Erkek İnfertilitesi Celalettin Peru'da tedavi olanlar burda dertleselim... Elonge spermatidlerle tup bebek yapanlar???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Anladım kardeşim saolun Allah razı olsun çok teşekkür ederim bilgilendir diğiniz için... Rabbim mübarek cuma gecesi hürmetine size de banada isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.. Hayır lı sonuçlar alırız inşallah

rica ederim ne demek amin cümlemize inşallah. aklınıza takılan bir şey olursa rahatlıkla sorabilirsiniz ister özelden ister burdan nerden isterseniz...

Bizde bu pazartesiye randevu aldık İzmir'de oturuyoruz baya maliyetli olcak gibiye benziyo .bütün masraflar dahil muayene ücreti de içinde 900 TL dedi asistanı bide gidiş geliş 1500 e patlicak inşallah hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin ..

merhaba arkadaşlar herhangi bi whatsap grubu yok sanırım isterseniz biz kuralım katılmak isteyenleri ekleriz sonra ordan daha rahat konusuruz hem?

Merhaba bizde celalettin hocaya gitmeyi planlıyoruz ama kafamda çok karışık hormon yüksekliği sorunu var..tedavi sonucu gebelik olmuyor mu kimse paylasmiyor..bu ayın sonunda gidip görüsecegiz bakalım ne olacak. .

Merhaba bizde celalettin hocaya gitmeyi planlıyoruz ama kafamda çok karışık hormon yüksekliği sorunu var..tedavi sonucu gebelik olmuyor mu kimse paylasmiyor..bu ayın sonunda gidip görüsecegiz bakalım ne olacak. .
merhaba. henüz sonuç alan yok gibi ama celalettin hocaya gidenler bütün tedavileri denemiş sonuç alamamış kişiler genelde çünkü hep tedavisi zor olan hatta diğer doktorların imkansız dediği hastalar en azından bizim öyle ve burdan gözlemlediğim kadarıyla da öyle. Hocanın diğerlerinden farkı bitkisel tedavi uyguluyor olması. tedaviler uzun sürüyor sonuç ne olur bilinmez ama umut dünyası işte deniyoruz. fsh yüksek derken eşinizin fsh mı yüksek? Benim eşiminde yüksekti 54 lerde çok iyi denilen bir dr gittik 15 e kadar ancak düştü 6 aylık tedavi sonucunda genetik olduğu için daha düşmez dedi micro tese oldu sonuç hüsran. Celalettin hocaya gittik 1 ayda fsh sıfırlandı şimdi dışardan hormon takviyesi yapılıyor fsh 5-6 tek mesele fsh değil bu sebeple de uzun sürüyor tedavi (azospermi+ 47xxy) bklm inşallah olumlu sonuç alırız.Rabbim kimseyi darda bırakmasın.

Inanirmisin hastaliktan çok dr aramak gittiğin dr memnun kalmayıp bırakmak başa dönmek o insanı daha yoruyor..eşimin fsh 20 lh 9 testosteron 11 genetik olarak sadece y kromozon sonucu belli diğeri subatta belli olacak.. ayrıntılı çok güzel yazmissinz sağolun bakalim bizim kromozon sonucu nasıl çıkacak. .gidip görüşmek lazım hoca ile allah yardımcımiz olsun..

hakkımızda hayırlısı. eşinizin sonuçlar çok da kötü değil ki bizimkinin yanında. umudunuzu yitirmeyin rabbim nasip ettiyse er yada geç olur nasip etmediyse de kabulleneceğiz bu durumu, elimizden geleni yapıyoruz gerisini allaha bırakacağız. Şimdiden kolay gelsin size umarım her şey gönlünüzce olsun

pazartesi bildiim kadarıyla hoca yok canım, biraz gec oldu ama ne yaptnız?

Arkadaşlar gitmeden önce hocayı aramak lazimmi yoksa hastaneden randevu mu alalım..ilk defa gidecez nasıl yol izleyelim bilemedim.

Arkadaşlar gitmeden önce hocayı aramak lazimmi yoksa hastaneden randevu mu alalım..ilk defa gidecez nasıl yol izleyelim bilemedim.
hastaneyi arayın gideceğiniz gün için dr orda mı değil mi öğrenin. randevu sistemi ile çalışmıyor. 14.00 ile 16.00 arası hastanede oluyor hoca o saat aralığında gider beklersiniz randevu olmadığı için gittiğiniz saate göre sıraya girersiniz erken gitmekte fayda var zira bekleme süresi uzun oluyor.

Sağol canım çok yardımcı oldun ist.disinda olduğumuz için işimizi şansa bırakmamak lazım..hastaneyi arayıp öğrenelim..bide bir sorum daha olacak özellikle istediği bir test varmi baktığı gitmeden yaptirmamiz gereken..

Merhabalar.. benim eşimde tedavi görüyorum dr Celalettin beyde.. benide watsapp gruba ekleyebilir misiniz ?
İnşaAllah sonuçlar en iyi şekilde alınır. Bizimde 1 senemiz olacak nasipse

Bende ekleyebilir misiniz WhatsApp grubuna numaramı versem

Kim ilgileniyor grubla acaba bana msj atabilir mi ?

Grupla ilgilenen varsa bizide eklesin msj atsn lutfn

Grup varsa benide ekleyebilirmisiniz rica etsem

merhaba arkadaşlar herhangi bi whatsap grubu yok sanırım isterseniz biz kuralım katılmak isteyenleri ekleriz sonra ordan daha rahat konusuruz hem?

WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!

evet istediği testler var kan tahlili ve spermiogram kan tahlili (fsh,lh,e2,prolaktin, total testosteron) istediğiniz hastanede yaptırabilirsiniz. spermiogram için kendi anlaşmalı labaratuvarına yönlendiriyor onun için asistanı ile görüşmeniz gerekecek elinizde son zamanlarda yapılmış test varsa belki kabul eder. Dr numarasını vereyim kendisine mesaj atın durumunuzu anlatın o sizi yönlendirecektir. 0532 605 11 31

Bu ayin başında testlerimizi yeniledik hepsi var bizde sadece kromozon testimiz yok..dr. yazayim o ne dicek acaba onun dedigi yerde spermiogram testini yapıp gelin diyebilir öyle gideriz..cok tesekkur ederim..siz ist.dami oturuyorsunz?

Ne güzel 10 yil kocaelinde oturduk özledim oraları nereden nereye şimdi balikesirde oturuyoruz..hakkimizda herşeyin hayırlısı olsun..

Merhaba,
Rabbim hepimize bu sevinci yaşatsın inşallah. Sabrımızın sonucu mutluluk ile bitsin. Amin.
Siz tüp bebek denemesini yaptınız mı? Son durum nedir?

Slm arkadaşlar bizde celaleddin peruya gitmek çok istiyoruz ama şuan için mümkün değil gibi... Maddi olarak çok zorlayacak bizi... Acaba Ankara da doktor onerebilecek olan var mı... Eşimin sperm sayısı ve hereketliliği çok düşük ne yapabiliriz bilmiyoruz tüp bebek içinde karar veremedik bu değerlerle nasıl olur bilmiyoruz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…