- Konu Sahibi xixxsxxixlll
-
Arkadaşlar 11 ağustosta çene ve burun ameliyatım var şuan hem korkuyorum hemde sonuç nasıl olucak diye heycanlıyım eski halimi mumla aramakta en büyük korkum önden yüzümde kusur yok ama profilim çok sorunlu bana göre tabi eskiden kendisini böyle gören zaman geçtikçe çenesiyle barışan kişiler var mı çenemin acayip büyük olmasndan korkuyorum zaten yüzüm küçük 5 mm lik bir protez takılacağı söylendi daha 18 yaşındayım hayatıma da yeni yüzümle devam edicem ne de olsa off çok korkuyorum vede kararsızım lütfen yardımcı olun özellikle ameliyat olduktan sonra aynaya baktığınızda hissetikleriniz hakkında saç değilki beğenmedim diyip başka kuaföre gidiyim 11 ağustos a kadar zamanım var yardım edin lütfen
ameliyatiniz nasıl geçti acaba paylaşırmısinız lütfen ?Arkadaşlar 11 ağustosta çene ve burun ameliyatım var şuan hem korkuyorum hemde sonuç nasıl olucak diye heycanlıyım eski halimi mumla aramakta en büyük korkum önden yüzümde kusur yok ama profilim çok sorunlu bana göre tabi eskiden kendisini böyle gören zaman geçtikçe çenesiyle barışan kişiler var mı çenemin acayip büyük olmasndan korkuyorum zaten yüzüm küçük 5 mm lik bir protez takılacağı söylendi daha 18 yaşındayım hayatıma da yeni yüzümle devam edicem ne de olsa off çok korkuyorum vede kararsızım lütfen yardımcı olun özellikle ameliyat olduktan sonra aynaya baktığınızda hissetikleriniz hakkında saç değilki beğenmedim diyip başka kuaföre gidiyim 11 ağustos a kadar zamanım var yardım edin lütfen
Bilgi alabilrmiyim?özellikle süreç hakkındaBen yaptirdim cene kemigini kirdirarak cok memninim yurt disinda yaptirdim.
Cok güzel oldu herkese tavdiye ederim
Hangi işlemi yaptı doktorunuzdaha 1 hafta olmasına rağmen çenemin şekli o kadar doğal ve güzel görüküyorki, bu yaşa kadar neden küçük çenemle yaşamışım dedim. ne ağrım ne sızım olmadı. sadece birazcık ödem var o kadar. mükemmel ameliyatından ve ilgisinden dolayı Naci Çelik e çok teşekkür ediyorum.
Ya reklam yaptın tamam da fiyat ver fiyat insanlar f,yat bilmek istiyor ne kadara yaptırdın sözleşmemi imzaladın fiyat vermeyecem diye bu ne bencilliktir ya ayyy.kızlar sonunda dün naci beye çene implantını yaptırdım. birazda gıdımdan yağ aldı. şuanda mumya gibiyim. ağrım yok. ama boğaza takılan solunum cihazından sanırım boğazım acıyor çok,zaten faranjitimde var. pazartesi sargılar açılacak fotoları koyarım. ben dışarıdan yaptırdım, dün bile herşeyi yedim çok rahat olmasada.
ben de merak ediyorum implant maddesi ne? v şeklinde mi yaptırdın yoksa ucuna mı yaptırdın? düzelme süreci ne kadar sürüyor? Fiyatı nedir ayrıca? Silikon implant çene kemiğini eritiyormuş. Medpor çeneye çivileniyormuş ve kısmen hissizlik yapabiliyormuş. Emre İlhan farklı bir madde koyuyormuş ucuna. Naci Bey ne koydu?daha 1 hafta olmasına rağmen çenemin şekli o kadar doğal ve güzel görüküyorki, bu yaşa kadar neden küçük çenemle yaşamışım dedim. ne ağrım ne sızım olmadı. sadece birazcık ödem var o kadar. mükemmel ameliyatından ve ilgisinden dolayı Naci Çelik e çok teşekkür ediyorum.
Mrb aradan 8 yil gecmis.suanki durumunuz nedir??? Bende dun silikon olani taktirdim.Merhaba bende emre ilhana çene implantı taktırdım ve (burun estetiği) ilk 2 gün dışında hiç bir sıkıntım olmadı,oda ilk 2 gün çeneyi sıkıca bantlıyolar ondan hiç bir ağrı sızı yok...benimki ağızımın içinden alt dişlerimin altında dikişler var ordan koyuldu kendilğinden eriyo dikişler zaten,ama iz kaldı diyen arkadaşları anlıyamadım bende hiç iz yok.Ağızımın içinden koyulduğu için herhalde..Eğer çeneniz gerideyse mutlaka yaptırın derim çünkü mesela burnunuz çok büyük değil hafif kemerlise bile çene geride olduğu için sanki çok büyükmüş gibi duruyor yüzde bi orantısızlık oluyor o yüzden öneriyorum.ıki gün dişinizi sıkabilcekseniz olun derim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?