- 20 Ağustos 2021
- 1.953
- 743
- 73
Çok teşekkür ederim. Polislik olup kilolu olmayan ve değerleri iyi çıkan insanların çocuk sahibi olamamasını hala çözemedim. Tüp bebek tutmazsa yıkılırım sanırımBaşka bi sorun olmaması güzel şükür demekki zamanı var herseyin ve bu yolla gelmek istıyor mınıkbende cok bekledim her zaman duamdasınız
merhabalar benim de mayıs ayı içinde randevum var, cem hoca çok yoğun diye endişeleniyorum ama bu durumun olumsuzluğunu yaşadınız mı hiç. Bir de özel değilse sorun neydi ben amh düşüklüğü sebebiyle başvuracağım nasıl bir tedavi izleyecek merak ediyorumEvet ilk denememdi Cem hocaya gitme sebebim ablam ve uc arkadaşımın ilk tedavileri olumlu oldu orda hersey nasıp kısmet ama gittiğinizde dogru yerdeyim diyeceksiniz bencehersey cok güzel olsun tez zamanda yeşil kalp nasıp olsun inşallah
Hayırlı olur inşallah bende hep ondan endişe etmiştim hatta muayne bile ıkı dk suruyo ama inanın sorduğunuz her soruya cevap alıyorsunuz kendinizi ona bırakın o ne yol izlerse ben tamam dedim benımde amh sorunum vardı ama aynı zamanda polıplerim varmış histeroskopi oldummerhabalar benim de mayıs ayı içinde randevum var, cem hoca çok yoğun diye endişeleniyorum ama bu durumun olumsuzluğunu yaşadınız mı hiç. Bir de özel değilse sorun neydi ben amh düşüklüğü sebebiyle başvuracağım nasıl bir tedavi izleyecek merak ediyorum
Adet tarıhının ikinci günü cagrıyo ama tedaviye başlayacaksınız zaten sizi sürekli çağıracak dönerseniz nasıl olacak viTaminleri o önermişti öyle kullandım Cem hoca tavsiye etmişti hayılrı olsun inşallah güzel sonuçlanırBayanlar bir şey sormak istiyorum ben Cem beyden randevu aldım Temmuz ayı İçin . Almanya’dan geleceğim ve randevu tarihim de adetim ben işlemleri yaptırıp dönmek istiyorum iznim bir ay . Şimdi bu konuda bilgim yok . İlaçları adet olmadan önce kullanıp mı geliyoruz ben adetli geleceğim hesaplamalarıma göre ilk günü . Süreç nasıl ? İlaç kullandığınızı söylüyorsunuz sizler daha önce muayene olup ilaç kullanıp öyle mi gittiniz ?
Merhaba tedaviniz ne aşamada, nasılsınız. Bende Cem beyin hastayım. Salı günü transferim varmerhaba bende cem beyde tedavı görüyorum. cem beyde 2. denemem toplamda 5. denemem olacak. 3 tanesi farklı merkezde kımyasal oldu.4.yü bahçeciye taşıdık ve transfer tuttu ancak dış gebelık oldu. dış gebelık olsa bıle ilk defa tuttu. o yuzden cem beye güvenım tam.yumurta toplamam oldu rahım dınlendırme yaptık. 9 adet 5. güne giden embrıyom var . reglı beklıyorum transfer ıcın . enerjı mi bılmıyorum ama cem bey başka
Merhaba tedaviniz hangi aşamada nasıl oldunuz. Benimde Cem beye salı günü transferim var. Evde şimdiden bebek geliyor havası varMerhaba hanımlar benimde Perşembe gün Cem hocamda transferim var bizlerden dualarınızı eksik etmeyin
Bende Cem beyin hastasıyım. Salı trenaferim var. Toplamda bir buçuk ay sürdü benim tedavim. Bir aylık süre yeterli gelmeye bilir. Çünkü ara ara görünmeniz gerek. Yumurta takipleri, yumurta toplama, kan değerlerinde bakmak İçin gitmeniz ara ara gitmeniz gerekiyor.Bayanlar bir şey sormak istiyorum ben Cem beyden randevu aldım Temmuz ayı İçin . Almanya’dan geleceğim ve randevu tarihim de adetim ben işlemleri yaptırıp dönmek istiyorum iznim bir ay . Şimdi bu konuda bilgim yok . İlaçları adet olmadan önce kullanıp mı geliyoruz ben adetli geleceğim hesaplamalarıma göre ilk günü . Süreç nasıl ? İlaç kullandığınızı söylüyorsunuz sizler daha önce muayene olup ilaç kullanıp öyle mi gittiniz ?
Merhaba canım tedavin şimdiden hayırlı olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırsın benim tedavim kimyasal gebeliğe döndü ama hemen arkasından doğal hamile kaldım biraz sıkıntılı durumdayım. Sen hiçbirşeyi araştırma kendinde belirti arama akışına bırak tedavinin keyfini çıkarmaya bakMerhaba tedaviniz hangi aşamada nasıl oldunuz. Benimde Cem beye salı günü transferim var. Evde şimdiden bebek geliyor havası varRabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Gebe kaldığınıza çok sevindim. İnşallah sıkıntıyıda atlatırsınızMerhaba canım tedavin şimdiden hayırlı olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırsın benim tedavim kimyasal gebeliğe döndü ama hemen arkasından doğal hamile kaldım biraz sıkıntılı durumdayım. Sen hiçbirşeyi araştırma kendinde belirti arama akışına bırak tedavinin keyfini çıkarmaya bak
Aminnn Rabbim sıkıntıda olan herkesi feraha çıkartsın inşallahGebe kaldığınıza çok sevindim. İnşallah sıkıntıyıda atlatırsınızİlk tüp bebeğim heyecan merak işte. Polikistik olduğum İçin biraz da belki olumsuz korkum.
merhaba 5 mayısts transfer oldum pozitif oldu şükürler olsun. 8+2 deyız şuan. allahım isteyen herkese nasip etsın inşallahMerhaba tedaviniz ne aşamada, nasılsınız. Bende Cem beyin hastayım. Salı günü transferim varpolikistik over im
Yarın transferim var. Böyle olumlu duydukça içime suşr serpiliyor. Bebişle çok mutlu ölüm sağlık içindemerhaba 5 mayısts transfer oldum pozitif oldu şükürler olsun. 8+2 deyız şuan. allahım isteyen herkese nasip etsın inşallahinşallah kalbinizden geçen olsun
yok canım erkek faktörü bizde. sayı hareket morfoloji düşüklüğü sebebıyle. transferle ılgılı tavsıyem rahat ol düşünmemek zor ama düşünmemeye çalış ben ne zamanki kafam rahatladı o zaman oldu. dıkkat ettım ama yınede düşünmemeye çalıştım. hayırlısı olır ınşallahYarın transferim var. Böyle olumlu duydukça içime suşr serpiliyor. Bebişle çok mutlu ölüm sağlık içinde
Siz de mi polikistik over diniz acaa
Haklısın canım. Yarın rahat kafayla giricem inşallahyok canım erkek faktörü bizde. sayı hareket morfoloji düşüklüğü sebebıyle. transferle ılgılı tavsıyem rahat ol düşünmemek zor ama düşünmemeye çalış ben ne zamanki kafam rahatladı o zaman oldu. dıkkat ettım ama yınede düşünmemeye çalıştım. hayırlısı olır ınşallah
canım bende cem beyde pazartesı transfer olacagım neler oldu transferde anlatır mısınMerhaba tedaviniz hangi aşamada nasıl oldunuz. Benimde Cem beye salı günü transferim var. Evde şimdiden bebek geliyor havası varRabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
canım nasıl gectı transferınMerhaba hanımlar benimde Perşembe gün Cem hocamda transferim var bizlerden dualarınızı eksik etmeyin
canım nasıl oluyor surec transfer surecıŞükür pozitif sonucu aldım carsamba günü kese randevum var
Canım benim kötü geçti. Anlatıp seni etkilemek istemem. Her kes aynı olmaz belkicanım bende cem beyde pazartesı transfer olacagım neler oldu transferde anlatır mısın
Korktum şimdiCanım benim kötü geçti. Anlatıp seni etkilemek istemem. Her kes aynı olmaz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?