Erkek İnfertilitesi Celalettin Peru'da tedavi olanlar burda dertleselim... Elonge spermatidlerle tup bebek yapanlar???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
2014 fransada yaptırdığimız tahliller şöyle

Fsh 6.8 Ul/L
LH 10.1 Ul/L
Prolactine 16 ng/ml
Testosterone 55.7 pmol/l - 16.1 pg/ml

2017 türkiyede yaptırdımız tahliller şöyle

Fsh 6.62 mlU/mL
LH 8.39 mlU/ml
Prolaktin 20.47 ng/mL
Testesteron 2.16 ng/ml

Değerlendirirseniz sevinirim doktorlar hepsi normal demişlerdi bize

Testesteron biraz düşük sanki. Turkiyeye gelirseniz bakırköyde ndromed var ayrıntılı sperm analizi yapıyor orada bir test verip hücrelerin durumunu ogrenebilirsiniz

Kızlar selam..Herkes ne durumda?İnşallah güzel sonuçlar alanlar vardır.Celalettin hoca ayrılacağım demişti Avicenna’dan nereye gideceğine dair bilgisi olan var mı?

Kızlar selam..Herkes ne durumda?İnşallah güzel sonuçlar alanlar vardır.Celalettin hoca ayrılacağım demişti Avicenna’dan nereye gideceğine dair bilgisi olan var mı?
Ben az önce konuştum bilgi almak için bizden bi kac tahlil istedi onlari yaptırıp gelebilirsiniz dedi ama daha randevu almadim hiç aklima gelmedi hangi hastane olduğunu sormak randevu almak için aradiğimda sorarim artik

Reactions: Lei
1 temmuzdan itibaren esenler ensar hastanesinde olacakmış. .Asistanı öyle dedi canim..

Merhaba Hala Esenler Avicenna da. Asistanıyla görüştüğünüzde randevu veriyor. Temmuz 9 a kadar yokmuş. 9 Temmuz ve sonrasına randevu veriyorlar.
Dün asistanını arayıp randevu aldım Esenler Avicenna hastanesinin adres bilgisini mesaj attı bana.

Nasıl yani doktor mu yokmuş biz yarın için randevu aldık asistanindan yarın gideceğiz insallah

arkadaşlar merhaba, tedavileriniz ne durum da
Prenses60 canım siz ne yapıyorsunuz bayadır konuşamadık
sağol canım seni sormalı. son testte elonge spermatidin ilk asaması goruldu. 2 hafta sonra tekrar kontrol var bakalım ne değismis olacak. İlerleme var ama yavaş. insallah mutlu sona ulsıcaz hepbirlikte.

Kızlar merhabalar uzun zamandır yazamadım şubat ayından beri Celalettin hocanın yanına gideceğiz raporumuz çıkarılıp tedaviye başlayacağız gidemedik bir türlü eşim belinden rahatsızdı yürüyemedi onunla uğraştık inşallah aksilik olmazsa bu ay sonuna gitmeyi planlıyoruz ocak ayında gittiğimizde fsh yüksekti 17.4 tü karışım kullandı iğneye başlayacaktık ama maalesef gidemedik bizimle aynı durumda olanlar ilerleme oldu mu inşallah

Arkadaşlar bizde randevu aldık celaleddin beye. Olumlu gelişmeler yaşayanlar varmı?

Canım biz ilaçları aldık,haftaya başlıyoruz tedaviye..3 ay sonra kontroller olacak.Bir arkadaş var o kısmetse tüp bebeğe başlayacakmış.Size yazacağım 3 ay sonunda inşallah

Canım biz ilaçları aldık,haftaya başlıyoruz tedaviye..3 ay sonra kontroller olacak.Bir arkadaş var o kısmetse tüp bebeğe başlayacakmış.Size yazacağım 3 ay sonunda inşallah
ilk sperm testinizde ne çıktı canım. yani germ oranı varsa spermatid oranı filan?

Arkadaşınızda Celaleddin beyin hastası mı tüp bebek yaptıracak olan. Ayrıca sizin durumunuz neydi. Bilgilendirirseniz sevinirim

ilk sperm testinizde ne çıktı canım. yani germ oranı varsa spermatid oranı filan?

Canım bizim tesede %12 oranında spermatid çıktı.2 ay önce yaptırdığımız sperm testinde %28 oranında spermatid bulundu.Germ hücre sayısı ise 60.000

Arkadaşınızda Celaleddin beyin hastası mı tüp bebek yaptıracak olan. Ayrıca sizin durumunuz neydi. Bilgilendirirseniz sevinirim

Canım buralarda yazan bir arkadaştı.Celalettin hocanın hastasıydı.Spermatid vardı tesede sonrasında celalettin hocaya başlamışlar işte tedavi sonrası çıkış başlamış şükür..

Canım bizim tesede %12 oranında spermatid çıktı.2 ay önce yaptırdığımız sperm testinde %28 oranında spermatid bulundu.Germ hücre sayısı ise 60.000
masallah canım durumunuz iyi. insallah hoca ile kısa zamanda olumlu sonuçlar alırsınız. biz o germe ulasmak icin 1.5 yıldır tedavideyiz. Birde elonge filancıktımı sizde?

masallah canım durumunuz iyi. insallah hoca ile kısa zamanda olumlu sonuçlar alırsınız. biz o germe ulasmak icin 1.5 yıldır tedavideyiz. Birde elonge filancıktımı sizde?

Canım geç yazdım kusura bakma.İnşallah hepimiz tez vakitte en güzel şekilde sonuçlar alırız..Yok bizde elonge falan çıkmadı canımm

Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katılıyorum. Benim eşim de azospermi hastası hormonları ve genetik testi normal olmasına rağmen 2 kez mikrotese ameliyatı oldu. Her ikisinde de beni de hazırlamalarına rağmen malesef tüp bebek tedavileri hep yarım kaldı. İkinci tese öncesi yapılan fish boyama testinde yüzde 40 haploid hücre görülmüştü. Bu testten yola çıkarak çok umutlu konuşan doktorumuz Kaan Bey eşimden alınan haploidler sonucu yumurtalar döllenmeyince belki haploid hücreye denk gelememişizdir , ya da bir şansızlık olmuştur. Bundan sonra tedavi olasılığı düşük kısa yoldan sperm banası ya da evlatlık seçeneklerini değerlendirin dedi. Çok güvendiğimiz doktordan bunları duymak bizi çok üzdü. Şuan tedavimize Celalettin Bey ile devam etmek istiyoruz . Bu konuda tedavisi olumlu neticelenenlerin destekleri bizim için çok önemli.
Teşekkürler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…