- 30 Ekim 2013
- 366
- 187
- 303
- Konu Sahibi Zara_loves
-
Kan tahlili sonucumuza bı bakarmisiniz FSH 16.51 -östradiol(E2)D20-testesteron 273 eşim azospermi mikrotese oldu ama cks olmadı hiçbir tedavi olmadan direk ameliyat oldu celalettin hocaya attım sonucu sperm üretim sistemi çalışmıyor dedi bu durumda olup düzelen varmı acaba
LetrolArkadaşlar merhaba..Eşi Letrol isimli ilacı kullanan var mı?Celalettin hoca bize verdi de tam anlayamadım..
Merhaba bizim morfoloji ve gareket sıkıntımız vardı bi vitamın ve 6e dıye bı bitkisel macun önerdı bız gıtmedık maıl attım kendısıne sıze de bu şekilde macun önerdımıMerhaba bizde geçen hafta görüştük dr beyle bizede ayni şekilde üç aylik ilaç ve bitkisel tedavi verdi üc ay sonra geri gidicez tabi biz fransada kaldiğimiz için biraz zor olur ama insallah sonuç aliriz. Bizim tahlillere hizli hizli bakti yani detayina fazla girmedi ilaclari yazdi üc ay sonra yine gelin dedi benim anladiğim kadariyla herkese ayni tedavi veriyor. Insallah hepimiz için hayirli olur
Hocanın telefonu hemen açacağı fikrine katılmıyorum. Çünkü geçen hafta hem WhatsApp tan mesaj attık hem de aradık. Çevrimiçi olduğu halde mesaja bakmadı, telefonu da açmadı. 2 ayda huyu değişmiş demek, ya da hastaları arasında ayrım yapıyor. Halbuki muayene ücretini tıkır tıkır elden alıyor vergisiz komisyonsuz mis gibi...muhakkak vardır gıden.ıstersenız celalettın beyı telefonunfan arayın hemen acar cunku ılgılenır.sız sorunu anlatın ona gore bırsey soyler zaten sıze
Ben faceden yazdım beni ara dedi pazar günü aradım acti konuştuk ama müsait değildi hemen bahsedin dedi kendinizden bahsetim anlattım durumumuzu. Bir tedavisi varmı yokmu bizim gibi olup sperm ckisi olan varmı yoksa boşuna umitlenmeyelim dedim tabiki var hemde çok dedi.Hocanın telefonu hemen açacağı fikrine katılmıyorum. Çünkü geçen hafta hem WhatsApp tan mesaj attık hem de aradık. Çevrimiçi olduğu halde mesaja bakmadı, telefonu da açmadı. 2 ayda huyu değişmiş demek, ya da hastaları arasında ayrım yapıyor. Halbuki muayene ücretini tıkır tıkır elden alıyor vergisiz komisyonsuz mis gibi...
Letrol
E2 hormonunun artisini baskilamak icin
Kullanilir
E2 östrojen kadinlik hormonudur asiri
Yukselmesi memelerde hassasiyet gosterir ...
merhaba bu germ hücre spermatid vd nasıl anlaşılıyor,6. tedavimiz ve hiç böyle bir şey yapılmadıArkadaşım hocanın tedavi yolu bu zaten önce sifirlamak sonra dışardanhormon vermek. Biz ilk gittik 4000 germ vardı 2.gidisimizde 6000 germ oldu şimdi 6.Ay bitti yüzde 6 spermatid oldu.tabi fsh lhsıfır suan. Şimdi ovitrele ek merinol iğne verdi estradiol çok yükseldi bizde de sordum normal dedi üretim olması için gerekli dedi. Aslında telefonlara falan bakar cevapta verir o gün öyle denk gelmiştir yoğun ya adam elif hanımı tekrar arayın gorusturur muhakkak
andromedde yapılan tahlılde cıkıyor.orda yazarmerhaba bu germ hücre spermatid vd nasıl anlaşılıyor,6. tedavimiz ve hiç böyle bir şey yapılmadı
Ayrıntılı sperm testi yapılıyor canım celalettin perunun hastaları İstanbul da Andromed de veriyor testi. Yapan başka laboratuvar lar vardır Mikrogen gibi.merhaba bu germ hücre spermatid vd nasıl anlaşılıyor,6. tedavimiz ve hiç böyle bir şey yapılmadı
Cnm tşk. ederim cevabın için. Ovitrelle pazartesi Perşembe alınıyorArkadaşım hocanın tedavi yolu bu zaten önce sifirlamak sonra dışardanhormon vermek. Biz ilk gittik 4000 germ vardı 2.gidisimizde 6000 germ oldu şimdi 6.Ay bitti yüzde 6 spermatid oldu.tabi fsh lhsıfır suan. Şimdi ovitrele ek merinol iğne verdi estradiol çok yükseldi bizde de sordum normal dedi üretim olması için gerekli dedi. Aslında telefonlara falan bakar cevapta verir o gün öyle denk gelmiştir yoğun ya adam elif hanımı tekrar arayın gorusturur muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?