Cenazeye gitmeli miyim

Ablanızın yuva yıkan bir kadın olması eşinizin ondan hoşlanmış olmasını aklamaz. O zaman eşiniz geneleve gitse zaten oradakiler hayat kadını deyip affedeceksiniz siz. Yazık gerçekten çok yazık.. Yine erkektir yapar zihniyeti galip gelmiş. Abla zaten ahlaksızdı diye hikayenin kötüsü olmuş, erkek müsveddesinede gidip sarılıp ağlanmış. Başınızı çoook vuracaksınız taşlara.

Ayrıca ahlaksız oğullarının yaptığı şeyden sonra bir zahmet iyi davransınlar size zaten erkek ailesi. Tabi alttan alacaklar yenilir yutulur şey mi oğullarının yaptığı? Tüm eşe dosta rezil olmak var sonuçta ağzınızdan çıkacak tek bir kelimeyle. Herkes sizin gibi ablasına gönlü kayan birine sarılmaz kusura bakmayın.
Yani soyledikleriniz o kadar dogru ki bu konuyu okurken resmen sok gecirdim ne demek ablam kotu kadin yuva yikan kadin sanki es melek zaten bu erkeklerin aklini hep kotu kadinlar celiyor... es masum bir cocuk oluveriyor..allahim daglara taslara..

Peki bu olayın detayı nedir ablanız eşiniz ve siz arasında olan yorumlar da yargılama var kimisi
Sizi kimisi ablanızı kimisi eşinizi suçluyor. Bir ilişkileri oldumu ki ya da çok başka birşey mi ben anlamadım çok üstü kapalı demişsiniz

Ablanızın yuva yıkan bir kadın olması eşinizin ondan hoşlanmış olmasını aklamaz. O zaman eşiniz geneleve gitse zaten oradakiler hayat kadını deyip affedeceksiniz siz. Yazık gerçekten çok yazık.. Yine erkektir yapar zihniyeti galip gelmiş. Abla zaten ahlaksızdı diye hikayenin kötüsü olmuş, erkek müsveddesinede gidip sarılıp ağlanmış. Başınızı çoook vuracaksınız taşlara.

Ayrıca ahlaksız oğullarının yaptığı şeyden sonra bir zahmet iyi davransınlar size zaten erkek ailesi. Tabi alttan alacaklar yenilir yutulur şey mi oğullarının yaptığı? Tüm eşe dosta rezil olmak var sonuçta ağzınızdan çıkacak tek bir kelimeyle. Herkes sizin gibi ablasına gönlü kayan birine sarılmaz kusura bakmayın.
Benim kimseyi aklamak gibi veya zihniyet kazandırmak gibi bir niyetim yok ki...

Ortamın duygusallığından ve kendi duygusal boşluğunuzdan etkilenip böyle bir hareket yaptığınızı düşünüyorum. Eski eşinizin yaptığı sapıklık bunu siz de biliyorsunuz ablanız dünyamın en iğrenç insanı da olsa durum bu. O insana muhtaç değilsiniz, kurulu düzeniniz var. Ne barışması ya hu.
Ablanızla da barışın o zaman.

Eşiniz sarkmış
Ablanıza küsmüşsünüz
Ablanızda karşılık mı vermiş
Vallahi anlayamadım sizi
Konuyu takipteyim tek tek yorumları okudum
Ama sizi yorumlayamadım

Ne güzel bi yuva kurtulacak derken son yorumları okudum yok artık bir de barışmaktan bahsediyosunuz bu affedilebilecek bir şey değil ki eşinin karakteri bozuk koca mı olur ondan?

Bir boşluğum olduğunu sanmıyorum. Hülya Avşar edaları ile bile değerlendirildim. Güldüm hoşuma da gitti açıkçası.eksik olmayın. Zaten ben yolumu çizmişim. Benim kimseden medet umduğum yok ki, veya oraya gidip bu kdr kalmayı bile düşünmemiştim. kayınpederime varmak orada helalleşmek, yetişemezsem mezarı başında Kuranı kerimi okumak, diğer aile üyelerini belki de son kez görmek ve topluca helalleşmek, çocuğumun bir vefat olduğunda neler yapılır ona rol model olmak... , gibi gibi niyetlerim vardı. Hepsini de yerine getirdim şükürler olsun. Herkesin ayıbı kendine kalsın. Ben pırıl pırıl alnımla gittim, kuş gibi vicdanınla döndüm. Ne kadar anlam çıkardınız ya hu. Hepinize teşekkür ederim samimi cevaplarınız için.

Bir boşluğum olduğunu sanmıyorum. Hülya Avşar edaları ile bile değerlendirildim. Güldüm hoşuma da gitti açıkçası.eksik olmayın. Zaten ben yolumu çizmişim. Benim kimseden medet umduğum yok ki, veya oraya gidip bu kdr kalmayı bile düşünmemiştim. kayınpederime varmak orada helalleşmek, yetişemezsem mezarı başında Kuranı kerimi okumak, diğer aile üyelerini belki de son kez görmek ve topluca helalleşmek, çocuğumun bir vefat olduğunda neler yapılır ona rol model olmak... , gibi gibi niyetlerim vardı. Hepsini de yerine getirdim şükürler olsun. Herkesin ayıbı kendine kalsın. Ben pırıl pırıl alnımla gittim, kuş gibi vicdanınla döndüm. Ne kadar anlam çıkardınız ya hu. Hepinize teşekkür ederim samimi cevaplarınız için.
Cenazeye gitmenize kimse bir şey demedi ki eşinizle aranızda oluşan yakınlığa ve sanırım barışacağız demenize eski konunuzdan ötürü takıldı herkes. Sizin için ablanızla olan mevzuu önemsizse hayat sizin mideniz qlqbilecekse mutluluklar.

Cenazeye gitmenizi hepimiz cok ince bir davranis olarak nitelendirdik sizi taktir ettik. Hatta okurken insallah esiyle barisirlar bile dedim icimden. Ta ki ablanizla olan mevzuyu okuyup bir de ablanizla ilgili o cok yuvalar yikti diyene kadar.. esinize sarildininiz degil mi hatta barisma asamasina geldiniz.. iste o noktadan sonra tepki aldiniz.. yoksa medeni bir sekilde bosanmaniza ailesine karsi vefa borcunuzu yerine getirmenize kimse bir sey demedi. Cocugunuza iyi rol model olmak bence sadece cenazeye gitmekle yerine getirmezsiniz umarim ne demek istedigimi anlatabilmisimdir...

Olay duygusal, vefalı gelinden, ablasına sarkıntılık eden eşle yakınlığa gelmiş de siz zaten bu çirkin olay yaşandıktan sonra eşinize geri dönmüşsünüz hatta eşiniz gayet pişkin davranmış vs. Burada öyle şeyler okuyoruz oluyor yani, insanların hazım kuvveti farklı olabiliyor..

Back
X