- 28 Kasım 2017
- 93
- 16
- 38
- 37
- Konu Sahibi Zara_loves
-
Merhaba merak ettim şuan çıkış devam ediyor mu ne durumdasiniz??Merhaba Kızlar
kaç zamandır yazıcam yazamadım kafam alllak bullak oldu tam umudumuzu yitirdiğimiz anda Allahım mucizesini gösterdi bize doğal yolla çıkış başladı kızlar semen analizi ilk mail geldiğinde olumsuzluk beklerken birde açtım 9 adet sperm...Dizlerimin bağı çözüldü bacaklarım tutmadı inanamadım eşimi aradım ama ağlamaktan anlatamadım sonra sakinleşip söyleyince yok o benim değildir karışmıştır dedi inanmadı o da ..sonra Celalettin hocanın yanına girince kesinlşince bzden mutlu ve şaşkını yoktu sanırım.. Rabbim ne kadar evlat hasretiyle yanan insan varsa hepsine nasip etsin evlat kokusunu... bizi de tamamına erdirsin 1 ay sonra tekrar gidicez eğer çıkış devam ederse 10 günde bir tüp bebek merkezine gidlip havuzlama yapılacak ve transfer olacak Rabbimin izniyle..Dualarınıza ve birbirimizin dualarına çok ihtiyacımız var bol bol dua edelim..Böyle durumda olupta çıkış devam edip bebek sahibi olan var mı
Bu yazıyı 15 dk önce azospermle savaşanlar bölümüne yazdım kızlar ben de sizin gibiydim hele de hormon testleri çok kötü diye düşünürken düşünün testosteron 140 larda .. Rabbim olmadık anda aydınlattı dünyamızı inananın sabredin 10 senedir bekliyorum iğne ilaç en son celalettin hoca elongelerle deneyeceğiz demişti ama şimdi normal yolla çıkış başladı Allahın izniyle isteyelim HZ.Muhammed SAV hürmetine dua edelim Rabbim sabrımızın ve ve dualarımızın gayretimizin müfakatını verecektir.Hepinizi çok seviyorum..Rabbim hepinize basip etsin ve bebeklerimizi kucağımıza almayı da..
bızımde tesede alınan bıyopsı sonucuna gore soyledı kaan hocada celalettın beyde.beklıyorum bakalım cevap verırı ınsallah.celalettın bey bızede muhakkak gelın tedavı olması sart demıstıSertoli cell only size neye göre söyledi Kaam bey?Bize doktor teşhisi tese'den sonra patoloji sonucuna göre koydu.Sertoli cell only sendromu dedi.Celalettin Hoca da eşimin sonuçlarına bakarak tedaviye başlayalım dedi 2 yıl süreceğini söyledi maille.Ama mutlaka muayeneye gelmelisiniz ancak o zaman herşey netleşir de demişti.Hipogdanizm farklı bir hastalık aynı şey değil.Mailinize cevap bekleyin bakalım, mutlaka cevap verecektir Celalettin Hoca.
Canim benim esimde 5.seri kullaniyor ACTIVİMarkadaşlar aranızda eşi 5.set kullanan var mı varsa set içinde hangi ilaçlar var yazabilir mi acaba? ist-ard ve actıvs biliyorum ama diğerlerini bilmiyorum
Canim benim esimde 5.seri kullaniyorarkadaşlar aranızda eşi 5.set kullanan var mı varsa set içinde hangi ilaçlar var yazabilir mi acaba? ist-ard ve actıvs biliyorum ama diğerlerini bilmiyorum
canım bızde celalettın hocada tedavıye basladık bu 2 ayımız bursada yasıyoruz 8 aylık evlıyız ve azosperm duurmumuz var elogne hucrelerde tup bebek yapıldı demıssın sonuc ne oldu acaba bebegınız tuttu mu ıslem sonucu nedir ?Merhaba biz dün ikinci kez Celalettin hocaya gittik esimin hormonlari epey normale dönmüş elonge spermlerin hem sayısı artmiş hem Sperm gibi özellik gosteriyorlarmis o yüzden elonge spermle tüp bebek denemek ister misiniz dedi kabul ettik benim kan değerlerim ve hormon testlerim yapılacak inşallah bir kaç ay içinde tüp bebek deneyeceğiz. Bu bile bizi çok mutlu etti inşallah şu mübarek günde Rabbim isteyen herkese nasip etsin yüzünü güldürdü.
Herkesin tedavisi devam ediyor sanirim..Bizim ilk 3ayimiz doldu sali kontrole gidecez bakalim neler değişti. .sizin durum ne hangi seviyedesinz??arkadaşlar tedaviler nasıl gidiyor. Kimseden ses çıkmıyor neler yaptınız
ayyy hadi hayırlısı canım bizi de bilgilendir olur mu bizim daha 1 buçuk ay oldu tahminen bayramdan sonra gidicez. İnşallah ilerleme olmuştur. İnşallah doktorun yanından bir oh çekerek çıkarsınız. Rabbim yardımcımız olsun.Herkesin tedavisi devam ediyor sanirim..Bizim ilk 3ayimiz doldu sali kontrole gidecez bakalim neler değişti. .sizin durum ne hangi seviyedesinz??
Çok sağol canim güzel dileklerin için..durumu yazarim herseyin hayırlısı olsun herkes için. .ayyy hadi hayırlısı canım bizi de bilgilendir olur mu bizim daha 1 buçuk ay oldu tahminen bayramdan sonra gidicez. İnşallah ilerleme olmuştur. İnşallah doktorun yanından bir oh çekerek çıkarsınız. Rabbim yardımcımız olsun.
canım bu gün kontrolünüz vardı sanırım bize lütfen haber et son durumu olur mu. İnşallah ilerleme olmuştur.Çok sağol canim güzel dileklerin için..durumu yazarim herseyin hayırlısı olsun herkes için. .
Eylul gibi yaptiracaktik ama başka bi sıkıntı yasadik gidemedik. 7 ay sonra gittiğimizde de eşim ilaçları kafasına göre kullandığı için gerileme olmuştu. bayramdan sonra tekrar gideceğiz insallah sonuclar güzel olursa deneyeceğiz. Güzel gelişmeler olursa yazarım yine canım.canım bızde celalettın hocada tedavıye basladık bu 2 ayımız bursada yasıyoruz 8 aylık evlıyız ve azosperm duurmumuz var elogne hucrelerde tup bebek yapıldı demıssın sonuc ne oldu acaba bebegınız tuttu mu ıslem sonucu nedir ?
Maalesef canım ilerleme olmadı hatta gerileme olmuşcanım bu gün kontrolünüz vardı sanırım bize lütfen haber et son durumu olur mu. İnşallah ilerleme olmuştur.
Maalesef canım ilerleme olmadı hatta gerileme olmuşlökosit fazla cikti oda gerilemeye neden olmuş. Antibiyotik verdi inşallah geçer. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?