Celiskili beyler..

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
hakkinda yorumlarinizi alabilir miyim?

gelgitli, bi ayrilip bi barisan, acayip mutlu zaman geciripte ya neden bilmiyorum ama aklimda soru isaretleri var diyen, psikopat adamlar hakkinda ne dusunuyoruz kizlar?

zaten söylüyormuş "kafamda soru işareti var" diye...soru işaretlerini gideren biri oluncaya kadar seninleyim demekmiş gibi geldi bana...yol verilmeli düşüncesindeyim- eğer istisnai bir durum yoksa

Hayatınızda olmazsa daha huzurlu olacağınız erkek tipleri ama ben üzülmeyi acı çekmeyi seviyorum diyorsanız o ayrı ozaman yanınızda yörenizde tutun ama yok bana göre değil diyorsanız aman diyim bulaşmayın yoksa olan sizin psikolojinize olur

ama ayrilana kadar ruhunuz duymuyo aklindaki soru isaretlerini, hersey super gidiyo bide bakmissin ayrilmissin, sonra diosun yok artik iyilesti sozler verip barisiyosun, bi sene sonra tekrar ayni olay.. napmak lazim, o kadar zaman beraber oluncada, alistiginda cok zor oluyo birakmasi, mantik istemesede geri gidiyosun sanki, baska birisini dusunemiyorum bile

Son düzenleme:
çelişkili adamlar yoktur aslında bana sorarsan

-- güvenmeyen erkekler vardır
-- evli erkekler vardır
-- uzatmalı sevgilisi olan erkekler vardır
-- gönül eğlendiren erkekler vardır
-- evlilikten korkan erkekler vardır

ben bunu böyle uzatabilirim
sizinleyken hiç sey olmayıp ta sonra böyle söylemlerle gelen erkeklerde sorun vardır "sorun"

sorun istiyorsan takıl istemiyorsan akılın yolu birdir

ama ayrilana kadar ruhunuz duymuyo aklindaki soru isaretlerini, hersey super gidiyo bide bakmissin ayrilmissin, sonra diosun yok artik iyilesti sozler verip barisiyosun, bi sene sonra tekrar ayni olay.. napmak lazim, o kadar zaman beraber oluncada, alistiginda cok zor oluyo birakmasi, mantik istemesede geri gidiyosun sanki, baska birisini dusunemiyorum bile

bi kere ayrıldıktan sonra geri dönmek en büyük hata zaten bi kitabı ilk okuduğunuzda çok heycanlıdır zevk verir size sonunu heycanla beklersiniz ama aynı kitabı tekrar okuduğunuzda sıkıcıdır olucak her şeyi ve sonunu biliyorsunuzdur... en büyük yanlış geri dönmek bence insanlar değişmez çünkü.. karşısındakini geri kazanmak için bi rol seçer kendine ve o role bürünür anlayışlı sevgili, düşünceli sevgili, eski hataları asla tekrarlamıycak sevgili rolü ama en nihayetinde yine eski haline dönücektir..

alışkanlık çok zor biliyorum hemde en iyi bilenlerdenimdir ama ona alıştığın gibi onsuzluğuda alışıyorsun sadece biraz cesaret ve zaman

Back
X