cenaze arabası

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
bayanlar zaten piskolojim bozuk iyi değilim bizim karşı apt de biri var sürekli cenaze arabasını odamın önüne koyuyor inada yapar gibi cenaze arabasını görünce iyice piskolojim bozuluyor ne yapabilirim

takma bu kadar etkilemesin seni git başka yere park et diyebilirsen de ama karşıdakinin tepkisi iyi olur inşallah

Aksamlari sokaklarda park yeri bulmak cok zor.
Adama da hak ver salona koyamaz ki.
Ben de korkardim eskiden cenaze arabalarindan.
Sonra baktim dedemi ford transitle gibi bir arabayla goturduk koye. Karsi komsu hepten sehirlerarasi otobuste tasimisti annesini.
Siradan olduğunu idrak ettim.
Gecti.
Buna odaklanabilirsin.

adam kesin demiştir ki şu pencerenin olduğu yere koyayım ki, şu evde oturan ve bu odanın sahibi olan kız baktıkça bunalıma girsin
tövbe tövbe.. alemsin vallahi.. demek ki adam oraya rahat koyuyor arabayı ve alışkanlık olmuş. biz de sabit bir yere koyarız daima..
madem rahatsızsın. bekle sahibini sabah erken vakitte. rahatsız oluyorum kusura bakmayın. bir daha buraya park yapmazsanız sevinirim de bitsin yani..

Niye inadına koysun ki canım elin adamı senin rahatsızlığını ne bilsin o da herhangi bir araç öyle düşünün yani biraz kendinizi telkin etmeye çalışın sonuçta adam orada oturuyormuş neden başka yere park etsin ki arabasını yürüyecek boşuna.

Konu sahibi sende odanda fazla vakit geçirme yada dışarı bakma yada git adamla konuş yada bu takıntıdan vazgeç seçenek çok...

İyide problem adamda değil ki problem sizde..
Adamın aklına bile gelmemiştir birinin bundan etkilendiği. .
Bence cenaze arabasını her gördüğünüzde hala hayatta olduğunuz için şükredin. .sevdikleriniz ve kendiniz için. .ölümü hatırlamak kötü birşey değildir bize hayatın kıymetini hatırlatır bence bu açıdan bakmaya calisirsaniz bu psikolojin üstesinden gelirsiniz

Sizden başka rahatsız olan var mı?Diğer komşularınızın tepkisi de var mı?Arabadan değil de ölümden mi korkuyorsunuz esasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…