Erkek İnfertilitesi Celalettin Peru'da tedavi olanlar burda dertleselim... Elonge spermatidlerle tup bebek yapanlar???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cuval dolusu olunca insan tedirgin oluyor ama bosuna uzulmemize gerek yok sanirim e hocada koruyucu veriyormus zaten yok isirgan di yok devedikeniydi bunlari saglikli insanlarin kullanmasida sorun teskil etmez sanirim bazi bitkiler disinda bir cok bitkinin farkli farkli bir cok faydasi var. Mesela dusunsenize karadeniz insani paso isirgan kaynatip icer

Kızlar doğru söylüyorsunuz evet. Bu iğneyi esiniz kendisi mi vuruyor? Soguk mu vuruluyor yoksa sıcak mi, nasıl yapıyorsunuz?

Kızlar doğru söylüyorsunuz evet. Bu iğneyi esiniz kendisi mi vuruyor? Soguk mu vuruluyor yoksa sıcak mi, nasıl yapıyorsunuz?
Benim eşim iğneyi kendisi vuruyor göbeğinden ayrıca buzdolabından çıkardıktan sonra 10 dk dinlendiriyor sonra uyguluyor

Selamün aleyküm bizde celalettin Peru hocaya gitmeye düşünüyoruz gidenler bilgilendirirse sevinirim ücret falan nekadr bide bizimkisi sertolicell aranızda varmı bu hastalktn

Selamün aleyküm bizde celalettin Peru hocaya gitmeye düşünüyoruz gidenler bilgilendirirse sevinirim ücret falan nekadr bide bizimkisi sertolicell aranızda varmı bu hastalktn

zaten genellikle sertoli cell gidenler. Siz asistanı elif hanımı arayın, her bilgiyi veriyor. Yanlış yönlendirmeyeyim ben şimdi ücretler vs gibi konularda.

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Benim eşim de azosperm hastası ve hiç tese olmadık celalettin peru da tedaviye başladık. Tedavide 4. Ayımızdayız henüz bir yanıt alamadık zaten daha çok erken oldugunu düşünüyorum. Benim size bir sorum olacak. Eşimin tüm testleri normaldi hormon hipofiz vs. Tüm testleri yaptırdık. Onlar normaldi. Celalettin hoca bir de genetik test istedi bizden ve onun sonucunda eşimin fmf(ailesek akdeniz ateşi) geni taşıdıgını öğrendik. Bizim azosperm sebebimiz fmf miş yani. Zaten eşimde her kan tahlili yaptırdıgımızda yıllardır vücudunda iltihap çıkıyordu ama biz sebebini bilemiyorduk. Celalettin hoca sağolsun onun sayesinde hem iltihap sebebini hem de azosperm sebebini bulmuş olduk. Muhtemelen fmf dolayısıyla eşimin sperm testinde sürekli %100 lökosit çıkıyor ve sperm çıkışımız da olmuyor. Bizim gibi aynı sorunu yaşayıp lökositi yok edenler oldu mu aranızda? Lökosit sorununu nasıl düzelttiniz? Bu arada celalettin hoca lökosit için antibiyotik vermedi fmf için kortizon kullanmaya başladı eşim. Lökositi yok etmek için illa antibiyotik kullanmamız mı gerekiyor kafam çok karıştı

FMF hastalıgının belirtileri varmıydı eşinizde yüksek ateş gibi ?

FMF hastalıgının belirtileri varmıydı eşinizde yüksek ateş gibi ?

Hayır bizim şaşırdıgımız nokta da o oldu zaten. Sadece yıllardır normal hastalanıp doktora gittiğinde kan tahlillerinde hep iltihap çıkardı bunun dışında behçet hastalığına bağlı olarak bazen küçük yaralar çıkardı iyileşirdi vs. Fakat akdeniz ateşinin en önemli belirtisi karın ağrısıdır ateşli hastalık geçirir gibi ateşin bariz yükselmesidir bizim öyle bir problemimiz yoktu. Ama eşim sürekli terler bu mevsimde bile camları açar ter boşaltır yani anormal derecede vücudu sıcak basardı hep.

Merhaba kızlar. Biz de Celalettin beye gitmeyi düşünüyoruz ve araştırıyoruz. Eşime anlatınca tabi soruları oldu.
Hormon seviyelerini tamamen sıfırlarsa aylarca kadın gibi hissedersem!!!!!(adam haklı)
Bir de biz 7 yıl önce Fatih teki bir eczaneden böyle bir bitki kürü almıştık, taa o zaman 500 tl tutmuştu. Eşim onu ancak bir hafta kullanabildi o da gece gündüz kusarak. Tadı gerçekten çok kötüydü, bunlarınki nasıl? Hap gibi mi, macun mu, tablet mi?

canım benım esımde celalettın beyde gecen ay sıfırlanmıstı hormonlar ama performasnta sıkıntı yok yanı kadın gıbı falan hıssetmıyo : ) macunu kullanıyo esım ballı baharatlı bı tadı var 4 aydır kullanıyo dıgerlerı kapsul seklınde verdıgı bıtkıseller onlarda sorun olmuyor.

Çok teşekkür ederim. Bir de eşimde yıllardır kanal tıkanıklığı var. Testlerde sıvı miktarı yani volüm 1 bile çıkmıyor, 0.5 0.3 çok fena. Tüp doktorları aneliyatın başarılı olmadığını söyledi. Acaba Celalettin beye gidip bu konuda tedavi olan var mıdır?

muhakkak vardır gıden.ıstersenız celalettın beyı telefonunfan arayın hemen acar cunku ılgılenır.sız sorunu anlatın ona gore bırsey soyler zaten sıze

Çok sevindim senin adına canım.

iyi akşamlar arkadaşlar celalettin beye randevu almak istediğimizde bize anlaşmalı olduğu yerden doppler çektirilmesi gerektiğini söylediler. eşi doppler çektiren var mı aranızda nasıl bir işlem,

kızlar selamlar benim eşim olispermi hastası fsh 32 sperm sayısı çok değişken ama 2-5 milyon arasında gidip geliyor. daha önce tedavi görenlere bi sorum olucak sizce bu sayılarla doğla yolla hamile kalabilir miyim tedavi olanlar lütfen sonuç söylesinler

allah ol der ıse olur neden olmasın ama bunun ıcın hep bır beklentı ıcınde olman lazım tıbben bu olanak cokca zor

kadın gıbı hissetmek derken? boyle bir mantık yok sakunya hanım horöonlar sıfırlanıyor ama erkekler bunu farketmıyor bılee bu tedavısız sekılde olusan bır ıktıdarsızlık oluyor ve tdavı ıle ortadan kalkıyor en fazla goguslerı acır onu hıssettıgınız dede doktor hemen hap verıyor ve acı hemen gecıyor hormonal degerler ile ilgili bunlar malesef birseyler elde edebilmek için malesef herseye katlanmamız gerek erkekde bayanda hoca hcg tedavısı yapıyor hem hormon verıp hem fıtoterapı verıyor ılacları devler karsılıyor fıtoterapi kısmıda 1000 tl veya kuısurlu bır rakam tutuyor macunlar kapsuller vs verıyor bızde ımmotıl varken suan harektlı spermler cıkmaya basladı tedavı cok guzel gıdyıor sukur tabı herkesın bunyesı ve verecegı cevap farklı olabılır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…