Cem Çelik 2022 tedavi görenler

Başka bi sorun olmaması güzel şükür demekki zamanı var herseyin ve bu yolla gelmek istıyor mınık bende cok bekledim her zaman duamdasınız
Çok teşekkür ederim. Polislik olup kilolu olmayan ve değerleri iyi çıkan insanların çocuk sahibi olamamasını hala çözemedim. Tüp bebek tutmazsa yıkılırım sanırım

merhabalar benim de mayıs ayı içinde randevum var, cem hoca çok yoğun diye endişeleniyorum ama bu durumun olumsuzluğunu yaşadınız mı hiç. Bir de özel değilse sorun neydi ben amh düşüklüğü sebebiyle başvuracağım nasıl bir tedavi izleyecek merak ediyorum

Hayırlı olur inşallah bende hep ondan endişe etmiştim hatta muayne bile ıkı dk suruyo ama inanın sorduğunuz her soruya cevap alıyorsunuz kendinizi ona bırakın o ne yol izlerse ben tamam dedim benımde amh sorunum vardı ama aynı zamanda polıplerim varmış histeroskopi oldum

Bayanlar bir şey sormak istiyorum ben Cem beyden randevu aldım Temmuz ayı İçin . Almanya’dan geleceğim ve randevu tarihim de adetim ben işlemleri yaptırıp dönmek istiyorum iznim bir ay . Şimdi bu konuda bilgim yok . İlaçları adet olmadan önce kullanıp mı geliyoruz ben adetli geleceğim hesaplamalarıma göre ilk günü . Süreç nasıl ? İlaç kullandığınızı söylüyorsunuz sizler daha önce muayene olup ilaç kullanıp öyle mi gittiniz ?

Adet tarıhının ikinci günü cagrıyo ama tedaviye başlayacaksınız zaten sizi sürekli çağıracak dönerseniz nasıl olacak viTaminleri o önermişti öyle kullandım Cem hoca tavsiye etmişti hayılrı olsun inşallah güzel sonuçlanır

Merhaba tedaviniz ne aşamada, nasılsınız. Bende Cem beyin hastayım. Salı günü transferim var polikistik over im

Merhaba hanımlar benimde Perşembe gün Cem hocamda transferim var bizlerden dualarınızı eksik etmeyin
Merhaba tedaviniz hangi aşamada nasıl oldunuz. Benimde Cem beye salı günü transferim var. Evde şimdiden bebek geliyor havası var Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Bende Cem beyin hastasıyım. Salı trenaferim var. Toplamda bir buçuk ay sürdü benim tedavim. Bir aylık süre yeterli gelmeye bilir. Çünkü ara ara görünmeniz gerek. Yumurta takipleri, yumurta toplama, kan değerlerinde bakmak İçin gitmeniz ara ara gitmeniz gerekiyor.

Merhaba tedaviniz hangi aşamada nasıl oldunuz. Benimde Cem beye salı günü transferim var. Evde şimdiden bebek geliyor havası var Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Merhaba canım tedavin şimdiden hayırlı olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırsın benim tedavim kimyasal gebeliğe döndü ama hemen arkasından doğal hamile kaldım biraz sıkıntılı durumdayım. Sen hiçbirşeyi araştırma kendinde belirti arama akışına bırak tedavinin keyfini çıkarmaya bak

Gebe kaldığınıza çok sevindim. İnşallah sıkıntıyıda atlatırsınız İlk tüp bebeğim heyecan merak işte. Polikistik olduğum İçin biraz da belki olumsuz korkum.

Gebe kaldığınıza çok sevindim. İnşallah sıkıntıyıda atlatırsınız İlk tüp bebeğim heyecan merak işte. Polikistik olduğum İçin biraz da belki olumsuz korkum.
Aminnn Rabbim sıkıntıda olan herkesi feraha çıkartsın inşallah Benim rahim duvarım kalınlaşmıyor canım düşün artık benim gebe kalabilme ihtimalimi sen yaradana bırak nasip edecekse o en güzel şekliyle nasip ediyor.

Merhaba tedaviniz ne aşamada, nasılsınız. Bende Cem beyin hastayım. Salı günü transferim var polikistik over im
merhaba 5 mayısts transfer oldum pozitif oldu şükürler olsun. 8+2 deyız şuan. allahım isteyen herkese nasip etsın inşallah inşallah kalbinizden geçen olsun

merhaba 5 mayısts transfer oldum pozitif oldu şükürler olsun. 8+2 deyız şuan. allahım isteyen herkese nasip etsın inşallah inşallah kalbinizden geçen olsun
Yarın transferim var. Böyle olumlu duydukça içime suşr serpiliyor. Bebişle çok mutlu ölüm sağlık içinde
Siz de mi polikistik over diniz acaba

Yarın transferim var. Böyle olumlu duydukça içime suşr serpiliyor. Bebişle çok mutlu ölüm sağlık içinde
Siz de mi polikistik over diniz acaa
yok canım erkek faktörü bizde. sayı hareket morfoloji düşüklüğü sebebıyle. transferle ılgılı tavsıyem rahat ol düşünmemek zor ama düşünmemeye çalış ben ne zamanki kafam rahatladı o zaman oldu. dıkkat ettım ama yınede düşünmemeye çalıştım. hayırlısı olır ınşallah

Haklısın canım. Yarın rahat kafayla giricem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…