişmeleri burada paylaşacağım.

Dediğim gibi ilk olumsuz denemeden sonra kredi ödüyoruz.Maddi olarak durumumuzu toparladığımızda hemen gideceğiz.Ama ne zaman olur bilmiyorum.Olumlu, olumsuz gelişmeleri burada paylaşacağım.
bız kaan aydostayız sımdı bıze sertoly cell dedı daha once celalettın beyede yazmıstım gecen tekrar bakınca hıpogadanızm demıs teshıs ıcın ıkısı cok farklı seyler yanlıslık mı oldu bılemedım..yazdım kendısıne ama cevap vermedı kac gun oldu kafam cok karıstı

Sertoli cell only size neye göre söyledi Kaam bey?Bize doktor teşhisi tese'den sonra patoloji sonucuna göre koydu.Sertoli cell only sendromu dedi.Celalettin Hoca da eşimin sonuçlarına bakarak tedaviye başlayalım dedi 2 yıl süreceğini söyledi maille.Ama mutlaka muayeneye gelmelisiniz ancak o zaman herşey netleşir de demişti.Hipogdanizm farklı bir hastalık aynı şey değil.Mailinize cevap bekleyin bakalım, mutlaka cevap verecektir Celalettin Hoca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…