cenaze arabası

aynen öyle

ne güzel işte ölümü hatırlamak sevaptır öyle düşünün korkmaya gerek yok. ölümdende korkuyosunuzdur o zaman bunu önce yenmeniz gerek sonra daha çok rahatlarsınız.
ölümden korkuyor olsam intihar etmezdim kaç kez sandığınız kadar basit değl ya

iyide sokak olsa anlarım site kendi apt sinin önüne bile değil bizim apt nin önüne koyuyor tabiki inadına değil onuda anlıyorum ekmek parası sonuçta ama niye bizim apt
İyide tatlım sitelerde gelişigüzel nere boşsa oraya parket yokki herkesin aylık para ödedikleri belirli park yeri var bir nevi orayı kiralamış lar gibi düşün.. Orası bosmus onun için orayı vermiştir site yönetimi.

saolun evet kendi binasının 4 yanıda boş nerdeyse camına yazı yapıştırcam başka çarem yok

ya bizim sitede öyle değil herkez kendi binasının yanına park ediyor

benim bildiğim kadarıyla bu araç şöförler tarafından mezarlıklar müdürlüğüne mesai bitimi teslim ediliyor.anlamadım sizin bahsettiğiniz hastaneye falanmı bağlı nereye bağlıysa orayı arayıp söyleyin

bayanlar zaten piskolojim bozuk iyi değilim bizim karşı apt de biri var sürekli cenaze arabasını odamın önüne koyuyor inada yapar gibi cenaze arabasını görünce iyice piskolojim bozuluyor ne yapabilirim
Canım cenaze arabasından KORKMA..Diriden kork.Hepimizn girceği yer ora..

Birgün hepimizi olucez hanımefendi tamam ölüm kolay bişey degil ama bu kadarda deil yani cenaze aracını kullanan adam kafayı yesin o zaman bu kadar buyutulmesi enteresan ayrıca ben birinin konusuna yorum yapan birine yorum yaptgm için banlanmistim ve konu sahibiyle muhattabim dusuncelernize saygı duyuyorum herkesin bakış açısı farklı tabi

Bu intihar geçmişi ve eğiliminizden dolayı psikolojik tedavi görüyorsunuzdur umarım. Dünyayı kendi bozuk psikolojinize uyduramazsınız, sizin normale dönüp dışarıya uymanız gerekir. Bu da olayın başka bir boyutu. "Ben intihar ettim, benim psikolojim bozuk" lafları her şeyin istediğiniz gibi olması için bahane değil. Sorun adamda değil, sizde. Siz kendinize yönelin yani.

hadiya nereye bağlı olduğunu nerden biliriz

ben zaten kendime yöneldimki hayattayım dimi oda insanın üzerine üzerine geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…