- 12 Haziran 2018
- 4
- 1
- 16
- 38
- Konu Sahibi Zara_loves
-
2014 fransada yaptırdığimız tahliller şöyle
Fsh 6.8 Ul/L
LH 10.1 Ul/L
Prolactine 16 ng/ml
Testosterone 55.7 pmol/l - 16.1 pg/ml
2017 türkiyede yaptırdımız tahliller şöyle
Fsh 6.62 mlU/mL
LH 8.39 mlU/ml
Prolaktin 20.47 ng/mL
Testesteron 2.16 ng/ml
Değerlendirirseniz sevinirim doktorlar hepsi normal demişlerdi bize
Eğer celalettin peru ya gidersek onun verdiği tahlilleri yaptırız diye duşundumTestesteron biraz düşük sanki. Turkiyeye gelirseniz bakırköyde ndromed var ayrıntılı sperm analizi yapıyor orada bir test verip hücrelerin durumunu ogrenebilirsiniz
Ben az önce konuştum bilgi almak için bizden bi kac tahlil istedi onlari yaptırıp gelebilirsiniz dedi ama daha randevu almadim hiç aklima gelmedi hangi hastane olduğunu sormak randevu almak için aradiğimda sorarim artikKızlar selam..Herkes ne durumda?İnşallah güzel sonuçlar alanlar vardır.Celalettin hoca ayrılacağım demişti Avicenna’dan nereye gideceğine dair bilgisi olan var mı?
1 temmuzdan itibaren esenler ensar hastanesinde olacakmış. .Asistanı öyle dedi canim..Kızlar selam..Herkes ne durumda?İnşallah güzel sonuçlar alanlar vardır.Celalettin hoca ayrılacağım demişti Avicenna’dan nereye gideceğine dair bilgisi olan var mı?
Kızlar selam..Herkes ne durumda?İnşallah güzel sonuçlar alanlar vardır.Celalettin hoca ayrılacağım demişti Avicenna’dan nereye gideceğine dair bilgisi olan var mı?
Merhaba Hala Esenler Avicenna da. Asistanıyla görüştüğünüzde randevu veriyor. Temmuz 9 a kadar yokmuş. 9 Temmuz ve sonrasına randevu veriyorlar.
Dün asistanını arayıp randevu aldım Esenler Avicenna hastanesinin adres bilgisini mesaj attı bana.
sağol canım seni sormalı. son testte elonge spermatidin ilk asaması goruldu. 2 hafta sonra tekrar kontrol var bakalım ne değismis olacak. İlerleme var ama yavaş. insallah mutlu sona ulsıcaz hepbirlikte.arkadaşlar merhaba, tedavileriniz ne durum da
Prenses60 canım siz ne yapıyorsunuz bayadır konuşamadık
Arkadaşlar bizde randevu aldık celaleddin beye. Olumlu gelişmeler yaşayanlar varmı?
ilk sperm testinizde ne çıktı canım. yani germ oranı varsa spermatid oranı filan?Canım biz ilaçları aldık,haftaya başlıyoruz tedaviye..3 ay sonra kontroller olacak.Bir arkadaş var o kısmetse tüp bebeğe başlayacakmış.Size yazacağım 3 ay sonunda inşallah
Arkadaşınızda Celaleddin beyin hastası mı tüp bebek yaptıracak olan. Ayrıca sizin durumunuz neydi. Bilgilendirirseniz sevinirimCanım biz ilaçları aldık,haftaya başlıyoruz tedaviye..3 ay sonra kontroller olacak.Bir arkadaş var o kısmetse tüp bebeğe başlayacakmış.Size yazacağım 3 ay sonunda inşallah
ilk sperm testinizde ne çıktı canım. yani germ oranı varsa spermatid oranı filan?
Arkadaşınızda Celaleddin beyin hastası mı tüp bebek yaptıracak olan. Ayrıca sizin durumunuz neydi. Bilgilendirirseniz sevinirim
masallah canım durumunuz iyi. insallah hoca ile kısa zamanda olumlu sonuçlar alırsınız. biz o germe ulasmak icin 1.5 yıldır tedavideyiz. Birde elonge filancıktımı sizde?Canım bizim tesede %12 oranında spermatid çıktı.2 ay önce yaptırdığımız sperm testinde %28 oranında spermatid bulundu.Germ hücre sayısı ise 60.000
masallah canım durumunuz iyi. insallah hoca ile kısa zamanda olumlu sonuçlar alırsınız. biz o germe ulasmak icin 1.5 yıldır tedavideyiz. Birde elonge filancıktımı sizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?