Çene Estetiği Cene büyütme Resimleri.......(yeni)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
çene büyütme ameliyatı nasıl oluyor yaa çokmu zor ve çokmu riskli olan varsa bilgilendirirse sevinirim benimki çok geride değil ama küçük gerçi kafamda küçük

çene büyütme ameliyatı nasıl oluyor yaa çokmu zor ve çokmu riskli olan varsa bilgilendirirse sevinirim benimki çok geride değil ama küçük gerçi kafamda küçük

Çeneniz çok geride değilse, yani bir sağlık problemi oluşturmuyorsa bence hiç ameliyat denemeyin. Küçük ve geride çene de bazı yüze çok yakışıyor. Önemli olan yüze yakışmasıdır.

iyi olmuş fotograftakiler özendim walla gerçi şikayet etcek bi durumum yokda yuvarlak suratım biraz çenem olsaymış neyse şükür olsun

gerçekten mükemmel bi burun insanı nasıl değiştiriyosa çenede aynı şekilde öyle çene estetiği gıdık vs bu tür işlemler ne kadara patlar arkadaşlar aranızdan birisi yardımcı olursa çok sevinirim

AYCICI ;çeneye medpor mu takılacak bi de ne kadar fiyata yaptırıyosun ben de düşünüyorum yardımcı olursan sevinirim

su once ve sonraki resimlerde en gicik oldugum sey onceki hallerinde 0 makyajli olmalarii ve sonraki halinde full makyajlii,, burun resimlerindede hep oyle..oldugundan
daha fazla degisim gostermek icin galiba.. burdakilerin(yani resimdekilerin) cogunun burnuda estetikk bu ararda..

bunlar acaba ameliyatmı olmuşlar yoksa dolguylamı düzelttirmişler merak ettim doğrusu

bende merak ediyorum.. galiba coguu dolgu cunku amileyata cene fazla cikmio one dogru daha cok yuzde simetri oluyo.. bagzi resimlerde cene olmiyanlrin birden uzun cenesi oluyo onlar galiba dolgu ama emin degilim

demekki insanlarin kendilerini iyi hissedip makyaj yapiyorlar bunda gicik olcak birsey yok bence

ama bunların hep burnuda yapılmış.ben zaten burnumu yaptırsam çok değişirim.çene gibi ince bir ayrıntıya gerek yok..

Ben de çene ameliyatı olmak istiyorum şöyle hattı belli çıkıntılı bir çene bence insana karizma katıyor ama çok pahalı bir ameliyatmış şu ana kadar sorduğum hiçbir doktor 6000 binin aşağısında fiyat vermedi bu ne yaaaaa çok pahalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…