Erkek İnfertilitesi Celalettin Peru'da tedavi olanlar burda dertleselim... Elonge spermatidlerle tup bebek yapanlar???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sağol canım önerilerin için haklisin dikkat etmek gerekiyor.Eskiden daha çok özen gosteriyorduk sonucu görünce insan saliyor kendini Paketli gıdalar çok almamaya calisiyrm bide sebze ağırlıklı besleniyrz sadece yogurt ve kefir evde yapiyrz.Allah yardımcimiz olsun..Sizde azda olsa ilerleme olmuş çok sevindim:)darısı bize inşallah. .

Kızlar merhaba..Celalettin hocaya randevu almak için aradım ancak randevu veremediler,hastaneden çıkış yapıyormuş hoca..Yani ayrılıyormuş.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Kızlar merhaba..Celalettin hocaya randevu almak için aradım ancak randevu veremediler,hastaneden çıkış yapıyormuş hoca..Yani ayrılıyormuş.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Ciddi misin. Eeee şimdi ne olacak acaba başka hastaneye mi geçiyor. Bizimde bir ay sonra randevumuz var. Bir bilgisi olan yazsa keşke. Merak ettim şimdii

Ciddi misin. Eeee şimdi ne olacak acaba başka hastaneye mi geçiyor. Bizimde bir ay sonra randevumuz var. Bir bilgisi olan yazsa keşke. Merak ettim şimdii

Randvu almak için aradım asistanı tüm hastalara mesaj atcam dedi ama anlamadım bende..Böyle olunca insana bi güvensizlik geliyor..Biz daha başlamadık tedaviye ama hayırlısı..Daha belli değilmiş nereye geçeceği ama varmış bir kaç görüştüğü yer

ne diyim ki vardır bunda da bir hayır. Ayrılma sebebi ne acaba. Peki tekrar randevu almayı düşünüyor musun

ne diyim ki vardır bunda da bir hayır. Ayrılma sebebi ne acaba. Peki tekrar randevu almayı düşünüyor musun

İnşallah daha iyi bir yere giderde gönül rahatlığıyla gideriz bizde..Çünkü hastane şimdiye kadar gördüğüm en garip sistemle çalışan hastane oldu..Alacağız canım herhalde başka çaremiz yok

Kızlar merhaba..Eşim 7 ay önce tese oldu.Patoloji raporunda sayıca az olmak üzere %10 oranında spermatid e rastlanmıştı malesef sperme dönüşmüyor.Bizde Celalettin hocada tedaviye başlamaya karar verdik.İstediği yerde sperm testini yaptırdık.Sonuç:
%28 oranında Spermatid
%72 oranında Spermotosit
400.000 yuvarlak hücre sayısı
340.000 Lökosit
60.000 immatür germ hücresi

Durumu bizimkine benzeyen var mı?

Hayırlı olsun inşallah yakında tedavi ile spermde çıkar..

Biz daha o aşamada değiliz bizim %100 lökosit çıktı ama ögrendiğim kadarıyla spermatit %36 olunca sperm cıkıs başlıyor sisin değerler iyi bi 6 ay tedavi görseniz sperm cıkar bence hemen randevu alın celalettin hocadan ama tese olmasanız işiniz dahada kolay olurdu gibi

İnşallah canım benim en kısa sürede sizlerde güzel hatta daha da güzel sonuçlar alırsınız..Evet keşke tese olmasaydık ama işte malum genelde herkesin başından geçiyor,sudan çıkmış balık misali..Ya benim anlamadığım Emre Hoca bize demişti ki spermatid olmasının ne anlamı var?Yani sperm olmadıktan sonra spermatid olsa ne olur?Tamam da ne kadar çok spermatid olursa o kadar sperme dönüşme şansı fazlalaşıyor..

aynen öyle cnm

Kızlar merhaba.Celalettin Peruda tedaviye başlayacağız.Bize 5. Set diye ilaçlar vs verdi.Kullananlar var mı aranızda?

Arkadaşlar bizler AZOSPERMİ hastaları olarak yeni bir site kurduk sizleri oraya davet ediyoruz.
çok yeniyiz bizim gibi olan kader ortağı dostları bir arada dertleşmeye bilgi tecrübe paylaşmaya ve bizden sonra azospermi tanısı konulan insanlara faydalı olmaya çağırıyoruz. ,
sitemiz sizin destekleriniz ve katkılarınız ile daha da büyüyerek hakettiği yeri alacaktır.
saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben yeni üyeyim fransada kaliyorum benim kocamda azoospermi iki defa tese oldu ama hiç sperm bulunamadi fransadada türkiyeye de yapacak bisey kalmadiğinı söylediler cünku tahlil sonuçlarinda bir sorun görunmuyor yani değerleri normal çikti. Biraz araştirdiğim iki doktor dikkatimi çekti cellattin peru ve kaan aydos.

Dün cellattin peruya mesaj yazdim tabi assistani cevap verdi sonuçlari görunce izole fsh yetmezliğili dedi ve tedavisi oldutğunu söyledi. Ama bana biraz tuaf geldi tedavisi varsa şimdiye kadar neden gitdiğimiz doktorlar bundan bahsetmedi ve fsh hep normal demişlerdi bize. Şimdi arayip randevu almam gerek ama uzakta kaldiğim birazda zor ayarlayip gitmesi. Daha önce izole fsh yetmezliği tedavisi gören oldu mu aranizda yada bilgisi olan varsa yazabilirmi.

Bide yazilanlarin hepsini okudum ama hiç geri dönuş olmamış yani hic mi kimse spermatid yöntemle hamile kalmadi.

fsh , lh ,testesteron hormon testlerinizi atarsanız yorumlayabiliriz

Bizede izole fsh yetmezliği demişti şuan %12 spermatid çıkıyor insallah artarak devam edecek. Hormon testlerinizi gönderirseniz yagmurun da dedigi gibi yorumlayabiliriz

sizin tedaviye başlamadan önce hormonlarınız nasıldı ?
Bizede izole fsh yetmezliği demişti şuan %12 spermatid çıkıyor insallah artarak devam edecek. Hormon testlerinizi gönderirseniz yagmurun da dedigi gibi yorumlayabiliriz
bizim bir sene önce bu hastalığı ilk ögrendiğimizde fsh 0,10 lh 0 total testesteron 15 di fsh ve lh cok düşüktü testesteronda referans aralıgına göre yüksekti referans aralıgında en yüksek 10 vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…