- Konu Sahibi Zara_loves
-
Bizim de ilk %6 spermetid vardı canım bize 1. seti vermişti...Hangi set olduğunu bilmiyorum, eşim dün tek başına gitti ve dönüşü sabaha karşı oldu, şehir dışından gittiği için. Ben de sabah işe geldim, oturup konuşamadık doğru düzgün. Testleri yolladı, ilaçlar için ilgili kişiyle görüştü. Bunları biliyorum sadece. Hangi setmiş onu bilemiyorum. %6spermatid var bizde. yavaş yavaş artar diye umut ediyorum.
Olabilir canım doğrudur..Şimdi bizim bu 5. Sette kullandığımız Merional ve Ovitrelle iğnede mi hormonları sıfırlayacak?
Evet cnm biz de ilk 3.ay'ımızda 1.set kullanmıştık şimdi yeni 2.sete geçtik..1.seti vermiş kızlar. Bugün kargoya verilecekti ilaçlar ya bakalım. Heyecanlıyım :)
Bunlar böyle gelişme oldukça bir üst sete mi geçiliyor?
Evet cnm biz de ilk 3.ay'ımızda 1.set kullanmıştık şimdi yeni 2.sete geçtik..
Ay canım hadi inşallah çok güzel haberler ver bizede :) en kısa zamanda al güzel haberikızlarr dün hocadaydım kontrolde hamd olsun tup bebege hazırsınız artık deneyebnilirsiniz ne bekliyorsunuz dedı sabırsızlıkla beklıyorum deneyecegımız o gunu sabırla yola devam rabbım kaldıramayacagımız yukler yuklemesın ınsallah
Ay canım hadi inşallah çok güzel haberler ver bizede :) en kısa zamanda al güzel haberi
Öyle canım ama bak büyük kısmını aşmışsınız eşine destek ol ve bol bol dua okuinşallah canım allah herkese banada sızlerde nasıp etsın ınsallah bıran once c ok zor bu durum
Çok sevindim sizin adınıza güzel haberlerle biz de mutlu oluyoruz :)kızlarr dün hocadaydım kontrolde hamd olsun tup bebege hazırsınız artık deneyebnilirsiniz ne bekliyorsunuz dedı sabırsızlıkla beklıyorum deneyecegımız o gunu sabırla yola devam rabbım kaldıramayacagımız yukler yuklemesın ınsallah
Sen bide o zor durumu bana sor her geçen gün biraz daha tükeniyoruminşallah canım allah herkese banada sızlerde nasıp etsın ınsallah bıran once c ok zor bu durum
Canım eczacıya whatsappdan yaz o sana söylüyor. İğneleri bize pazartesi perşembe demişti. Ayrıca onları dolapta muhafaza et.. şimdi farklı falan olur sen en iyisi eczacıya yaz o cevap veriyor hemenKızlar celalettin hocanın 1.seti bugün elimize ulaştı çok şükür. Yarın başlayacağız nasipse ama ben bunların nasıl kullanılacağını anlayamadım. Daha önce kullananlar bana yardımcı olabilir mi lütfen?
Devit
Dostinex
Magnimore
bu 3 ilacın kullanımı değişik galiba?
Sonra bitkisel karışımlar var, 1 tane ısırgan, 1 tane at kuyruklu, 2 tane de devedikeni. Bunların ne olduğunu anlayamadım ben, nasıl kullanılır, ne sıklıkla kullanılır?
Bir de iğneler var bir kutu dolusu, onları nasıl ve ne zaman ve nereden vurdurucaz?
Lütfen kızlar, tecrübeli olanlar yardımcı olursa çok mutlu olurum, başlayalım biz de artık.
Canım eczacıya whatsappdan yaz o sana söylüyor. İğneleri bize pazartesi perşembe demişti. Ayrıca onları dolapta muhafaza et.. şimdi farklı falan olur sen en iyisi eczacıya yaz o cevap veriyor hemen
Bende çok garipsedim. İlk görünce küçük bir kutu bekliyordum. Sonra bir baktım kargocu koliyle geliyor. Korkmadım desem yalan olur. Hem endişelendim hem üzüldüm. Sonra da dedim ki kendi kendime sonuçta bunlar 3 aylık ilaç. ve de hocanın branşı iç hastalıkları zararı olsa vermez dedim. öyle diye diye 7 ay olacak. İnşallah sonu güzel olur İnşallah Rabbim bizi mükafatlandırır. Çok üzülüyorum önce tansel hoca sonra kaan hoca derken göbeği delik deşik oldu. artık bacağından yapıyor iğnesiniTamam canım eczacıya da sorayım teşekkür ederim. Ne kadar çok ilaç varmış. Bu kadar kutu ilacı bir arada görünce garipsedim. Çocuk yapacağız derken organlara zarar vermesek bari.
Bende çok garipsedim. İlk görünce küçük bir kutu bekliyordum. Sonra bir baktım kargocu koliyle geliyor. Korkmadım desem yalan olur. Hem endişelendim hem üzüldüm. Sonra da dedim ki kendi kendime sonuçta bunlar 3 aylık ilaç. ve de hocanın branşı iç hastalıkları zararı olsa vermez dedim. öyle diye diye 7 ay olacak. İnşallah sonu güzel olur İnşallah Rabbim bizi mükafatlandırır. Çok üzülüyorum önce tansel hoca sonra kaan hoca derken göbeği delik deşik oldu. artık bacağından yapıyor iğnesini
Canım öncelikle inşallah tedaviniz çok güzel sonuçlar verir birincisi ilaçlar üç aylık oldugu için normal çok fazla olması ikinciside sonuçta çoğunluğu bitkisel yani bitkilerden yapılmış ve vitamin olan ilaçlar bende sanmıyorum bi zararı olsunKızlar celalettin hocanın 1.seti bugün elimize ulaştı çok şükür. Yarın başlayacağız nasipse ama ben bunların nasıl kullanılacağını anlayamadım. Daha önce kullananlar bana yardımcı olabilir mi lütfen?
Devit
Dostinex
Magnimore
bu 3 ilacın kullanımı değişik galiba?
Sonra bitkisel karışımlar var, 1 tane ısırgan, 1 tane at kuyruklu, 2 tane de devedikeni. Bunların ne olduğunu anlayamadım ben, nasıl kullanılır, ne sıklıkla kullanılır?
Bir de iğneler var bir kutu dolusu, onları nasıl ve ne zaman ve nereden vurdurucaz?
Lütfen kızlar, tecrübeli olanlar yardımcı olursa çok mutlu olurum, başlayalım biz de artık.
Kızlar ya ben ne yapayım benim eşim bir de kemoterapi görmüş birisi her gün acaba ilaçların eşime bir zararı olur mu diye endişeyle yaşıyorum Rabbim büyük inşallah hiçbir şey olmayacak diyorum ama içim içimi yiyor yine deAllah yardımcıları olsun insallah. Ben de kutuyu açtığımdan beri düşünüyorum inanir misin, kocam, hayat arkadasim o benim, çocuk icin ona zarar vermemeliyim diye kafamda kırk tilki dolaşıyor. Napayim ben kocam olmadan çocuğu ki. O benim her şeyim, bütün hayatım. Ama sen de doğru söylüyorsun. hocanın branşı bu zaten. Allah bizleri birbirimize bağışlasın yuvamızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?