Cenaze islemleri

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Bayanlar gecen konu acmistim baslikla uyumlu degilmis diye kapattilar simdi bir gercekle karsinizdayim bu sabah sanciyla hastaneye geldim ve daha 3 hafta olmasina ragmen minigimi dogurdum erkenden ama doktorlarin dedigi cikti bebegim öldü 5 dkka sonra simdi yarin onu alicaz babamin mezarina gomucez ama nasil olcak nerde yikaticaz normal bir cenaze gibi islemmi uygulayacagiz bilgisi olan yardim etsin hic iyi degilim

Geçmiş olsun.Başınız sağolsun.Hasta yatağınızda yatarken bu üzüntülü halinizde siz bunları düşünmeyin.Yakınlarınız ve eşiniz hallederler işlemleri.Hastanede yardımcı olup ne yapılması gerekiyorsa yönlendirirler.Hastanelerde cenaze yıkama hizmetide veriliyor.Ayrıca belediyelerde bu hizmeti veriyor.Siz kendinizi toparlamak için dinlenin lütfen.Tekrar geçmiş olsun.

Başınız sağolsun, Allah sabır versin :( Anne karnında vefat ettiyse yıkanmadan defnedilir, doğduktan sonra vefat ettiyse yıkayıp defnedilir.Gasilhanede yıkanır belediye ilgileniyor.

BAşınız sağolsun.
Sizi bu işlerle uğraştırmasalar keşke bir bilen olsa :(

Hastanede yıkama ve kefen işlemleri oluyor, belediyeyi arayıp tabut cenaze aracı isteyebilirsiniz.
Başınız sağ olsun

Back
X