• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çelişki

minnnikburun

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
147
43
13
29
Merhaba. 14+2 günlük hamileyim. Bugün doktora gittim ve cinsiyet için ilk önce erkek gibi gördüm sanırım ufak bir pipi dedi ancak sonra yakınlaştırıp detaylıca baktı ve nup teorisine göre yorumda bulunarak kız dedi galiba az önce göbek kordonu gördük dedi %80 oran kız dedi yine de cinsiyeti kimseye henüz söyleme dedi ama cok hevesliyim. Sonradan böyle değişiklikler yaşayan oldu mu yoksa besbelli kız mı dersiniz yüksek oran dediğine göre öyledir herhalde? Ne dersiniz teyzoşları :)

Merhaba. 14+2 günlük hamileyim. Bugün doktora gittim ve cinsiyet için ilk önce erkek gibi gördüm sanırım ufak bir pipi dedi ancak sonra yakınlaştırıp detaylıca baktı ve nup teorisine göre yorumda bulunarak kız dedi galiba az önce göbek kordonu gördük dedi %80 oran kız dedi yine de cinsiyeti kimseye henüz söyleme dedi ama cok hevesliyim. Sonradan böyle değişiklikler yaşayan oldu mu yoksa besbelli kız mı dersiniz yüksek oran dediğine göre öyledir herhalde? Ne dersiniz teyzoşları :)
Ay sonradan değişiklik yaşanıyor ya bence tam emin konuşana kadar söylemeyin kimseye :)

Bana da hep kız dedi yüzde 90. 16. Haftasında erkek dedi ve resmini verdi benim hala içimde sağlıkla sıhhatle olsun ikisi de ama kız mi acaba diye geçiyor 😊

Eklentiler

• 1000163548.webp
    1000163548.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 13
Back
X