- 6 Eylül 2016
- 229
- 128
- 103
- Konu Sahibi Zara_loves
-
Tüp bebeği nerde yaptırıyorsunuz canım?Bugün içim çok sıkılıyor öyle umutsuz ve mutsuzum ki..Normalde hiç böyle değilimdir ama..Hiç bir şeye keyfim yok.Sizin için çok ama çok sevindim Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda yavrunuza kavuşmayı nasip etsin..
Kızlar umutsuz olmayalım allahın dediği olur, bizler kendi kendimizi motive etmeliyiz. Ben ne zaman umutsuzluğa kapılsam bunları tekrar ediyorum. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah hayırlısıyla. Bizim de sebepsiz maalesef. Hiç çıkış yok. Celalettin bey vesile olur inşallah, allah hepimizin yardımcısı olsun.
Malesef bizim 1 tesemiz var.. inşallah güzel haberlerini buradan alırız canım inşallah.. Sabrın sonu selametEŞİM KEMOTERAPİ VE RADYOTERAPİ SONUCU BU SEKIDLE OLUYOR COCUKKEN OLDUGU TEDAVI SONUCU İMMOTİL CIKIYORDU HEP TEK TÜK 6 AYLIK TEDAVI SONUCU HAREKETLER ARTTI CANLI ORANI ARTTI DONDURULMAYA BASLANDI TUP BEBEK ICIN HIC TESEMIZ YOKTU BIZIM EN BUYIK SANSIMIZ TESESIZ OLMAMIZ
İlk defa senden böyle olumsuzluk duyuyorum canımm. Sıkılma üzülme lütfen hava çok kasvetli o yüzden öyle o mutsuzluğun umutsuzluğun.Tüp bebeği nerde yaptırıyorsunuz canım?Bugün içim çok sıkılıyor öyle umutsuz ve mutsuzum ki..Normalde hiç böyle değilimdir ama..Hiç bir şeye keyfim yok.Sizin için çok ama çok sevindim Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda yavrunuza kavuşmayı nasip etsin..
TEDAVİYİ AKSATMADAN DEVAM EDIN INSALLAH OLACAK BIZIM 6 AYDA YANIT VERDI SABIRLA DEVAM
Kızlar umutsuz olmayalım allahın dediği olur, bizler kendi kendimizi motive etmeliyiz. Ben ne zaman umutsuzluğa kapılsam bunları tekrar ediyorum. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah hayırlısıyla. Bizim de sebepsiz maalesef. Hiç çıkış yok. Celalettin bey vesile olur inşallah, allah hepimizin yardımcısı olsun.
İlk defa senden böyle olumsuzluk duyuyorum canımm. Sıkılma üzülme lütfen hava çok kasvetli o yüzden öyle o mutsuzluğun umutsuzluğun.
Olur mu canım öyle. Birbirimize söylüyoruz dertleşiyoruz bir günümüz bir günümüze uyacak diye birşey yok. Seni havalar mutsuz etmiş.. Ben de aynı öyle eşimle bunları zaten dertleşemem burda sizlerle paylaşıyorum. Bizi ençok biz anlıyoruz çünkü.Evet canım ilk kez..Nedendir bilmiyorum belki de dediğin gibi..Burası benim içinde ailemden öte olduğu için,sadece siz anlayabileceğiniz için buraya yazdım.Sizlerinde moralini düşürdüysem özür diliyorummRabbim başka dert vermesin,çaresiz dertlerle imtihan etmesin..
Olur mu canım öyle. Birbirimize söylüyoruz dertleşiyoruz bir günümüz bir günümüze uyacak diye birşey yok. Seni havalar mutsuz etmiş.. Ben de aynı öyle eşimle bunları zaten dertleşemem burda sizlerle paylaşıyorum. Bizi ençok biz anlıyoruz çünkü.
başladınızmı cnm tüp bebege ?EŞİM KEMOTERAPİ VE RADYOTERAPİ SONUCU BU SEKIDLE OLUYOR COCUKKEN OLDUGU TEDAVI SONUCU İMMOTİL CIKIYORDU HEP TEK TÜK 6 AYLIK TEDAVI SONUCU HAREKETLER ARTTI CANLI ORANI ARTTI DONDURULMAYA BASLANDI TUP BEBEK ICIN HIC TESEMIZ YOKTU BIZIM EN BUYIK SANSIMIZ TESESIZ OLMAMIZ
Geçenlerde bende de aynısı olmuştu. Hamile bebek konuları bile gözüme batar oldu ki hiç rahatsız olmam çünkü çocuk istiyorum tabii ki ama öyle olmazsa olmaz demiyorum. Buna rağmen o kadar rahatsız etti ki bebek konuşan insanlar bütün hırsımı evde gerginlik çıkararak yansıttım eşime maalesef. Resmen sinirlerim alt üst oldu çok uzun zamandır böyle ağlamamıştım ve kendimi boş hissetmemiştim. Ertesi gün o kadar kızdım ki kendime. Eşime açık açık söylemesem de o tabii ki anladı içten içe. Onu da üzdüm diye iki kere kızdım kendime sonra.Aynen öyle canım doğru..İlk kez etrafımdaki hamile muhabbetleri,çocuk muhabbetleri beni rahatsız etti bugün..o yüzden galiba birazda.Acilen evime gidip Meryem suresini okumam gerekiyor.Bana en iyi moral öyle oluyor,kendimi çok ama çok iyi hissediyorum.Rabbim büyük..
İlk defa mi gittiniz canım ilk gittiyseniz bencede spermatidler zamanla sperme dönüşecektir inşallahKızlar dün eşim celalettin bey ile görüştü. Tüm testleri inceledikten sonra umutlu konuşmuş. Spermatid oluşumu var %6. Spermatoza yok. Hoca demiş ki en azından hücrelerin var, bu şekilde normal çıkış sağlayanlar oldu. Ne diyorsunuz, benzer durumda olan var mıydı?
İlk defa mi gittiniz canım ilk gittiyseniz bencede spermatidler zamanla sperme dönüşecektir inşallah
Geçenlerde bende de aynısı olmuştu. Hamile bebek konuları bile gözüme batar oldu ki hiç rahatsız olmam çünkü çocuk istiyorum tabii ki ama öyle olmazsa olmaz demiyorum. Buna rağmen o kadar rahatsız etti ki bebek konuşan insanlar bütün hırsımı evde gerginlik çıkararak yansıttım eşime maalesef. Resmen sinirlerim alt üst oldu çok uzun zamandır böyle ağlamamıştım ve kendimi boş hissetmemiştim. Ertesi gün o kadar kızdım ki kendime. Eşime açık açık söylemesem de o tabii ki anladı içten içe. Onu da üzdüm diye iki kere kızdım kendime sonra.
Bazen oluyor demek ki sinir katsayısı artıyor. Allaha sığınmak gerek, nefsimize uymamak gerek inşallah.
başladınızmı cnm tüp bebege ?
İşallah cnmHENÜZ BAŞLAMADIK CANIM DAHA KALITELI SPERM BEKLIYORUZ CIKIS OLMAZ ISE BIR KAC AY SINRA INSALLAH DENEMEK ISTIYORUZ TUP BEBEK RABBİM SİZLERDE BU DUYGULARI YASATSIN INSALLAH
Evet canım aynen katılıyorum..Sonra zaten yükü olan eşime daha da yük bindiriyorum.Hep olumlu bakmaya devam edeceğiz.Allah’a sığınacağız ötesi yok zaten..Bugün iyiyim çok şükür :) Hepinize Hayırlı Cumalar ayrıca..bizde Celalettin hocada tedavideyiz.Tese de %10 spermatid çıkmıştı.Sonra hocanın istediği yerde verdiğimiz testte %28 spermatid ve tedaviye başladık..Bakalım Ekim 17 de ilaçlar bitiyor be kontrole gideceğiz..Size 5. Set mi verdi?
Hangi set olduğunu bilmiyorum, eşim dün tek başına gitti ve dönüşü sabaha karşı oldu, şehir dışından gittiği için. Ben de sabah işe geldim, oturup konuşamadık doğru düzgün. Testleri yolladı, ilaçlar için ilgili kişiyle görüştü. Bunları biliyorum sadece. Hangi setmiş onu bilemiyorum. %6spermatid var bizde. yavaş yavaş artar diye umut ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?