Çelik Mutfak Evyesi Olan Bayanlar

megilara

onelife,onesoul,onelove..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
3.377
26
158
Adana
benim mutfak evyemde acaip derecede su ve kireç izi var
ne yaptımsa çıkmadı
siz neler yapıosunuz?

Aynı dertten çok çektim. Hatta gidip bu işi yapan ustalarla da görüştüm belki bi temizleme maddesi vardır diye ama yok. Bi çaresini bulamadım ben. Ne kötü görünüyo o lekeler ah ah.kafamçokkarıştıkötükedihüso

benim evyem de çelik.denemedim ama limon tuzu işe yarar gibi geliyo.

Benimki de çelik evye.
Mark kireç sökücüyü bilirsiniz (fayanslar için). ıslak bir bezin üzerine biraz döküyorum
(kesinlikle direkt uygulamayın daha da lekeleniyor) onunla itice siliyorum 1-2 dk bekledikten sonra iyice duruluyor ve kurutuyorum, hiç bir iz leke kalmıyor.
Ben çok memnunum, tavsiye ederim.

limon tuzu kullanın derim benim ketıl çelik tabanlı ne zaman kireç tutsa içine limon tuzu atıyorum ve kaynatıyorum leke çıkınca ketılı yıkıyorum yıkamazsanız leke olduğu yerde kalır

marketlerde köpük kırmızı BREF satılıyor..onu sıkıp biraz bekleyip süngerin tırtıklı tarafıyla ovun pırıl pırıl oluyor...

Ah ah nerde o, ovdukça pırıl pırıl olan mermer evyeler. :26:

Bir yıllık çelik evyede oluşan lekeleri gidermek için kullandığım kimyasallar
evyeyi berbat etti. Mat ve leke izleri ile dolu.

franke marka büyük çelik evyem var kızlar. ilk 1-2 hafta bende sorun yaşadım. kayınvalidemde aynı markayı yıllardır kullandığı için ona sordum.
bana elde örülen bir elbezi verdi. bildiğiniz cifi evyeye ve ocağınızda ankastre çelikse ona döküp elde örülen bezle siliyorsunuz. sonra ıslak bir bezle durulayıp daha sonrada kuru mikrofiber bir bezle kuruluyorsunuz. bunları peşpeşe yapmanız gerekiyor yapmazsanız bez izleri kalıyor.

cif tamamen bu su damlalarını ve kireçleri çözüyor. ayrıca cifin paslanmaz çelik yüzeyler için gri fısfıslı olan bir çeşidi daha var bu kirece falan hiçte sökmüyor sadece parlak olmasını sağlıyor. bunuda alıp parlamasını sağlayabilirsiniz

merhaba bende aynı dertteydım bu bahsettiğiniz bir çok şeyi denedim evimde yarım deterjan kutuları doldu :)

ben en son cilit bang turuncu renk olanında kanaat kıldım hatta musluk baslarına sıkıp su tutuyorum . tavsıye ederım.duse kabındede cok etkılı

Benimde evyemde uzun sure bıraktığım kireç cozucuden dolayı lekeler kararmalar oluştu bundan kasıl kurtulabilrim parlaması için neler iyi geliyor bile varmi acilen buna çözüm bulmaliyim lütfen yardımcı olur musunuz???.. ….!

marketlerde satılan normal kırec cozucular yanı cıf gıbı yada benzerı urunlerı kullanabılırsınız ama porcoz gıbı urunler kullanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…