Erkek İnfertilitesi Celalettin Peru'da tedavi olanlar burda dertleselim... Elonge spermatidlerle tup bebek yapanlar???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba merak ettim şuan çıkış devam ediyor mu ne durumdasiniz??

Arkadaslar merhaba. Bende 4 yillik evliyim. Bende bir sikinti yok. Eşimin 2 yil onceki spermiogram testlerinde 2 adet canli 1 adet cansiz sperm cikisi oluyordu. Bu yil sadece 2-3 adet hareketsiz sperm cikiyor. 20 gun once tup bebek denedik. Simdi de sonucu bekliyoruz ama kan tahlili verdim negatif cikti. Cok uzun zamandir da celalettin hoca hakkinda yazilanlari okudum. Bize faydasi olur mu ? Cok merak ediyorum bizim durumumuzdaki arkadaslarda artis olldu mu ?

bızımde tesede alınan bıyopsı sonucuna gore soyledı kaan hocada celalettın beyde.beklıyorum bakalım cevap verırı ınsallah.celalettın bey bızede muhakkak gelın tedavı olması sart demıstı

Dün eşim celalettin hocaya muayeneye gitti.1 senedir başka bir doktorda tedavi görüyordu ve celalettin hoca tamamen yanlış bir tedavi uygulanmış demiş kafamdan kaynar sular döküldü resmen benim eşim 1 yıldız o kadar igneyi bosuna yemiş o kadar parayı boşuna harcamışız dünkü hormon testi böyle hoca hormonları sıfırlayacagız sonra arttırmak için tedavi yapacagız demiş hormınlar sadece lh hariç normal değilmi 1 yıl önce tüm değerler 0 dı fsh,lh,prolaktin,e2,testesteron şimdi lh hariç artmış ama yine hüsran

Arkadaşlar bana 9 tane ovitrelle iğne lazım Celaleddin Bey yazıyormuş sanırım istanbul esenyurttayim yazdırıp indirimli yollayabilecek var mi acaba

Merhaba celalettin hoca bize ovitrelle ve bi iğne daha verdi fakat gürkan klinikte ki ürolog bunları kullanmayın hormonlarınızı sıfırlar dedi ve biz iki aydır bi turlu cesaret edip başlayamadık diğer verdiği macun ve hapları kullanıyoruz bence faydası da oldu. Eşimin hormonları da normal. Böyle bi durum yaşayan var mı acaba.

Arkadaslar merhaba bende araniza yeni katildim celalettin beyin hastayiz wathsapp grubuna uye olmak istiyorum bende ekler misiniz acaba. Uygulamayida cok fazla bilmiyorum ozelden biriniz yazarsaniz numarami hemen yazarim
Tesekkurer arkadaslar

Rica etsem benide ekler mısınız Ben de uygulama konusunda yeniyim msj yazarsanız numaramı yazarım

arkadaşlar aranızda eşi 5.set kullanan var mı varsa set içinde hangi ilaçlar var yazabilir mi acaba? ist-ard ve actıvs biliyorum ama diğerlerini bilmiyorum
Canim benim esimde 5.seri kullaniyor ACTIVİM
KL21
IST ARD
Mg5 macun yani birde PROGENYUM KULLANİYORUZ canim

canım bızde celalettın hocada tedavıye basladık bu 2 ayımız bursada yasıyoruz 8 aylık evlıyız ve azosperm duurmumuz var elogne hucrelerde tup bebek yapıldı demıssın sonuc ne oldu acaba bebegınız tuttu mu ıslem sonucu nedir ?

Herkesin tedavisi devam ediyor sanirim..Bizim ilk 3ayimiz doldu sali kontrole gidecez bakalim neler değişti. .sizin durum ne hangi seviyedesinz??
ayyy hadi hayırlısı canım bizi de bilgilendir olur mu bizim daha 1 buçuk ay oldu tahminen bayramdan sonra gidicez. İnşallah ilerleme olmuştur. İnşallah doktorun yanından bir oh çekerek çıkarsınız. Rabbim yardımcımız olsun.

Çok sağol canim güzel dileklerin için..durumu yazarim herseyin hayırlısı olsun herkes için. .

Eylul gibi yaptiracaktik ama başka bi sıkıntı yasadik gidemedik. 7 ay sonra gittiğimizde de eşim ilaçları kafasına göre kullandığı için gerileme olmuştu. bayramdan sonra tekrar gideceğiz insallah sonuclar güzel olursa deneyeceğiz. Güzel gelişmeler olursa yazarım yine canım.

Maalesef canım ilerleme olmadı hatta gerileme olmuş lökosit fazla cikti oda gerilemeye neden olmuş. Antibiyotik verdi inşallah geçer. .

Merhaba canım hiç moralini bozma. İnsallah en kisa zamanda geçer. Biliyoruz ki çok zorlu ve uzun bir süreçten ve tedaviden geçiyoruz. İlla ki zaman zaman iniş çıkışlar olabilir. Belki sperm analizinde gerileme varsa bile hormonlar düzelmiştir.

Sadece birkac öneri de bulunmak istiyorum. İlaclarinizi aksatmayin ve zamanında kullanın. Olabildiğince doğal beslenmeye çalışın. Özellikle hazır süt/süt ürünleri ve şarküteri ürünlerini kullanmamaya çalışın. Ev yapımı tercih edin yoğurt peynir vb. Doğal yumurta gibi. Bir de stresten uzak; sigarasız ve cep telefonu kullanımı az bir yaşam. ( Ben cep telefonu konusunda maalesef hala başarılı olamadım. Esim tam bir ekran bağımlısı )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…