bende burun ve cene dolgusu yaptircam cnm
yoo her doktor o kadar pahali degilki
evet cene protezi biraz riskliymis, mikrop kapma riski fln varmis dudakta hissizlik fln olusuyomus ama dolgu riskli degil, kendi yagindan alip enjekte ediyolar
eger cenen cok geride degilse bence dolgu yaptir hem riski yok hemde acisiz
opuyorumnanaktanarmine .!.:paylasımın ıcın tesekurlerrrrrrrrr
cnm dolgu yaptırdığında benide bilgilendirir misin?neler yaşaddığına ve nasıl olduğuna dair..
opuyorumnanaktan
tabikide cnm ama ben büyük bi ihtimal bu yaz olcam
kücük bi ihtimalde seneye
o zamana kadar sen olmazsan seve seve yardimci olurum sana opuyorumnanaktan
tmm cnm ins bu sene olabilirsem seni bilgilendiririm:)benim bu sene olmam çooookkk zor:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bende öyle biliyodum ama öyle degilmis, kalici oluyomustuonela .!.:vucuttan alınan yag ile dolgu yapildiginda kalıcı sonuc elde edilemiyor bildigim kadarıyla dogru mu acaba:)
tmm cnm ins bu sene olabilirsem seni bilgilendiririm:)
bende öyle biliyodum ama öyle degilmis, kalici oluyomus
sonucta surata,dudaga vucuttan alinan yaglar enjekte edildiginde bidaha geri dönüsümü olmuyo[/QUOTE
belkı kalıcı olabılır ama duruma gore bırden fazla kez tekrarlatırmak sart. bıde ıstenılen sekıl olurmu bılmem sonucta fazla sert bı cısım deıll dudakta bıle cok kısa zamanda erıyor .3-4kez yapıldığında kalıcı sonuc oluyor ancak.enede nsll olur bılmem ufak bı sorun varsa belkı bır cozum yol ama barız bellı olanlar için aynı seyı soyleyemıcemm kıslarrrr
belkı kalıcı olabılır ama duruma gore bırden fazla kez tekrarlatırmak sart. bıde ıstenılen sekıl olurmu bılmem sonucta fazla sert bı cısım deıll dudakta bıle cok kısa zamanda erıyor .3-4kez yapıldığında kalıcı sonuc oluyor ancak.enede nsll olur bılmem ufak bı sorun varsa belkı bır cozum yol ama barız bellı olanlar için aynı seyı soyleyemıcemm kıslarrrr
senin derdin ne? her başlığa aynı şeyi yazıyorsun. bana özel mesaj ile aynen bunu yazmışsın. cevap yazamıyorum burdan yazayım. amacın ne anlayamadım.çene estetıgıı olan
çene estetıgıı olan
ben oldum ve bu konuda bılgı verdım okursan medpor cene protezı taktırdım dedıım baslık olarak benım de cenem gerıdeydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?