- 2 Haziran 2022
- 73
- 41
- 8
- 31
Canım nasıl geçti transferin anlatabilir misinMerhaba hanımlar benimde Perşembe gün Cem hocamda transferim var bizlerden dualarınızı eksik etmeyin
Transfer işleminde sıkıntı olmadı güzel geçti ama kimyasal ile sonuçlandıCanım nasıl geçti transferin anlatabilir misin
Transfer işleminde sıkıntı olmadı güzel geçti ama kimyasal ile sonuçl
merhaba korkacak hıcbısey yok. aynı muayene gibi pozisyonda oluyor. hissetmıyorsunuz bıle. ultrasondan görüyorsunuz embrıyo bırakılırken.canım ne yazacağımı bilemedim hayırlısı değilmiş demeli. Benimde pazartesi günü transfer o an nasıl oluyor merak ediyorum bende transfer anini
Kimyasaldan hemen sonra doğaldan gebe kaldım şuan 8+5 haftalığım. Kafana hiçbirşey takma araştırma akışına bırak. Vajinal ultrasonla muayene olmaktan bir farkı yok benim içincanım ne yazacağımı bilemedim hayırlısı değilmiş demeli. Benimde pazartesi günü transfer o an nasıl oluyor merak ediyorum bende transfer anini
Mesajınızı yeni görüyorum cevaplıyorum korkulacak hiç bisey yok acı yok muayne gıbı düşünun kendinizi kasmayın yeter hayırlısı olur inşallah hakkınızda herkesin bir olmuyor ben 23.haftayım şükür negatif çıkanlarda insallah tez zamanda güzel haberler alırlarcanım nasıl oluyor surec transfer surecı
Hayırlı olsun canım. Normal tranfer. Sadece canım yandı biraz sıkışık olduğum İçin. Size de oldu mu. Sizin nasıl geçti?canım bende cem beyde pazartesı transfer olacagım neler oldu transferde anlatır mısın
Hiç anlamadım transfer anında ne oldu ne bitti hiç anlamadım bile. Saniyeler içinde oldu bitti bide kaçıncı gün ne belirtiniz oldu acabaHayırlı olsun canım. Normal tranfer. Sadece canım yandı biraz sıkışık olduğum İçin. Size de oldu mu. Sizin nasıl geçti?
Canım kaçıncı gün test yaptın evde bide gün gün belirtin neydimerhaba 5 mayısts transfer oldum pozitif oldu şükürler olsun. 8+2 deyız şuan. allahım isteyen herkese nasip etsın inşallahinşallah kalbinizden geçen olsun
Benim 6. Gün çıktı . 5.gün embriyosuydu ama. 8. Gün ikinci testimi yaptığımda betam düşmeye başladı yani kimyasal olduHiç anlamadım transfer anında ne oldu ne bitti hiç anlamadım bile. Saniyeler içinde oldu bitti bide kaçıncı gün ne belirtiniz oldu acaba
6. gün lekelenme dışında bir belirtim olmadı. evde test yapmadım. 9. gunu 2 pedi doldurur şekılde kanamam oldu. umudum yoktu.9. gunu akşamı kan testi verdim. boşuna ılac kullanmak istemıyordum.değerim 230 çıkınca şok olduk. 2 kere daha test yaptık hep 2-3 katına çıkarak devam ettı. şuan 12 haftalık olduk. allah isteyen herkese nasip etsın . umarım pozitif olur sonucunuzCanım kaçıncı gün test yaptın evde bide gün gün belirtin neydi
Kalçadan 2 günde bir iki ampul yaptırıyorum canımBenim 6. Gün çıktı . 5.gün embriyosuydu ama. 8. Gün ikinci testimi yaptığımda betam düşmeye başladı yani kimyasal oldu
Sana Progestan iğnesini kalçadan mı göbekten mi verdiler ?
Ondan muayneye göre veriyorlar… das ist normal zaman kaybetmemek için dert etmeyinSevgili arkadaşlar bu gün Cem beye muayene oldum bu gün adetimin 3. Günü Almanya’dan geldiğim için hemen işleme başlamak istedim ve bizden kan testi sperm testi aldılar ultrason yaptılar iğne ve vitamin ilacı verdiler 5 gün sonra tekrar çağırdılar . Anlamadığım şey tahlil sonuçlarımız çıkmadan neye göre ilaç verdiler ve yumurta toplama da yine adet mi olmam lazım yoksa anlamadım ki
Eski başlıklarda gezerken denk geldim size, 2020de Kartal'da aşılamada denk gelmiştik. Şimdi 2mizde hamileymişizKimyasaldan hemen sonra doğaldan gebe kaldım şuan 8+5 haftalığım. Kafana hiçbirşey takma araştırma akışına bırak. Vajinal ultrasonla muayene olmaktan bir farkı yok benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?