aynen öylene demek ne farkı var ? cenaze arabası görunce ben kafamı çeviririm aklıma dedem gelir o cenaze arabasında adının yazdıgını tabutunu gördüğüm andaki göruntuyu unutamam sandıgınız gibi masum yeşil pikap değil bazı ınsanlar için.
ölümden korkuyor olsam intihar etmezdim kaç kez sandığınız kadar basit değl yane güzel işte ölümü hatırlamak sevaptır öyle düşünün korkmaya gerek yok. ölümdende korkuyosunuzdur o zaman bunu önce yenmeniz gerek sonra daha çok rahatlarsınız.
İyide tatlım sitelerde gelişigüzel nere boşsa oraya parket yokki herkesin aylık para ödedikleri belirli park yeri var bir nevi orayı kiralamış lar gibi düşün.. Orası bosmus onun için orayı vermiştir site yönetimi.iyide sokak olsa anlarım site kendi apt sinin önüne bile değil bizim apt nin önüne koyuyor tabiki inadına değil onuda anlıyorum ekmek parası sonuçta ama niye bizim apt
saolun evet kendi binasının 4 yanıda boş nerdeyse camına yazı yapıştırcam başka çarem yokKendi binasının önünde park yeri varken oraya parketmiyor sa çok sinir bozucu ve hemen konuş ama park yeri yokta oraya koyuyor sa ozaman soylesende birşey fayda etmez die düşünüyorum. Sen konuşma annen yada baban konussun psikolojik rahatsızlığın olduğunu uygun bir dille anlatsın ozaman sorun olmaz anlayışla karşılar araç sahibi...( yaşını bilmiyorum evli bekar onuda bilmiyorum sadece fikir vermek istedim)
ya bizim sitede öyle değil herkez kendi binasının yanına park ediyorİyide tatlım sitelerde gelişigüzel nere boşsa oraya parket yokki herkesin aylık para ödedikleri belirli park yeri var bir nevi orayı kiralamış lar gibi düşün.. Orası bosmus onun için orayı vermiştir site yönetimi.
en son çare o zatenyine dinlemez de park ederse belediyeyi ara durumunu anlatsan zaten adam insanlıktan çıkmamışsa park etmez .
ölümden korkuyor olsam intihar etmezdim kaç kez sandığınız kadar basit değl ya
Canım cenaze arabasından KORKMA..Diriden kork.Hepimizn girceği yer ora..bayanlar zaten piskolojim bozuk iyi değilim bizim karşı apt de biri var sürekli cenaze arabasını odamın önüne koyuyor inada yapar gibi cenaze arabasını görünce iyice piskolojim bozuluyor ne yapabilirim
Ceset dediginizde sizin benim gibi insan sonuçtaempati kurarsanız anlarsınız ben sizin kadar ti ye alamıyorum olayı buz gibi ceset taşıyor sonuçta
Birgün hepimizi olucez hanımefendi tamam ölüm kolay bişey degil ama bu kadarda deil yani cenaze aracını kullanan adam kafayı yesin o zaman bu kadar buyutulmesi enteresan ayrıca ben birinin konusuna yorum yapan birine yorum yaptgm için banlanmistim ve konu sahibiyle muhattabim dusuncelernize saygı duyuyorum herkesin bakış açısı farklı tabine demek ne farkı var ? cenaze arabası görunce ben kafamı çeviririm aklıma dedem gelir o cenaze arabasında adının yazdıgını tabutunu gördüğüm andaki göruntuyu unutamam sandıgınız gibi masum yeşil pikap değil bazı ınsanlar için.
yani de birşey olmadıNasıl yani,defalarca intihar mı ettiniz?
hadiya nereye bağlı olduğunu nerden bilirizbenim bildiğim kadarıyla bu araç şöförler tarafından mezarlıklar müdürlüğüne mesai bitimi teslim ediliyor.anlamadım sizin bahsettiğiniz hastaneye falanmı bağlı nereye bağlıysa orayı arayıp söyleyin
aslında iyi olmadı bi sene önce adam akıllı bıraktım piskoloji bozuk falan doktora gittim şimdi daha kötü oluyorAslında sizin için iyi olmuş. en azından bir daha intihara kalkışmazsin.
ben zaten kendime yöneldimki hayattayım dimi oda insanın üzerine üzerine geliyorBu intihar geçmişi ve eğiliminizden dolayı psikolojik tedavi görüyorsunuzdur umarım. Dünyayı kendi bozuk psikolojinize uyduramazsınız, sizin normale dönüp dışarıya uymanız gerekir. Bu da olayın başka bir boyutu. "Ben intihar ettim, benim psikolojim bozuk" lafları her şeyin istediğiniz gibi olması için bahane değil. Sorun adamda değil, sizde. Siz kendinize yönelin yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?