- 20 Kasım 2010
- 357
- 28
- 118
- Konu Sahibi Zara_loves
-
Mrh ne asamadasiniz celalettin peruyla.bilgi almam gerek bu doktor hakkinda bu konuda yardimci olurmusunuz.Celalettin peruya giden varmi azosperm olup acaba.Merhaba biz dün ikinci kez Celalettin hocaya gittik esimin hormonlari epey normale dönmüş elonge spermlerin hem sayısı artmiş hem Sperm gibi özellik gosteriyorlarmis o yüzden elonge spermle tüp bebek denemek ister misiniz dedi kabul ettik benim kan değerlerim ve hormon testlerim yapılacak inşallah bir kaç ay içinde tüp bebek deneyeceğiz. Bu bile bizi çok mutlu etti inşallah şu mübarek günde Rabbim isteyen herkese nasip etsin yüzünü güldürdü.
Sizinle gorusmek isterim bu konuda.Merhaba Kızlar
kaç zamandır yazıcam yazamadım kafam alllak bullak oldu tam umudumuzu yitirdiğimiz anda Allahım mucizesini gösterdi bize doğal yolla çıkış başladı kızlar semen analizi ilk mail geldiğinde olumsuzluk beklerken birde açtım 9 adet sperm...Dizlerimin bağı çözüldü bacaklarım tutmadı inanamadım eşimi aradım ama ağlamaktan anlatamadım sonra sakinleşip söyleyince yok o benim değildir karışmıştır dedi inanmadı o da ..sonra Celalettin hocanın yanına girince kesinlşince bzden mutlu ve şaşkını yoktu sanırım.. Rabbim ne kadar evlat hasretiyle yanan insan varsa hepsine nasip etsin evlat kokusunu... bizi de tamamına erdirsin 1 ay sonra tekrar gidicez eğer çıkış devam ederse 10 günde bir tüp bebek merkezine gidlip havuzlama yapılacak ve transfer olacak Rabbimin izniyle..Dualarınıza ve birbirimizin dualarına çok ihtiyacımız var bol bol dua edelim..Böyle durumda olupta çıkış devam edip bebek sahibi olan var mı
Bu yazıyı 15 dk önce azospermle savaşanlar bölümüne yazdım kızlar ben de sizin gibiydim hele de hormon testleri çok kötü diye düşünürken düşünün testosteron 140 larda .. Rabbim olmadık anda aydınlattı dünyamızı inananın sabredin 10 senedir bekliyorum iğne ilaç en son celalettin hoca elongelerle deneyeceğiz demişti ama şimdi normal yolla çıkış başladı Allahın izniyle isteyelim HZ.Muhammed SAV hürmetine dua edelim Rabbim sabrımızın ve ve dualarımızın gayretimizin müfakatını verecektir.Hepinizi çok seviyorum..Rabbim hepinize basip etsin ve bebeklerimizi kucağımıza almayı da..
Germ hucreler A vitaminiyle besleniyor bildigim kadarıyla canım. havuç filan çok yedir.Germ hucre degerimizi nasil artirabiliriz arkadaslar pellette 2 adet immotil sperm cikti bu ay ama daha cikarmi bilmiyoruz dua edin
Cnm normal sperm çıkmıyor ya pellette ancak cikiyorGerm hucreler A vitaminiyle besleniyor bildigim kadarıyla canım. havuç filan çok yedir.
hoca bize havuç tohumu ve ısırgan tohumunu karıstırıp bir kaşık yoğurda koy sabah aksam ye demisti. germler için
tamam iste canım normalde cıkabilmesi icin pellette gorulenlerin coğalması lazımCnm normal sperm çıkmıyor ya pellette ancak cikiyor
Bugun 3 immotil 2 motil cikti sayi cok az artmasi lazim dondurmak icin dedilertamam iste canım normalde cıkabilmesi icin pellette gorulenlerin coğalması lazım
Arkadaşlardan birinin eşinde 1 adet çıkmıştı dondurmuşlar centrium tüp bebek te nasıl dondurmazlar sonuçta zaten az sayıda ya onlarda kaybolursaBugun 3 immotil 2 motil cikti sayi cok az artmasi lazim dondurmak icin dediler
Ama kayboluyor mus cozulunce Öyle dedilerArkadaşlardan birinin eşinde 1 adet çıkmıştı dondurmuşlar centrium tüp bebek te nasıl dondurmazlar sonuçta zaten az sayıda ya onlarda kaybolursa
Nasıl kayboluyor su mu ısıtınca buharlaşsın ne saçma bahaneler bunlar. Sonuçta sizin için 1 tane de olsa çok önemli benim eşimde aZosperm tanırsın beni. İyi bir merkezde çıkanlar dondurup havuz oluşturabilirsiniz bahsettiğim arkadaşın eşi 2 hafta da 1 sperm testi veriyor havuz oluşturuyorlarAma kayboluyor mus cozulunce Öyle dediler
Ne bileyim cnm oyle dediler bize 2 tane vardi yoksa hareketliNasıl kayboluyor su mu ısıtınca buharlaşsın ne saçma bahaneler bunlar. Sonuçta sizin için 1 tane de olsa çok önemli benim eşimde aZosperm tanırsın beni. İyi bir merkezde çıkanlar dondurup havuz oluşturabilirsiniz bahsettiğim arkadaşın eşi 2 hafta da 1 sperm testi veriyor havuz oluşturuyorlar
Nasıl kayboluyor su mu ısıtınca buharlaşsın ne saçma bahaneler bunlar. Sonuçta sizin için 1 tane de olsa çok önemli benim eşimde aZosperm tanırsın beni. İyi bir merkezde çıkanlar dondurup havuz oluşturabilirsiniz bahsettiğim arkadaşın eşi 2 hafta da 1 sperm testi veriyor havuz oluşturuyorlar
Ne bileyim cnm oyle dediler bize 2 tane vardi yoksa hareketli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?