Erkek İnfertilitesi Celalettin Peru'da tedavi olanlar burda dertleselim... Elonge spermatidlerle tup bebek yapanlar???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz ilk gittigimizde pellette vardi sonra ki testte cikmadi en son ki testte cikti 7 ay olacak tedavide

Canım yeni gördüm doktor tüp bebek dedi direk , aşılama olmaz bende tüp yaptım tuttu ama düşük ile sonuçlandı dondurulmuş embriyoda oluşmadı yani bir arkadaş yazdı burda normal yolla gebelik olur diye bende tecrübeli insanlardan fikir alıyorum

WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!

Merhabalar bizde azospermi var celalettin bey e gitmeyi dusunuyoruz su an en iyi sonuclar ondan alinmis anladigim kadariyla benim esimde fsh yuksek e2 yulsek t.testesteron dusuk varikosel 3.derece ve epididim kist i var ne kadar drlara gittiysek hep tese caresi yok dedi insallah bu dr la care buluruz

Merhaba canım bizde giymeyi düşünüyoruz nasıl ulaşırız acaba bı bilgin varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…