Erkek İnfertilitesi Celalettin Peru'da tedavi olanlar burda dertleselim... Elonge spermatidlerle tup bebek yapanlar???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kan tahlili sonucumuza bı bakarmisiniz FSH 16.51 -östradiol(E2)D20-testesteron 273 eşim azospermi mikrotese oldu ama cks olmadı hiçbir tedavi olmadan direk ameliyat oldu celalettin hocaya attım sonucu sperm üretim sistemi çalışmıyor dedi bu durumda olup düzelen varmı acaba

1. Esinizin azosperm nedeni bellimi ?
2. Fsh cok yuksek degil bu guzel
3. Testesteron dusuk
4. Tese olmasaniz iyimis
5. Hormonlari sizden daha dengesiz olup immotil
Sperm cikislari olan arkadaslarimiz var celalettin
Hocaya baslamanizi oneririm
Detayli sperm analizinde tesede cikmasa bile
Sperm yakalanabiliyor ...
Zaten baska tedavi uygulayan doktorda yok
Bildigim kadari ile

Arkadaşlar merhaba..Eşi Letrol isimli ilacı kullanan var mı?Celalettin hoca bize verdi de tam anlayamadım..

Arkadaşlar merhaba..Eşi Letrol isimli ilacı kullanan var mı?Celalettin hoca bize verdi de tam anlayamadım..
Letrol
E2 hormonunun artisini baskilamak icin
Kullanilir
E2 östrojen kadinlik hormonudur asiri
Yukselmesi memelerde hassasiyet gosterir ...

Merhaba bizim morfoloji ve gareket sıkıntımız vardı bi vitamın ve 6e dıye bı bitkisel macun önerdı bız gıtmedık maıl attım kendısıne sıze de bu şekilde macun önerdımı

muhakkak vardır gıden.ıstersenız celalettın beyı telefonunfan arayın hemen acar cunku ılgılenır.sız sorunu anlatın ona gore bırsey soyler zaten sıze
Hocanın telefonu hemen açacağı fikrine katılmıyorum. Çünkü geçen hafta hem WhatsApp tan mesaj attık hem de aradık. Çevrimiçi olduğu halde mesaja bakmadı, telefonu da açmadı. 2 ayda huyu değişmiş demek, ya da hastaları arasında ayrım yapıyor. Halbuki muayene ücretini tıkır tıkır elden alıyor vergisiz komisyonsuz mis gibi...

Ben faceden yazdım beni ara dedi pazar günü aradım acti konuştuk ama müsait değildi hemen bahsedin dedi kendinizden bahsetim anlattım durumumuzu. Bir tedavisi varmı yokmu bizim gibi olup sperm ckisi olan varmı yoksa boşuna umitlenmeyelim dedim tabiki var hemde çok dedi.

Ama herkesde kesin olcak diye birşey yok tabi Allah nasip ederse olur o sadece bir aracı gelin görüşelim dedi celalettin hoca

Letrol
E2 hormonunun artisini baskilamak icin
Kullanilir
E2 östrojen kadinlik hormonudur asiri
Yukselmesi memelerde hassasiyet gosterir ...

Arkadaşım ben sana cevap yazmayı unutmuşum kusura bakma..Çok teşekkür ederim cevabın için

Kızlar daha önce de yazmıştım Celalettin Peru da tedavideyiz haftada 2 ovitrelle ile 2 ayda FSH ve lh 0 a düştü. Kendisini aradık ama açmadı teli WhatsApp a da cevap vermedi. Sekreteri vasıtasıyla ulaştık kendisine. Aynen devam edin gelince ikinci iğneye geçeriz dedi. Kontrole de daha var. Daha önce bunları yaşayan arkadaşlar lütfen bilgi verin. Bu aşamada hangi iğne veriyor. Sonra esim gidip test yaptirdiginda birşey çıkma ihtimali varmı, şöyle ki bu hormonlar sperm üretimini uyaran hormonlar biz bunları sifirladik bu durumda nasıl sperm üretecek vücut. Bilenler cevap yazsın lütfen. Teşekkür ederim.

Arkadaşım hocanın tedavi yolu bu zaten önce sifirlamak sonra dışardanhormon vermek. Biz ilk gittik 4000 germ vardı 2.gidisimizde 6000 germ oldu şimdi 6.Ay bitti yüzde 6 spermatid oldu.tabi fsh lhsıfır suan. Şimdi ovitrele ek merinol iğne verdi estradiol çok yükseldi bizde de sordum normal dedi üretim olması için gerekli dedi. Aslında telefonlara falan bakar cevapta verir o gün öyle denk gelmiştir yoğun ya adam elif hanımı tekrar arayın gorusturur muhakkak

merhaba bu germ hücre spermatid vd nasıl anlaşılıyor,6. tedavimiz ve hiç böyle bir şey yapılmadı

merhaba bu germ hücre spermatid vd nasıl anlaşılıyor,6. tedavimiz ve hiç böyle bir şey yapılmadı
Ayrıntılı sperm testi yapılıyor canım celalettin perunun hastaları İstanbul da Andromed de veriyor testi. Yapan başka laboratuvar lar vardır Mikrogen gibi.

Cnm tşk. ederim cevabın için. Ovitrelle pazartesi Perşembe alınıyor
Merional galiba diğeri hangi günler alınıyor. Bir de dozu ne acaba

canım merıonal ıcın carsamba cumartesı dedı bıze dozu tek doz onla ılgılı bısey demedı toz la suyu ayrı karıstırıp yapılacak ıcınden ıgnesıde cıkmıyo sınır oldum :) ovıtrelle en guzelı cıkar yap at :) buna bıde ıgne enjektor ara

Arkadaşlar bizde yeni öğrendik azosperm olduğumuzu.celaleddin perudan randevu aldik daha gitmedik ama.hormonlarda bi sorun yok inhibinB 77.40 dopplerda da bi sorun çıkmadi.yorumlarsaniz sevinirim yardımcı olacak arkadaşlar varmıı.

canım baslangıc olarak bence cok ıyı bı 6 ay sonra elonge spermatıdde ckar sızde bence .bız sızın bu duruma 6 ay tedavı sonrası geldık .ınhıbınde cok guzel sızın.ınsallah guzel sonuclar alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…