çene büyütme ameliyatı nasıl oluyor yaa çokmu zor ve çokmu riskli olan varsa bilgilendirirse sevinirim benimki çok geride değil ama küçük gerçi kafamda küçük
selam arminee..bana da implant takıcakmış doktor..benm de çenem geri cnm implant protez farklı mı cnm kesi izi fln oluyor muu ???riski fln var mıı??[/QUOT
selam iskarpin ameliyata bir hafta kaldı ama ben hala çeneye dolgu yaptırıp yaptırmamaya karar veremedim. sen yaptırdın mı? memnun musun? konuşmada bi sıkıntı var mı ya da uyuşukluk, olmasa olmaz mı yaa. aklımda hiç yoktu ama doktor gerekli olduğunu söylüyor.
cnm dolgu yaptırdığında benide bilgilendirir misin?neler yaşaddığına ve nasıl olduğuna dair..
AYCICI ;çeneye medpor mu takılacak bi de ne kadar fiyata yaptırıyosun ben de düşünüyorum yardımcı olursan sevinirim
bunlar acaba ameliyatmı olmuşlar yoksa dolguylamı düzelttirmişler merak ettim doğrusu
su once ve sonraki resimlerde en gicik oldugum sey onceki hallerinde 0 makyajli olmalarii ve sonraki halinde full makyajlii,, burun resimlerindede hep oyle..oldugundan
daha fazla degisim gostermek icin galiba.. burdakilerin(yani resimdekilerin) cogunun burnuda estetikk bu ararda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?