biçok problem varda bu da olunca baka kalıyorum cam önünde soğuk soğuk cesetler falan geliyor aklımakullanan kişiyi tanıyorsanız rica edebilirsiniz başka yere çekmesini.
ya da sorununuzun kökenine inip bu problemi halledebilirsiniz.
ölcez ölmesinede intihara kalkışmış piskolojisi bozuk birininde bu kadar gözüne sokulmazki yaAbartmayın bence hepimiz bir gün öleceğiz.
buz gibi cesetleri hatırlatması piskolojik baskı yapıyoriçinde cenaze olmayan aracın normal arabadan farkı ne?
denedim ya bizim site olduğu için her yer bizim yani başka yere de park edebilir onun içinAksamlari sokaklarda park yeri bulmak cok zor.
Adama da hak ver salona koyamaz ki.
Ben de korkardim eskiden cenaze arabalarindan.
Sonra baktim dedemi ford transitle gibi bir arabayla goturduk koye. Karsi komsu hepten sehirlerarasi otobuste tasimisti annesini.
Siradan olduğunu idrak ettim.
Gecti.
Buna odaklanabilirsin.
ölümden korksam intihar etmezdimde buz gibi soğuk soğuk cesetler yıkıyolar falan iyice kafa gidiyor yaSizden başka rahatsız olan var mı?Diğer komşularınızın tepkisi de var mı?Arabadan değil de ölümden mi korkuyorsunuz esasında.
umarım bi gün sizde piskolojisi bozuk konumdayken böyle birşeyle karşılaşmazsınız o zaman ne diyimCenaze arabasından neden rahatsız olunur ben hala onu düşünüyorum.
çok güzel fikir bunu yapıcam akşam saolunarabanın camına yazı yapıştır rica et en iyisi öyle yapmak
saolunda site apt ler karşı karşıya niye kendi binasının önüne değilde inadına benim camın önüne koyar dediğiniz doğru sonuçta oda işini yapıyor ekmek parası ama bir haftadır iyice piskolojim bozulduAdamın evi ordadır herzaman ki yeri bellidir sizin için diğer sokağa park edecek hali yok ya.. Zaten artık sokaklar sağlı sollu araba... Park etmeye yer yok. Oda yerini belli etmiş hep ordaymis. Buna takılma bence normal bi kamyonet olarak düşün
saolun ya camına yazı bırakcam adam bana denk gelmiyor bi türlüarkadaşım bir çok kişi rahatsız olur bu durumdan psikolojinden dolayı sanma yani çekinme git konuş rahatsız oluyorum de, bende istemem devamlı ölümü hatırlatır bana ürperirim devamlı ölümü düşünmek çok sağlıklı bir durum değil, söyleyin bir daha park etmesin.
empati kurarsanız anlarsınız ben sizin kadar ti ye alamıyorum olayı buz gibi ceset taşıyor sonuçtaBirgün senide taşıyacak sonuçta haksizlik etme arabayaayrıca cenaze arabasının normal arabadan ne farki varki
ne demek ne farkı var ? cenaze arabası görunce ben kafamı çeviririm aklıma dedem gelir o cenaze arabasında adının yazdıgını tabutunu gördüğüm andaki göruntuyu unutamam sandıgınız gibi masum yeşil pikap değil bazı ınsanlar için.Birgün senide taşıyacak sonuçta haksizlik etme arabayaayrıca cenaze arabasının normal arabadan ne farki varki
adamı bi yakalasam en iyisi camına yazı koymakadam kesin demiştir ki şu pencerenin olduğu yere koyayım ki, şu evde oturan ve bu odanın sahibi olan kız baktıkça bunalıma girsin
tövbe tövbe.. alemsin vallahi.. demek ki adam oraya rahat koyuyor arabayı ve alışkanlık olmuş. biz de sabit bir yere koyarız daima..
madem rahatsızsın. bekle sahibini sabah erken vakitte. rahatsız oluyorum kusura bakmayın. bir daha buraya park yapmazsanız sevinirim de bitsin yani..
yine dinlemez de park ederse belediyeyi ara durumunu anlatsan zaten adam insanlıktan çıkmamışsa park etmez .saolun ya camına yazı bırakcam adam bana denk gelmiyor bi türlü
Kendi binasının önünde park yeri varken oraya parketmiyor sa çok sinir bozucu ve hemen konuş ama park yeri yokta oraya koyuyor sa ozaman soylesende birşey fayda etmez die düşünüyorum. Sen konuşma annen yada baban konussun psikolojik rahatsızlığın olduğunu uygun bir dille anlatsın ozaman sorun olmaz anlayışla karşılar araç sahibi...( yaşını bilmiyorum evli bekar onuda bilmiyorum sadece fikir vermek istedim)saolunda site apt ler karşı karşıya niye kendi binasının önüne değilde inadına benim camın önüne koyar dediğiniz doğru sonuçta oda işini yapıyor ekmek parası ama bir haftadır iyice piskolojim bozuldu
iyide sokak olsa anlarım site kendi apt sinin önüne bile değil bizim apt nin önüne koyuyor tabiki inadına değil onuda anlıyorum ekmek parası sonuçta ama niye bizim aptNiye inadına koysun ki canım elin adamı senin rahatsızlığını ne bilsin o da herhangi bir araç öyle düşünün yani biraz kendinizi telkin etmeye çalışın sonuçta adam orada oturuyormuş neden başka yere park etsin ki arabasını yürüyecek boşuna.
denedim de olmuyor dediğiniz gibi camına yazı ascamİyide problem adamda değil ki problem sizde..
Adamın aklına bile gelmemiştir birinin bundan etkilendiği. .
Bence cenaze arabasını her gördüğünüzde hala hayatta olduğunuz için şükredin. .sevdikleriniz ve kendiniz için. .ölümü hatırlamak kötü birşey değildir bize hayatın kıymetini hatırlatır bence bu açıdan bakmaya calisirsaniz bu psikolojin üstesinden gelirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?