çelik tencerem ve lekeler

girlinred

Ne mutlu Türküm diyene 🇹🇷
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
16.992
33.533
798
arkadaşlar eşim geçen gün tencerede mısır patlattı. bazı yanık mısırlar tenceremin dibinde siyah nokta nokta lekeler bırakmış. cif kullandım ama çıkmadı. dörtlü tencere takımım bozulsun istemiyorum ne yapabilirim? zamanla geçer mi acaba?

tencerede bıraz sut kaynatarak yada sirkeli su ıle bır tasım kaynatıp bır gece beklet benimde basıma gelmıstı bu durum

geçmediyse yağçözle ıslatıp bekletmeyi deneyin. işe yarar diye düşünüyorum

geçmediyse yağçözle ıslatıp bekletmeyi deneyin. işe yarar diye düşünüyorum

üstteki arkadaşın dediğini yaptım sirkeli su kaynattım içinde azaldı gibi oldu sanki ama tamamen geçmedi. zaman geçti bekledi diye mi oldu acaba, hemen o akşam yapsaydım geçer miydi bilemedim. cifle bile ovduktan sonra yağçöz etki eder mi ki acaba??

kocan zamanla böyle tencerelerde mısır patlatılmaması gerektiğini öğrenecektir öğrenmezse kulacığını çekiver..lekelerin hizasına kadar sirke koy kaynat..sonra cifle

kocan zamanla böyle tencerelerde mısır patlatılmaması gerektiğini öğrenecektir öğrenmezse kulacığını çekiver..lekelerin hizasına kadar sirke koy kaynat..sonra cifle

:) hadi bismillah deyip deneyim bakıyım. sirkeli suyu bir gece bekletmemiştim kokar diye. bekleteyim bari bu sefer. üstünden zaman geçmesi bir şey fark eder mi acaba

:) hadi bismillah deyip deneyim bakıyım. sirkeli suyu bir gece bekletmemiştim kokar diye. bekleteyim bari bu sefer. üstünden zaman geçmesi bir şey fark eder mi acaba

yok yok kokmaz tencerenin kapağını kapa..ocağa koy kaynat sirkeli su koyduğun tencereyi..

Sirkeli suyu çok duydum ama denemek kısmet olmadı ama işe yarıyordur eminim

Bende denicem bunu benim çeliğinden kaynaklı diye düşünüyorum ama bakalım sirke işe yarıyacak mı_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…