Erkek İnfertilitesi Celalettin Peru'da tedavi olanlar burda dertleselim... Elonge spermatidlerle tup bebek yapanlar???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba canım bizde giymeyi düşünüyoruz nasıl ulaşırız acaba bı bilgin varmı?
Ben int sayfasindan numarasini aldim vatsaptan gorusgum kendisiyle asistanin numarasini gonderdi esim gorustu gunu belli degil ama gelecek ay gitmeyi dusunuyoruz ordan ulasabilirsin kendisine

Ben int sayfasindan numarasini aldim vatsaptan gorusgum kendisiyle asistanin numarasini gonderdi esim gorustu gunu belli degil ama gelecek ay gitmeyi dusunuyoruz ordan ulasabilirsin kendisine
Çok teşekkür ederim canım rabbim yardımcımız olsun inşallah

Merhaba arkadaşlar bizde Celalettin Peru ya gidiyoruz 1 senedir. ilk başta %2 olan spermatid şu an %22 oldu. 1 yıl içinde sadece bir defa sperm çıkışı oldu 1 tane. daha sonra ki kontrollerimizde ilerleme var fakat dışarı çıkmamış sonucunu söyledi.
önümüzdeki 3 ay sonraki kontrolümüzde tüp bebek için hazırlanabiliriz dedi doktor.
Aranızda sizin de Celalettin hocaya gideniniz var mı ve bir whatsapp grubu var mı?

Merhabalar.. benim eşimde tedavi görüyorum dr Celalettin beyde.. benide watsapp gruba ekleyebilir misiniz ?
İnşaAllah sonuçlar en iyi şekilde alınır. Bizimde 1 senemiz olacak nasipse

Bizim sorunumuz azf delasyonları vardı genetik problem yani. Şimdi genetik yapıyı düzenlenmesi için iğne ve ilaçlar verildi sizin neydi ?

Slm arkadaşlar. Bizde çocuk için celaleddin Peru ya gitmeyi düşünüyoruz.Ankara da yaşıyoruz. Gidenler şuan nerde çalısıyo muayene ücreti tedavi sürecindeki ücret nasıl çok mu pahalı maddi olarak çok iyi değiliz bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba

merhaba, dr İstanbul Esenler Avicenna hastanesinde çalışıyor. hastane muayene ücreti 120 tl. (zam geldi mi bilmiyorum bu ay gitmedik henüz) tedaviye başlarsanız her üç ayda bir kontrol e çağırır kan tahlili ve spermiogram testi ister kan tahlillerinı istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz ama spermiogram onun yönlendirdiği bi labaratuvar dan yapılıyor(istanbul da) ücreti 400 tl (detaylı olduğu için biraz yüksek diğerlerine göre) ilaç tedavisi de genelde iğne ve bitkisel hap veriyor, iğnelerin çoğunu devlet karşılıyor ücretsiz. Bitkiseller ise kişiye göre değişir bizim aldığımız 3 çeşit bitkisel ilaç var üçünün toplamı 500 filan yani her ay ilaç için 500-600 tl üç ayda birde muayene ve testler 500-600 tl filan dediğim gibi kişiye göre değişebilir sizin sorun ne bilmiyorum bizim tedavide uygulananlar böyle umarım yardımcı olabilmişimdir. hayırlı günler diliyorum..

Allah razı olsun kardeşim saolun çok yardımcı oldunuz... Bende pko var eşim de de sperm 1 milyon hareketlilik sıfır... Tüp bebek istiyoruz ama bu değerlerle ona da güvenemiyoruz... Celaleddin hocaya gitmeyi düşünüyoruz bakalım biraz maliyeti faxla olacak ama hayırlı sonuç alalım da tek... Birde eşim kendisi gitmek istiyo bayanında gitmesi gerekir mi acaba bana gerek yok diye düşünüyor

belki sizin maliyet daha az olur ilaç açısından en azından çünkü bizimki genetik sorun baya zor diğer hastalıklara göre. eşinizle gitmek zorunda değilsiniz kendiniz için de bir çare sormayacaksanız tabi. size kalmış yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…